Alibegović već igra, samo je problem što se vodi kao naturalizovani, a takvog možemo imati samo jednog. Ovaj put je to Roberson.
Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Volim te Bosno!!!
To razumijem i znam da je igrao.xavi26 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 13:08Alibegović već igra, samo je problem što se vodi kao naturalizovani, a takvog možemo imati samo jednog. Ovaj put je to Roberson.
Ako se plasiramo na Eurobasket, mogu li Alibegović i Garza igrati za nas u nekoj skorijoj budućnosti kao naši igrači, da ne budu neutralizovani, ako me razumiješ?
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma kad je FIBA u pitanju sve se moze, sve zavisi koliko imas utjecajne ljude tamo i sta im mozes dati za uzvrat, da je Harun tu ja mislim da bi on ovo izganjo, Mirza nece njega boli k on se vec pomirio s tim da imamo tri naturalizovana
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vala imaju vremena 2 godine do EB(ako se plasiramo), potrebna je samo volja 

-
- Kontakt:
hahahaha ovi Srbi gube od Švicaraca majke mi
Nevezano za to kako se zavrsi danasnja utakmica Kokoskov se bruka u ovim kvalifikacijama.
A i sa Fenerom to isto radi.
Veliko razocarenje.
-
- Kontakt:
izgleda da i njihova reprezentacija ima Nolana Smitha 
edit: vratili su se i duhovi Nikole Ivanovića

edit: vratili su se i duhovi Nikole Ivanovića
- legenda reala
- Kontakt:
Tek sad vidimo kolko je vazna sinosnja pobjeda, jbt Srbija gubi od jedne Svicarske zar oni i imaju reprezentaciju uopste
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
-
- Kontakt:
eto, dogodila im se Gzira, oni su Švicarce potcjenili ko ribare bgt
edit: uništena im je i košarka ybt, pa čime će se podičiti ovi Srbi
edit: uništena im je i košarka ybt, pa čime će se podičiti ovi Srbi
Zadnja izmjena: jolicnikola, dana/u 28 nov 2020, 17:42, ukupno mijenjano 1 put.
Kos za pobjedu. Pravi Svicarci.legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:35Tek sad vidimo kolko je vazna sinosnja pobjeda, jbt Srbija gubi od jedne Svicarske zar oni i imaju reprezentaciju uopste

-
- Kontakt:
sad je prilika da Gruzini izdominiraju grupu u kojoj su Srbi, amo braćo, igrajte za one cure iz Tria Mandil
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
tako je brate, u ovim polu-amaterskim utakmicama svaka pobjeda je jako vazna, ps. @Ghuraba super analiza sve se slazem samo da pristup ostane isti ja sam prezadovoljan, moze neko samo reci datum pocetka eurupskog prvenstva i svjetskog nesto mi se sve pomutilolegenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2020, 17:35Tek sad vidimo kolko je vazna sinosnja pobjeda, jbt Srbija gubi od jedne Svicarske zar oni i imaju reprezentaciju uopste
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- legenda reala
- Kontakt:
Eurobasket je 01.09.2022
To sto Mirza ne prica naokolo sta radi ne znaci da nista ne radi..legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2020, 13:46Ma kad je FIBA u pitanju sve se moze, sve zavisi koliko imas utjecajne ljude tamo i sta im mozes dati za uzvrat, da je Harun tu ja mislim da bi on ovo izganjo, Mirza nece njega boli k on se vec pomirio s tim da imamo tri naturalizovana
Volim te Bosno!!!
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne radi nista jarane, odavno je on predsjednik samo prszna obecanja
koliko vremena je prošlo kako je izjavio da se uveliko radi na tome da đedović može igrati za nas,pola godine,godinu?legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2020, 19:22Pa ne radi nista jarane, odavno je on predsjednik samo prszna obecanja
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ljudina je klasicni politicar, samo lazna obecanja, a tamo ganja neke mini hidroelektrane kosarka mu nije ni na pametifilip13 je napisao/la: ↑28 nov 2020, 20:06koliko vremena je prošlo kako je izjavio da se uveliko radi na tome da đedović može igrati za nas,pola godine,godinu?legenda reala je napisao/la: ↑28 nov 2020, 19:22Pa ne radi nista jarane, odavno je on predsjednik samo prszna obecanja
- JohnCleese
- Kontakt:
Kad se ovdje vec komentarise Svica i Srbija red je da se dotaknemo i savresnog drugog poluvrmena Izraela protiv Spanije 

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Bosnić
Penava po statistici ima nula asistencija