SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Ma odgodit sve za sljedecu sedmicu i vozdra, u subotu se opet igra kolo engleske lige, a ako se to odgodi za bonus stavi ski skokove u garmishu, oni se sigurno nece odgodit

nema potpisa
Upravo tako.defender je napisao/la:Odgoditi kolo jer se odgodilo 50 % utakmica i nastaviti u utorak-srijedu, igraju englezi sve utakmice, ili sedmicu kasnije
Znači 4 utakmice odgođene. Da se ne radi o zadnjem kolu ja bih bio manje-više neutralan šta će sekretar odlučiti, ali ovako...S-Y-L-A-R je napisao/la:domacinima odgodjeni everton i dundee united(pored bonus para) al na livescoreu nema liverpoola![]()
Mnogima je u pitanju borba za goli život
Kad igraju Englezi ponovo?
Vom Jäger zum Gejagten
KAd smo mi u kup-u mogli izgubiti zbog neigranja nekih utakmica,necete ni u ligi otkazivati kolo 
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Ne interesuje me madafakin (poz Wolvi) kup, nego hoću sekretara i kapitene za zeleni stol, pa da riješimo ovu frtutmu. 
Vom Jäger zum Gejagten
e ali onda se nije ticalo ostalih timova i nije ih bilo briga,svakako da treba se dosta nekih pravila regulisati i neka i promjeniti i precizirati,te da jedno pravilo ne pobija neko drugo,ili neakva glasanja,te svaka liga treba da je za sebe prica, ali svakako to poslije ove sezone a sad da uzivamo u utakmicama
kako ono neko rece,faktor srece.
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja sam to rekaodeyo je napisao/la:e ali onda se nije ticalo ostalih timova i nije ih bilo briga,svakako da treba se dosta nekih pravila regulisati i neka i promjeniti i precizirati,te da jedno pravilo ne pobija neko drugo,ili neakva glasanja,te svaka liga treba da je za sebe prica, ali svakako to poslije ove sezone a sad da uzivamo u utakmicamakako ono neko rece,faktor srece.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Haha kod nas rezervna tekma odgodjena

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Kapetanu, možeš li mi reći u kakvoj se situaciji nalazi vaš tim.spielführer_21 je napisao/la: evo sad je i moj tim oštećen jer smo domaćini, ali svejedno stojim iza onog što sam rekao.
Vom Jäger zum Gejagten
*p!p!t@* je napisao/la:Haha kod nas rezervna tekma odgodjena![]()
Svimas je.Ni po jednom pravilu se nemoze odgoditi kolo.Moj tim je domacin bori se za titulu i mi smo osteceni.Ali sigurno radi toga necu odgadjati kolo.
Sto kaze deyo dosta toga treba precizirati i dodati u pravilima ali nikako u sred sezone vec samo izmedju dvije sezone.
Kolo ce se racunati kao normalno sacekat ce se do sutra da vidimo hoce li koja odgodjena utakmica da se odigr ako ne tako je kako je.Neko ima srece neko nema i to je to.Ponovo kazem moj tim je domacin i lakse mi je radi toga jer da je obrnuto sigurno bi bilo drvlje i kamenje po meni.
Titula jedna gore dole nije vazno
A sledece sezone nova pravila ima da ih srocim 100 komada ako treba ali da se zna svaki moguci detalj.Molio bi sve ucesnike lige da procitaju pravilnik i da daju sugestije sta treba mjenjati sta dodati sta oduzeti.
Sretno svima u ovome kolu.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- spielführer_21
- Kontakt:
Svejedno i da treba, ali ok- vi duže igrate, ovo je bio samo moj stav-moralnigeronimo je napisao/la:Kapetanu, možeš li mi reći u kakvoj se situaciji nalazi vaš tim.spielführer_21 je napisao/la: evo sad je i moj tim oštećen jer smo domaćini, ali svejedno stojim iza onog što sam rekao.Bezbeli mu ne treba ni-za-šta.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
- adnan_nanda
- Kontakt:
Ja ne bih zaključio ovo kolo završenim dok se sve utakmice ne odigraju, pa makar čekali i 7 dana
ionako je zadnje kolo
Ako ne obezbjedimo opstanak zbog glupih odgoda bacit cu bombu na ovaj podforum, čuvajte se

