Najgori je na svijetu, ja stvarno ne znam kako je igrao u prvih 11 redom u Lyonu, Romi, Juventusu evo sada u Barsi.
Ali sta cemo, nas je takav je kakav je, mi cemo ga pratiti i nadat se da ce postat fudbaler barem na kraju karijere. Grande Mire

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Najgori je na svijetu, ja stvarno ne znam kako je igrao u prvih 11 redom u Lyonu, Romi, Juventusu evo sada u Barsi.
Ne igra on nigdje nosa vodu gdje god ode ulizica mala hvala lpSviuodbranu je napisao/la: ↑26 nov 2020, 19:28Najgori je na svijetu, ja stvarno ne znam kako je igrao u prvih 11 redom u Lyonu, Romi, Juventusu evo sada u Barsi.
Ali sta cemo, nas je takav je kakav je, mi cemo ga pratiti i nadat se da ce postat fudbaler barem na kraju karijere. Grande Mire![]()
babino je napisao/la: ↑25 nov 2020, 16:37ma 100%:-)Federer17 je napisao/la: ↑25 nov 2020, 16:21Znaci da ne gledam sastave sahat vremena ranije - igra?babino je napisao/la: ↑25 nov 2020, 15:43meni je isto bio jako dobar sinoc, skoro svaki kontakt s loptom je bio odlican, vecina dodavanja je isla naprijed bez onih glupih vracanja stoperima.
nije ga izveo sto nije zadovoljan vidjenim vec je izasao u trostrukoj izmjeni, gdje ce svi igrati za vikend ponovo.![]()
evo i mrljina busquets se oporavio, uvede ga na HT..dobar rezultat, u prevodu nema od pjanica nista u barseloni, ovaj ga bas ne gotivi. yebo ga pedri balavac:-).
Evo @Wandela kaze da ga je odmarao, pa sad...
Već su, zbog toga, krenule priče oko njegovog povratka u Italiju, a takvu informaciju donosi i Calciomercato.
Navodno, ukoliko Massimiliano Allegri naslijedi Antonija Contea u Interu, kojem se žestoko drma stolica poslije loših igara, prva želja će mu biti dovođenje Miralema Pjanića sa kojim je odlično sarađivao u Juventusu.
Cijena za koju bi Inter mogao dobiti Miralema Pjanića poslije samo pola godine u Barci je 60 miliona eura.