I normalno savez bi nas kaznio par desetina hiljada jer ne poštujemo covid protokol.rtm86 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:05Znači u Banjaluci publika, i u Mostaru je čak i novinar prokonetarisao broj ljudi na tribini. Naši su trebali davno skontat kako unovčiti Sjever i Istok. Pokrivene tribine su mogle ko od šale poslužiti kao npr. ljetna bašta nekog kafica. A nagradiš i one koji vole Želju. Niko me ne može ubijediti da se to nije moglo odraditi da bude zakonski pokriveno.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
moSa ljoŽe
-
- Kontakt:
Ne mozes brate to bas tako gledat i ja sumnjam u titulu iskreno ali nije jos nista gotovo. A sto se tice poraza izgubi i real od cadiza pa uzme titulu.MocMahale444 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 19:03Sto je arena nas prebacila na mojatv? da nasi navijaci placaju ono cudo. Manje ljudi da nas gleda i slabija slika.
Sto se tice loptanja mozemo se samo okrenuti kupu.
Halali svenemas se cemu nadati ove sezone.
Izgubis od yebene krupe kuci, od sugave mladosti.
Sloboda ti postenski uzme bod.
Hvala igracima![]()
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Odlično kolo iza nas, konkurenti nisu pobjeđivali, mi pobjedili. Pobjednici kola
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Cestitke sportskim na bodu i pisanju po Vladi Jagodicu.
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
Kralj glupih i nerealnih najava - Vlado Jagodic

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
LjoŽe objasnioLjoZee je napisao/la: ↑28 nov 2020, 18:37Vjerovatno misli sto u posljednja 4 kola imaju tri remija i jednu pobjedu. Trebali smo i mi Slobodi uvaliti 3-4 po prilikama, ali nismo. Na kraju se pika samo ono sto stoji kad sudija odsvira kraj. Liga je bas cudna ove sezone. Samo kontinuitet ko moze uhvatiti ce biti presudan za pozicije na tabeli. Time se ne mozemo pohvaliti ove sezone, ali bit ce sta je sudjeno.voltron30 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:41Gdje si ti vidio njihov pad? Trebali su ih nabiti u prvom poluvremenu sa 3-4 komada. Njih zeza sto nemaju gol igraca, centarfora, nego onu krampu Handzica, ali igra u polju im je odlicna. Dominiraju terenom, stvaraju sanse. Treba brate biti objektivan, trenutno su najjaci.![]()

IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Ako se budu igrala sva kola do kraja mozemo se nadati i ocekivat jer upast ce i uhljupi u crnu seriju kao i svaka ekipa u bilo kojoj ligisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 19:07Ne mozes brate to bas tako gledat i ja sumnjam u titulu iskreno ali nije jos nista gotovo. A sto se tice poraza izgubi i real od cadiza pa uzme titulu.MocMahale444 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 19:03Sto je arena nas prebacila na mojatv? da nasi navijaci placaju ono cudo. Manje ljudi da nas gleda i slabija slika.
Sto se tice loptanja mozemo se samo okrenuti kupu.
Halali svenemas se cemu nadati ove sezone.
Izgubis od yebene krupe kuci, od sugave mladosti.
Sloboda ti postenski uzme bod.
Hvala igracima![]()
A ako se ide na prekid nakon 20ak kola onda mozemo zaboraviti
mosa lošmi stićko tit-ula!
Kazna za SCC 3.500KM
Pustite publiku na stadione!
Pustite publiku na stadione!
Ali to nijedan portal ne smije spomenuti, vjerovatno da se Vici sta ne zamjere
“I'll Make Him an Offer He Can't Refuse?”
- MocMahale444
Extra kolo za nas,komplet liga po bod mi tri
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kazu poder'o bi te ko Benjamin Tatar dres 

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Velika je steta sto mi nemamo 20% sposobniju upravu. Sto nemamo bar upravu koja bi radila ono sto treba. Obezbijedi redovne plate, bez kasnjenja. Obezbijedi premije s vremena na vrijeme, kako to vec ide. Obezbijedi treneru normalna pojacanja. Uzeli bi sa Amarom titulu 100000%. Al dzaba, steta.
Nas osnovni problem je igra na Grbavici, od postavljanja novog travnjaka mi nikoga ne mozemo dobiti bez problema. 8 bodova smo izgubili od ekipa koje su donji dio bh fudbala. Ne znam ali bolje da Otoku prijavimo za domace utakmice.
Sta se treba desiti pa da @admin banuje pitare koji se predstavljaju kao navijaci Zelje(koliki samo idiot moras biti da ovo radis) a konstantno pisu na nasoj temi?
Gledaj sta je Semper napisao 24.11.2020: Mogao je Nam kakvu hediju Zelji uplatiti da ucini ligu zanimljivijom

Gledaj sta je Semper napisao 24.11.2020: Mogao je Nam kakvu hediju Zelji uplatiti da ucini ligu zanimljivijom

- kontrasviju
- Kontakt:
Otkako je postavljen novi teren:
-omjer kući: 19-7-10 uz gol-razliku 58:36.
64 od 108 mogućih bodova (59.2%)
-omjer u gostima: 17-10-8 uz gol-razliku 57:29.
61 od 105 mogućih bodova (58.1%)
Znači gotovo isti broj osvojenih bodova i bolja gol-razlika u gostima. Pozitivno je što smo uz kone ubjedljivo najbolja gostujuća ekipa u ligi zadnje tri godine, ali ovaj omjer na Grbavici je užasan. Čak i da odbijemo sezonu 18/19, on iznosi 12-3-4, odnosno nekih 63% osvojenih bodova.
-omjer kući: 19-7-10 uz gol-razliku 58:36.
64 od 108 mogućih bodova (59.2%)
-omjer u gostima: 17-10-8 uz gol-razliku 57:29.
61 od 105 mogućih bodova (58.1%)
Znači gotovo isti broj osvojenih bodova i bolja gol-razlika u gostima. Pozitivno je što smo uz kone ubjedljivo najbolja gostujuća ekipa u ligi zadnje tri godine, ali ovaj omjer na Grbavici je užasan. Čak i da odbijemo sezonu 18/19, on iznosi 12-3-4, odnosno nekih 63% osvojenih bodova.
Zadnja izmjena: kontrasviju, dana/u 28 nov 2020, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
1921
-
- Kontakt:
Ti pišeš samo gluposti od kada si došao. Čovječe dragi nije ovo football manager. Da je kako dovesti Lukića, Hadžića, Hiroša, Zlomislića, Jovanovića, Voju, Radovca, Pršeša i Tomaševića?Merakk1921 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:22Lukic stvarno igracina, imal kakve sanse da se dovede?
Željezničar za život cijeli!