RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Bogdanovic radovic zvonic zeljkovic dario
Retardinjo osmic, ćosić, radovac, vehabovic brandao i mulic
Retardinjo osmic, ćosić, radovac, vehabovic brandao i mulic
Sastav bi trebao izgledati ovako ako se ista vise moze pogoditi:
Bogdanovic
Fereyra Zeljkovic Zvonic Radovic
Vehabović Ćosic Radovac Osmić
Mulić Brandao
Nek nam je Bog na pomoci!
Bogdanovic
Fereyra Zeljkovic Zvonic Radovic
Vehabović Ćosic Radovac Osmić
Mulić Brandao
Nek nam je Bog na pomoci!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Zašto forsira Osmića ispred Pršeša, koji je za njega Iniesta
-
- Kontakt:
Gluho bilo ja to govorim ima dvije utakmice, Prsesa vadi u 45toj a ostavlja ovog Osmica..
Ti si naša ljubav jedina!
Takodje i Vehanovica ispred Andjušića, da mi je znat zašto eksperimentisat,fudbalfudbal je napisao/la: ↑28 nov 2020, 14:25Gluho bilo ja to govorim ima dvije utakmice, Prsesa vadi u 45toj a ostavlja ovog Osmica..
Sretnoo Rođeniiii
-
- Kontakt:
Zbog defanzive koja kod Prsesa skoro da ne postoji. Izveo ga je prosli put zato sto nije nista stigao zatvoriti kako je bilo dogovoreno prije utakmice, to je jedini razlog.fudbalfudbal je napisao/la: ↑28 nov 2020, 14:25Gluho bilo ja to govorim ima dvije utakmice, Prsesa vadi u 45toj a ostavlja ovog Osmica..
Forzza Velez
ima li neko link nek posalje

-
- Kontakt:
Nikad igraca od ovog Fejsala..
Bravo Rođeni, idemo dalje
-
- Kontakt:
Ko nama uvali ovog fejsala,vecu panjinu u zivotu nisam vidio
-
- Kontakt:
Mostarac45 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:05Ko nama uvali ovog fejsala,vecu panjinu u zivotu nisam vidio
Kako je on bas dao sedam golova

Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Ko bi panele izvodio da nije njegafudbalfudbal je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:07Mostarac45 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:05Ko nama uvali ovog fejsala,vecu panjinu u zivotu nisam vidio
Kako je on bas dao sedam golova![]()
Veležu je prošle sezone dosuđen samo jedan penal, koji je uzeo Brandao, mislim da je on i u federalnoj bio glavni što se penala tiče (isto tako je slobodne udarce uzimao)
Ove sezone osim Fejsala i Cvija je uzeo penal protiv Olimpika
Ove sezone osim Fejsala i Cvija je uzeo penal protiv Olimpika
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
- Kontakt:
Da smo uzeli Krupu ili recimo Olimpik, bili bi 2 boda udaljeni od mjesta koje vodi u europu. Sa ovoliko problema oko igrackog kadra, limitirani igraci, povrede itd to bi bilo cudo nad cudima. Bitno je da ostanemo blizu treceg mjesta pa mozda uprava odluci da ulozi na pauzi u igracki kadar da ostanemo konkurentni do kraja prvenstva. Liga nije odavno ludja bila, svak svakog mlati i prosipaju se bodovi gdje se najmanje nadas, tako da uz 2 3 pojacanja i povratak navijaca na proljece bi bilo vrhunski.
Forzza Velez
Da nam je neko prije utakmice ponudio bod iz ove utakmice, sigurno bi ga prihvatili. Nakon utakmice, osjecaj je isti. Unatoc crvenom kartonu, bod je odlican. Sarajevo je daleko najjaca ekipa u ligi i danas smo imali dosta srece.
Isto tako, vazno je napomenuti da smo danas kao i vecinu utakmica ove sezone igrali bez nekoliko igraca.
Imamo pehove i kratak roster i pravo je cudo kako se sve to nekako zakrpi.
Dario je danas odigrao maestralno na svojoj poziciji, i što se mene tice, on treba ostat u Velezu.
Meho se danas pogubio, ali to se moglo ocekivati.
Sve u svemu, nakon danasnjih utakmica, ovaj bod je dobio na tezini.
Isto tako, vazno je napomenuti da smo danas kao i vecinu utakmica ove sezone igrali bez nekoliko igraca.
Imamo pehove i kratak roster i pravo je cudo kako se sve to nekako zakrpi.
Dario je danas odigrao maestralno na svojoj poziciji, i što se mene tice, on treba ostat u Velezu.
Meho se danas pogubio, ali to se moglo ocekivati.
Sve u svemu, nakon danasnjih utakmica, ovaj bod je dobio na tezini.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Feđa gura ovog osmića jer mora biti jedan mlađi od 21 godinu. Po meni je i to problem, trebali bi naći kvalitetnog top igrača a da nije stariji od 21 godine.
Slaviša Radović već par utakmica igra kriminalno loše.
Slaviša Radović već par utakmica igra kriminalno loše.
-
- Kontakt:
Slazem se za radovica do sada nije nesto pokazao,a svi su ga najavljivali koda je roberto carlos
Zamisli kako će veselo biti ako ne nađemo U-21 igrača do marta, Osmić puni dvadeset drugu u februaru pa će Ćatić biti u prvih 11
Razumijem razlog postojanja, ali ovo pravilo će nas dugo dugo spriječavati da izvedemo najbolji mogući sastav
Razumijem razlog postojanja, ali ovo pravilo će nas dugo dugo spriječavati da izvedemo najbolji mogući sastav
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.