Nije potrebno sam cu, ali klub sa nekim mega ambicijama bi trebao prejahat' ovakve timove, a ne muku mucit da dodzes do sesnasterca...tanko je to kad ti nekakvi Fejsali, Bekrici prave probleme.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dosta bi se nas pomirilo sa remijem prije utakmice, ovako nakon stanja na terenu opet gledamo na ovo kao poraz, prvi ja.
-Odigrali smo vrhunsko prvo poluvrijeme i opet nam je presudio sam Handzic.
-Crveni karton koliko god bio smijesan, nismo mogli promjeniti odluku
-Vinkova odluka da vadi Rahmanovića nakon isključenja Tatara mi je neshvatljiva, jer smo u 2 minute svjesno ostali bez 2 najbolja igrača.
-Vinkove ostale izmjene su trebale voditi ka osvjezenju veznog reda, a ne Jukić i Hodzic u zadnjih 5 minuta i manje.
Mislim da su ovo neke stavke koje su rezultirale ovakvim ishodom, to jeste remijem kojeg nakon derbija smatramo "porazom".
Idemo se spremiti za Radnik.
-Odigrali smo vrhunsko prvo poluvrijeme i opet nam je presudio sam Handzic.
-Crveni karton koliko god bio smijesan, nismo mogli promjeniti odluku
-Vinkova odluka da vadi Rahmanovića nakon isključenja Tatara mi je neshvatljiva, jer smo u 2 minute svjesno ostali bez 2 najbolja igrača.
-Vinkove ostale izmjene su trebale voditi ka osvjezenju veznog reda, a ne Jukić i Hodzic u zadnjih 5 minuta i manje.
Mislim da su ovo neke stavke koje su rezultirale ovakvim ishodom, to jeste remijem kojeg nakon derbija smatramo "porazom".
Idemo se spremiti za Radnik.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ja nmgu da vjerujemm ima vas koji kukate, a ne znamo za poraz Allaha mi fascinantno, trebamo gledat one patnje do prije 3 4 god, kako ste nezahvalni brata mi uzas
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Ova sezona je po meni vec neuspjesna, planirao sam da cemo uzeti ligu sa 33-0-0... A mi vec u Decembru imamo vec 4 remija... Uzas, sta nam rade a mi ko ovce sutimo na unistavanje kluba...
-
- Kontakt:
Ja nigdje ne vidim da se neko žali na remi i da je nezadovoljan. Ne znam buraz šta pokušavas dokazat sa tim postovima.
Fakt je da smo svi nezadovoljni zbog jednog, a to je Handžić. I to je sva priča.
Kakav crni play off,prosao neki konan i buducnost .To je vise stvar nekog sretnog zrijeba nego dobre igreZip je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:07Ma sta ce, frustracije husrefovci lijece...AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:52Ne možeš da vjeruješ svega mi.. Hajde da se ima neki dokaz da je on kriv za nedolazak, ali najjače je što kontaju da se isključivo on pita za transfere. Niko ne spominje Vinka i možda njegovu lošu procjenu, možda je on mislio da ovo može izvući s Ahmetom i Handžićem. Sve ovo govorim s 'možda', jer niko od nas ne zna šta je istina. Nakačili se Emiru i psuju mu, a koliko znam SD sve radi u dogovoru s trenerom. Isto tako su mu se navalili na grbaču kad se produžio ugovor Dušanu, kao eto Emir se jedini pitao, Vinka ko yebe. Hvalili levati Dušana nakon prve tekme s Krupom, govorili reprezentativni kalibar i uozbiljio se, pa nakon Bresta mu psovali.
![]()
![]()
@amypitar
Ma opuštenica brate, nego pojedine debilčine dobiju ovako svojih pet minuta nakon što ne pobijedimo. Koliko smo napredovali, govori činjenica da izlaze iz rupa samo kad ne pobijedimo.
Ekipa bez poraza ev 20 utakmica vec, Vinko sam 19...
Igrali play off EL...
Malo li je za husrefovce...![]()
Nema njemu vise prismrdit klubu, a vi mozete ovde laprdati do mile volje...
- ElCartel11
- Kontakt:
Prije sezone bi svi potpisali u prvih 16 kola omjer 11-5-0 i zato ne serite vise.
Jeste da ostaje žal sto smo sve ove remije mogli pretvoriti u pobjede ali znamo zasto nismo. 6 bodova smo izgubili zbog napadaca i sto Hadzic nije reagovao kad je trebalo i doveo napadaca. Tad smo svi znali, da nam tu skripi no ocito j3 Hadzija bio drugačijeg mišljenja.
Jeste da ostaje žal sto smo sve ove remije mogli pretvoriti u pobjede ali znamo zasto nismo. 6 bodova smo izgubili zbog napadaca i sto Hadzic nije reagovao kad je trebalo i doveo napadaca. Tad smo svi znali, da nam tu skripi no ocito j3 Hadzija bio drugačijeg mišljenja.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hahahha pa ko sta kaze ekipi?
