English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Chapman1886
- Kontakt:
Re: English Premier League
Kakvi pokloni na kraju. 
Havertz = Pepe
Havertz = Pepe
Povraca mi se od ovih malih londonskih timova
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- Chapman1886
- Kontakt:
jao derbija
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Oprezno usli i Celzi i Tottenham u utakmicu. Murinjo standardno prepustio loptu i cekao kontru.
Celzi je imao par prilika da su znali osutat samo.
Uglavnom bilo je za ocekivat utakmicu ovakvog tipa.
Ipak je u pitanju u koji ce dio londona titula.
Celzi je imao par prilika da su znali osutat samo.
Uglavnom bilo je za ocekivat utakmicu ovakvog tipa.
Ipak je u pitanju u koji ce dio londona titula.
- Pensioner26
- Kontakt:
Koliko je čudna sezona u EPL dovoljno govori podatak da Ole ima priliku da pobjedom nad Burnleyom u zaostaloj utakmici dodje na 2 boda od vrha tabele ... Klopp i Gvardiola neka se zapitaju sta rade
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ole bod više od Pepea. Pogodi koji je od njih dvojice dobio novi ugovor?AlanSmith14 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:37Koliko je čudna sezona u EPL dovoljno govori podatak da Ole ima priliku da pobjedom nad Burnleyom u zaostaloj utakmici dodje na 2 boda od vrha tabele ... Klopp i Gvardiola neka se zapitaju sta rade
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Chapman1886
- Kontakt:
Iskreno, najveća enigma za mene je to kako Gvardiola za sve ove godine u Man Cityu nikada nije imao pritisak medija i ono malo navijača koje imaju ... a bilo je dosta sitauacija da ga ribaju pošteno.Otelo je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:41Ole bod više od Pepea. Pogodi koji je od njih dvojice dobio novi ugovor?AlanSmith14 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:37Koliko je čudna sezona u EPL dovoljno govori podatak da Ole ima priliku da pobjedom nad Burnleyom u zaostaloj utakmici dodje na 2 boda od vrha tabele ... Klopp i Gvardiola neka se zapitaju sta rade
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- Chapman1886
- Kontakt:
poremetio je sve ovaj ritam kao i nedostatak adekvatnih priprema.biće puno iznenađenja na kraju sezone.
Samo Sloboda | COYG
Iskreno, mislim da je zbog toga što Manchester City nije puno zanimljiv engleskim medijima, a ni svjetskim. Kad se desi nešto na tekmi Uniteda, Liverpoola, Arsenala, Chelseaja piše se danima o tome, vade se neki historijske činjenice, statistike i bog zna šta, no kad je nešto kod Cityja u pitanju jednostavno nema toliko pompe, niti zanimljivosti. Medijski nisu zanimljivi, a i Guardiola je uvijek smiren poslije meča (makar mi se tako čini). No, evo, ljudi imaju bod manje od Uniteda, a priča se o tome kako je Liverpool loš itd, dok City niko ne spominje. I nema to veze što sam fan Liverpoola, da sam fan Arsenala (bože me zakloni) više bi me zanimalo šta se dešava u Liverpoolu nego u Cityju.AlanSmith14 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:47Iskreno, najveća enigma za mene je to kako Gvardiola za sve ove godine u Man Cityu nikada nije imao pritisak medija i ono malo navijača koje imaju ... a bilo je dosta sitauacija da ga ribaju pošteno.Otelo je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:41Ole bod više od Pepea. Pogodi koji je od njih dvojice dobio novi ugovor?AlanSmith14 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:37Koliko je čudna sezona u EPL dovoljno govori podatak da Ole ima priliku da pobjedom nad Burnleyom u zaostaloj utakmici dodje na 2 boda od vrha tabele ... Klopp i Gvardiola neka se zapitaju sta rade
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pritisak od koga? Navijaca? Medija?AlanSmith14 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:47Iskreno, najveća enigma za mene je to kako Gvardiola za sve ove godine u Man Cityu nikada nije imao pritisak medija i ono malo navijača koje imaju ... a bilo je dosta sitauacija da ga ribaju pošteno.Otelo je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:41Ole bod više od Pepea. Pogodi koji je od njih dvojice dobio novi ugovor?AlanSmith14 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:37Koliko je čudna sezona u EPL dovoljno govori podatak da Ole ima priliku da pobjedom nad Burnleyom u zaostaloj utakmici dodje na 2 boda od vrha tabele ... Klopp i Gvardiola neka se zapitaju sta rade
Fino je to objasnio V.Novakovic.... tj. kako on kaze royalty klubovi i oni koji to nisu. Liver i United mogu biti 15. U ligi al u Evropi ce igrati dovolljno dobro da odu daleko u evrokupovima, a oni koji nisu royalty ce se uvijek muciti u tim takmicenjima sto se sa cityjem vec nekoliko godina vidi, a sjetices se i celzija koliko im je trebalo da skinu mrak s ociju. E sad ovi royalty ce zato imati na sebi uvijek veci pritisak, to je cijena koju placas.
CPOJ
Uzima ovo Arsenal
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
غالبًا ما تكون الكراهية هي الخوف ، لأن الرجل لا يكره من لا يخافه ، بل يكره فقط الشخص الذي يخافه.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.