Vinko pamet u glavu ne smije biti vise neriješenih...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pad forme, malo se umislio zbog repke, danas glup crveni zbog kojeg je ostavio ekipu na cjedilu, trganje dresa.
Nije mu ni trebao dati crveni. Ja mu ništa ne zamjeram. On i kada ne postigne gol, uvijek najviše pretrči.ElCartel11 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:22Pad forme, malo se umislio zbog repke, danas glup crveni zbog kojeg je ostavio ekipu na cjedilu, trganje dresa.
Eto, prepravio sam ti post da bude ispravan
Valjat ce nam Hadzic, imam tako dobar osjecaj. Imat ce puno vise sansi za gol nego u Mladosti a tamo je zabio neke jako lijepe golove. Mlad, a nas svakako... Samo ako ga krene u startu i dobije samopouzdanje, mirni smo.Samozdravlje je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:41
Tako je, ali da dobije minute i ako zabije 3 od onih prilika koje Handze promasi, sto ne bi bio starter. Ako i ne pokaze kvalitet(a uvjeren sam da hoce) necemo puno rizikovati.
PA Hadzic bi pola ovih golova zabio sto Haris nije. Mnogo je inteligentniji od Harisa, treba mislit u djelicu sekunde sta i kako sa loptom. Imam osjecaj da je Hare samo udari pa ako udje, udje. A cesto ne udje.Steven11 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:47Valjat ce nam Hadzic, imam tako dobar osjecaj. Imat ce puno vise sansi za gol nego u Mladosti a tamo je zabio neke jako lijepe golove. Mlad, a nas svakako... Samo ako ga krene u startu i dobije samopouzdanje, mirni smo.Samozdravlje je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:41
Tako je, ali da dobije minute i ako zabije 3 od onih prilika koje Handze promasi, sto ne bi bio starter. Ako i ne pokaze kvalitet(a uvjeren sam da hoce) necemo puno rizikovati.
No, ne znamo jos hoce li on biti prva opcija, sacekat cemo da vidimo prelazni rok.
Ja ne zamjerim Benji, zamjerim Harisu itekako, ali kako, brate, da ga raja pusi SabriniInijesta je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:58Ne mogu da vjerujem da ne smeta pitarima Handziceva kurcobolja i drkanje lopte ko na terminu, cerekanje na kraju tekme i izbijanje 4 boda kojima ostavlja konkurente i dalje u igri za titulu a smeta Benjina ljutnja i srčanost , nek se i čaršija i mahala cijela napuši qurca dobro i Tataru i Sabrini, hvala Bogu pa vi vise nemate mogućnost da nekog tjerate i da se ista pitate
Benjo jest pogriješio al ne iz namjere da ponizi Klub, uz to i sam je skonto šta je uradio i izvinio se
Ma baca se koska, samo tako nam mogu nauditi. Nije trebao poderati dres, al desilo se u zaru borbe, izvinuo se i ispao gospodin, kakav fakat i jeste.
Tako brate sto je Sabrina najveći mudonja i kuronja koji je ikad kročio u nas KlubNapapijri je napisao/la: ↑28 nov 2020, 22:01Ja ne zamjerim Benji, zamjerim Harisu itekako, ali kako, brate, da ga raja pusi SabriniInijesta je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:58Ne mogu da vjerujem da ne smeta pitarima Handziceva kurcobolja i drkanje lopte ko na terminu, cerekanje na kraju tekme i izbijanje 4 boda kojima ostavlja konkurente i dalje u igri za titulu a smeta Benjina ljutnja i srčanost , nek se i čaršija i mahala cijela napuši qurca dobro i Tataru i Sabrini, hvala Bogu pa vi vise nemate mogućnost da nekog tjerate i da se ista pitate
Benjo jest pogriješio al ne iz namjere da ponizi Klub, uz to i sam je skonto šta je uradio i izvinio se![]()