Ako ne obezbjedimo opstanak zbog glupih odgoda bacit cu bombu na ovaj podforum, čuvajte se
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
fkt neznam ni jesmol domacini niti ista
samo sam uletio na ovu temu i vidim zalite se... moje misljenje je da se kolo prihvata samo u onom slucaju ako je jednak broj parova za obe strane odnosno kada domacin ima jednu utakmicu vise prognozirat, u svimostalim slucajevima bi trebalo ili ponoviti cijelo kolo ili cekati da se ove tekme odigraju.... jer ipak je zadnje kolo dosta stvari se odlucuje a najvise je ovaj prijedlog zbog sekretara i njegove odgovornosti jer je njemu najgore, ako osteti neku stranu sigurno mu kakav smo mentalitet ta strana nece lagano oprostiti
moze doci do raznih ensuglasica itd... bolje je ne oslanjati se ovdje na neki pravilnik koji nije potpun nego biti realan i odrediti odmah novo pravilo po kojem ce se i ovo kolo pikati 
sta god bude, sekretaru ja ti halalim
sta god bude, sekretaru ja ti halalim
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
pa jbt dva para samo imamo 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Moja ekipa je gost borimo se za opstanak u drugoj ligi, znači treba nam jedan bod da bi opstali, ne znam zeznuta situacija, kako god okrenemo neko će biti oštećen.
Da li domaćin po pravilu mora imati jedan par više od gostiju?
Jel se ono križaju prvi parovi gostiju u ponudi, ako se igra većina utakmica iz jedne lige?
Ako je tako onda bi to izgledalo ovako
:
Da li domaćin po pravilu mora imati jedan par više od gostiju?
Jel se ono križaju prvi parovi gostiju u ponudi, ako se igra većina utakmica iz jedne lige?
Ako je tako onda bi to izgledalo ovako
Edit: Najgora opcija bi bila da se kolo ponavlja ili tako nešto, može se naći rješenje.Parovi za domacine:
Fulham-West Ham
Newcastle-Manchester City
Aston Villa-Tottenham
Parovi za goste:
Manchester Utd-Sunderland
Wolves-Wigan
evo da se izvinem svojim saigračima što nisam stigao odigrati ovo kolo jbg imao sam smrtni slučaj u porodici tako da nisam ni palio ni comp već 7 dana ali kako sam uspio vidjeti sad i oni sami su uspjeli povesti 2-1 a kako je ovima odgođeno više od pola parova onda su valjda i pobijedili 
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
1.liga 18.kolo Cekicari-Gongashi 1:2....A.Villa-Totenham cekaju cekicari
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Trenutni rezultati (bez Tottenhama za domaćine):
Delfin - BHFanaticos 0:2
Joint_fc - Blue Train 0:2
Crazy Legs - Jedinstvo Manchester 0:3
Spamm - Zadnja Klupa 1:2
Čekićari - Gongashi 1:2
Delfin - BHFanaticos 0:2
Joint_fc - Blue Train 0:2
Crazy Legs - Jedinstvo Manchester 0:3
Spamm - Zadnja Klupa 1:2
Čekićari - Gongashi 1:2
...što je više lome to je volim jače...
Rezultati 18. kola 2.lige bez Aston Villa- Tottenham:
Po ovom da se oduzmu prve dvije gostima a u zagradi normalno :
Mislish United-FK Kljusinari 0:2 (0:3 )
Red Bavarian-FK Klosari 1:1 (1:2 )
SK Stolac Hercegovina-FK Kockari 0:1 (0:2 )
Pivopije-FK Gusteri 0:1 (0:2)
FK Garaze-FK Gromovi 0:2 (0:4)
Po ovom da se oduzmu prve dvije gostima a u zagradi normalno :
Mislish United-FK Kljusinari 0:2 (0:3 )
Red Bavarian-FK Klosari 1:1 (1:2 )
SK Stolac Hercegovina-FK Kockari 0:1 (0:2 )
Pivopije-FK Gusteri 0:1 (0:2)
FK Garaze-FK Gromovi 0:2 (0:4)
Napokon ja i apocalyps proradili i dali svaki po gol, za trenutno pobjedu od 2:0, ali vidjet ćemo šta će biti na sjednici saveza, imaju domaćini još Aston Villa- Tottenham, ali mogu dati samo jedan gol.
Koliko sam saznao da će biti sjednica biti burna

Koliko sam saznao da će biti sjednica biti burna
Odgodit kolo ba. Sta vam je? Cuj ovih iz Gongasa da im je titula predata. Nema tog, odgodit kolo i tacka. Pa mi imamo 3 para a oni 5 halooo? Za kup niste uopste osteceni jer je par bio odgodjen i protivniku tako da to nema veze. Sekretaru molio bih te da o ovom slucaju svi ucestvujemo a ne samo kapiteni. Ja zelim da se kolo odgodi, inace nikad necu priznat titulu Gongasa.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.