Sa postojećim kadrom teško se može više napraviti.
A to što Vlado lupa gluposti, kada ga niko ne pita, njegov je najveći problem. Poslije glupih, neralnih i pompeznih izjava, sam je zaljuljao granu na kojoj sjedi.

Sa postojećim kadrom teško se može više napraviti.
Ma stoka, protiv nas uvijek dobiju elvisa mujića iz banovića mrtvih, koji nas odere svaku utakmicu. Tad se ne bune zbog tendencionog suđenja... Ima samo jedan lijek za njih - eutanazija plastičnog klupčićaGradKamena2 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:05Da se sjetim matere i ovim debilima iz TC,kako vazda svi protiv njih,vazda se njih zakopava.
Mislim da je sasvim pristojno za vas ako bude bod protiv Sarajeva a da se uzme Krupa..
zasr.ao je porazima u gostima i eksperimentima.sad nek se cupa kad je najteze.opet kazem za mene se samo sa dvije pobjede moze iskupiti da dokaze da nije samo prica
Morto
Borac će ostati u top 4 100% garantujem samo što u europu idu prva tri + osvajač kupasvrakino1921 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:16Morto
To je pristojno rezultatski 4 boda
I to je ok.
Al pitanje je dugorocno
Ako Vlado ostane
Hoce li na kraju bit 4
Mokes je napisao/la: ↑28 nov 2020, 19:38svrakino1921 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:16Sljedece kolo
X u Banja Luci
X u Tuzli
1 u Mostaru
2 u Doboj kod Kaknja
LUDILO
Prodade Velež. Sanja li se još titula.![]()
A ko ce osvojit kup pored Sarajeva Zrinjskog ili ZeljeMortemHz je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:20Borac će ostati u top 4 100% garantujem samo što u europu idu prva tri + osvajač kupasvrakino1921 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:16Morto
To je pristojno rezultatski 4 boda
I to je ok.
Al pitanje je dugorocno
Ako Vlado ostane
Hoce li na kraju bit 4
Slažem se, on nam je i na Koševu najveće probleme pravio. Njega udvojiti i pola posla si riješio, Zakarić jeste dobar ali mislim da neće imati toliko prostora, posebno za centaršuteve a samim tim si i Lukića ograničio. Ne kažem ja da ćemo ih dobiti, posebno sa Handžićem u napadu + oni imaju kvalitetnu zadnju liniju, ali eto vidjet ćemo, miriše na X kojeg bi sad potpisaosvrakino1921 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:34Ma igra im se zasniva na driblanju Ziljkica
I to momak da predibla trojicu najmanje i na sutu Zakarica
Premalo je to za Sarajevo
Ja mislim da ste vi jedini simpatizeri nekog kluba na zemaljskoj kugli koji su slavili neriješen rezultat protiv kluba sa kojim se borite za titulu, a koji je u tom momentu u prednosti 4-5 bodova. Pri tome ste još kao provocirali suparničke simpatizere.Merakk1921 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 21:21Mokes je napisao/la: ↑28 nov 2020, 19:38svrakino1921 je napisao/la: ↑22 nov 2020, 17:16Sljedece kolo
X u Banja Luci
X u Tuzli
1 u Mostaru
2 u Doboj kod Kaknja
LUDILO
Prodade Velež. Sanja li se još titula.![]()
Ovi uhljupi ko da imaju 14 bodova vise, pa ima jos da se igra, u najboljoj jeste poziciji al ne mora nista da znaci na kraju..uhljupi
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Balorda, supervizor i 13 gostiju.