Svi imaju iste zamjerke. Vinko pravi lose izmjene i to je FAKT!
HARIS HANSZIC JE DEBIL GLUP RETARDIRAN MALOUMAN RETARDIRAN RAHITICAN BEZOBRAZAN I TO JE FAKT
Svi imaju iste zamjerke. Vinko pravi lose izmjene i to je FAKT!
HARIS HANSZIC JE DEBIL GLUP RETARDIRAN MALOUMAN RETARDIRAN RAHITICAN BEZOBRAZAN I TO JE FAKT
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Fanimo je vise puta rjesavao njegove probleme, naravno i treba pomoci Fanimo.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Fakat ne znam zašto Pises na našoj temi,ne vrijedjas nikog,ali drug komentare ostavi za Opste teme i tamo komentarisi o jagnjadima u IzraeluKometa je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:33Kakav crni play off,prosao neki konan i buducnost .To je vise stvar nekog sretnog zrijeba nego dobre igreZip je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:07Ma sta ce, frustracije husrefovci lijece...AlfredNobel je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:52
Ne možeš da vjeruješ svega mi.. Hajde da se ima neki dokaz da je on kriv za nedolazak, ali najjače je što kontaju da se isključivo on pita za transfere. Niko ne spominje Vinka i možda njegovu lošu procjenu, možda je on mislio da ovo može izvući s Ahmetom i Handžićem. Sve ovo govorim s 'možda', jer niko od nas ne zna šta je istina. Nakačili se Emiru i psuju mu, a koliko znam SD sve radi u dogovoru s trenerom. Isto tako su mu se navalili na grbaču kad se produžio ugovor Dušanu, kao eto Emir se jedini pitao, Vinka ko yebe. Hvalili levati Dušana nakon prve tekme s Krupom, govorili reprezentativni kalibar i uozbiljio se, pa nakon Bresta mu psovali.
![]()
![]()
@amypitar
Ma opuštenica brate, nego pojedine debilčine dobiju ovako svojih pet minuta nakon što ne pobijedimo. Koliko smo napredovali, govori činjenica da izlaze iz rupa samo kad ne pobijedimo.
Ekipa bez poraza ev 20 utakmica vec, Vinko sam 19...
Igrali play off EL...
Malo li je za husrefovce...![]()
Nema njemu vise prismrdit klubu, a vi mozete ovde laprdati do mile volje...
Hajde ako hoce da mu se oprosti neka sarne novi ugovor 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma nema se šta ekipi zamjeriti samo opravdana je ljutnja navijača obzirom na bezbroj prilika koje smo MORALI pretvoriti u pogodak. Velika šteta.
Sljedeće kolo u Mostaru neka bude 1 a mi dobijemo i onda imamo značajnu prednost. Ako bude dvica onda smo pod pritiskom u Banjaluci al nadam se da će mađari uzeti bodove, mada i iks nije loš.
Sudija je danas svjesno sudio na našu štetu i toga se najviše bojim u nastavku.
Koliko Benjo pauzira, obzirom da je dva žuta, jel samo sljedeću preskače?
Sljedeće kolo u Mostaru neka bude 1 a mi dobijemo i onda imamo značajnu prednost. Ako bude dvica onda smo pod pritiskom u Banjaluci al nadam se da će mađari uzeti bodove, mada i iks nije loš.
Sudija je danas svjesno sudio na našu štetu i toga se najviše bojim u nastavku.
Koliko Benjo pauzira, obzirom da je dva žuta, jel samo sljedeću preskače?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- robertkosar
- Kontakt:
Pokojna ti znas vec ko
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- forza_juve
- Kontakt:
Ajmo malo pozitive
Evo jedan vic inace postavio strumfic na njihovom forumu
" Uz malo srece, mozemo na jesen biti prvi, ocigledan je pad forme pitara "
Znaci mi odigramo x odmah pad forme a u biti fali nam samo taj spic da poderemo sve
Evo jedan vic inace postavio strumfic na njihovom forumu
" Uz malo srece, mozemo na jesen biti prvi, ocigledan je pad forme pitara "

Znaci mi odigramo x odmah pad forme a u biti fali nam samo taj spic da poderemo sve
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- robertkosar
- Kontakt:
Oooo druze ja mislio ti ohladio na Vlakovu!! Izvini drug

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, Bordo10, bordobijeli, Grk1234, Hamagara, HyperOS, Imamkarbarum, James1987, JavierBosnia, johntravolta123, Kaunas, keli, kogmagie46, Lavcina, ledesma, makron, miguelramos, mire971, OzmoodPinglewood, Pena, PeppermintSA, plisek, Posejdon, riki46, Rule_hz, Seipronto, SilaMoc1946, TETRAPAK, Vanja8, Varijantas8 i 307 gostiju.