2-2 na kraju ce biti
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Jbt koliko god bio mrtav Isco, ne mozes ga ovako pustiti ko na terminu.
Na kraju vise srece nego pameti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Biće bolje kad se odigraju zaostale utakmice.
@messilla,hajd' što igrače pehiraš kad ih staviš na avatar, pa se ne mogu sastaviti, već si počeo i s upisima to raditi. Večeras je prošle nekažnjeno, drugi put hoće.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pa dobro Barca 2 tekme manje od Reala,ako obje dobiju poravnati su bodovno,s tim sto su zijanili u medjusobnom,tacno se takmice ko je losiji.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Rejal ima savršen vezni red i odbranu samo im napad fali da budu i zvanično najbolja ekipa Europe. 
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Strasan Real, sta bi tek bilo da imaju dobar napad. 
Jos iduce dvije Sevilla i Atletico. 
Šta sam dočekao da gledam sivonju Mariana kako starta tri utakmice zaredom. 
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- LlullSergio
- Kontakt:
Pa nema 4-5 bitnih igraca i cemu se nadati. Ovo je solidna ekipa ako su svi prvotimci zdravi.
Ovako si ti veceras izasao na teren bez Benzeme,Ramosa,Valverdea,Carvajal,Mendya (to je Zidaneovo maslo da se razumijemo) i ovaj Hazard se plus povrijedi odmah na startu.
U 2020. ti na teren zajedno izlazi CMK. Individualno nemam problem ni sa jednim,ali zajedno vise nisu dobro rjesenje. Isco Abu Hamza ili kako ga vec zovu.
Asensio, Vinicius ne znas koji je gori. Vinicius izgubio i ono malo talenta sto je imao, dribla sam sebe, upada,gubi lopte. Haj sto gola dati ne zna,ali ne moze nikoga ni predriblati. Asensio mlohava ki.ta
Na sve to zamjenski napadac kojeg si platio 60 miliona je opet izvan terena kada je imao sansu da uveze 5-6 utakmica zaredom i mora igrati ovaj divljak Mariano. Msm nemam nista protiv njega,trudi se,trci i sve to.Ali vidi se da je prosjecan ili ispodprosjecan igrac. Ali nema nerviranja, poslije povrede Valverdea se vise nicemu nisam nadao. To ej bilo to.
Navijat za Atletico da nastavi. Msm najbolje bi bilo Sociedad,ali tesko
Ovako si ti veceras izasao na teren bez Benzeme,Ramosa,Valverdea,Carvajal,Mendya (to je Zidaneovo maslo da se razumijemo) i ovaj Hazard se plus povrijedi odmah na startu.
U 2020. ti na teren zajedno izlazi CMK. Individualno nemam problem ni sa jednim,ali zajedno vise nisu dobro rjesenje. Isco Abu Hamza ili kako ga vec zovu.
Asensio, Vinicius ne znas koji je gori. Vinicius izgubio i ono malo talenta sto je imao, dribla sam sebe, upada,gubi lopte. Haj sto gola dati ne zna,ali ne moze nikoga ni predriblati. Asensio mlohava ki.ta
Na sve to zamjenski napadac kojeg si platio 60 miliona je opet izvan terena kada je imao sansu da uveze 5-6 utakmica zaredom i mora igrati ovaj divljak Mariano. Msm nemam nista protiv njega,trudi se,trci i sve to.Ali vidi se da je prosjecan ili ispodprosjecan igrac. Ali nema nerviranja, poslije povrede Valverdea se vise nicemu nisam nadao. To ej bilo to.
Navijat za Atletico da nastavi. Msm najbolje bi bilo Sociedad,ali tesko
Biće još povreda, Modrić je odigrao valjda šest utakmica u zadnjih 20 dana.

Remember, remember the 5th of November.
Give this man a 7" phone.
Ma nema šanse Real. Definitivno Atletico ima novu šansu, iznenada. Mada se oni enormno troše za svaku pobjedu, ali su dobro posloženi, defanzivno stabilni i to bi trebalo biti dovoljno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Cadiz je najjača ekipa ybte. Kako igraju retardirano. Ne bi me čudilo da načine katenaćo ponovo modernim
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- legenda reala
- Kontakt:
I ti ubijaš FB sa reklamiranjem, koji ti je **** jbo te A-lister
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Satra po klixu. Top fan na osnovu reklamiranja.legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2020, 23:46I ti ubijaš FB sa reklamiranjem, koji ti je **** jbo te A-lister![]()
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Necu jos dugoDerdiyok je napisao/la: ↑28 nov 2020, 23:47Satra po klixu. Top fan na osnovu reklamiranja.legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2020, 23:46I ti ubijaš FB sa reklamiranjem, koji ti je **** jbo te A-lister![]()
![]()
Da sam i na forumu toliko aktivan
Nemoj legendo hocu i jq bit selebriti ko omco
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.