English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Oba poginuse
Samo se dva puta u historiji Premier lige (tri ako računamo i ovu sezonu) desilo da nakon deset kola vodeće ekipe imaju svega 21 bod.
U sezoni 200/01 United i Arsenal su imali po 21 bod, a sezonu kasnije Villa. Prvak je bio United na kraju sa deset bodova više od Arsenala. U sezoni kad je Villa bila prva Arsenal je bio prvak.
No, zapravo se nikad nije desilo da tri ekipe imaju isto bodova nakon deset kola, što se može desiti ako Leicester dobije sutra.
Nebitne informacije potpuno, ali mi dosadno
U sezoni 200/01 United i Arsenal su imali po 21 bod, a sezonu kasnije Villa. Prvak je bio United na kraju sa deset bodova više od Arsenala. U sezoni kad je Villa bila prva Arsenal je bio prvak.
No, zapravo se nikad nije desilo da tri ekipe imaju isto bodova nakon deset kola, što se može desiti ako Leicester dobije sutra.
Nebitne informacije potpuno, ali mi dosadno
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Zar cirilica nije zabranjena na forumu??????
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Zašto bi bila?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Vratih n EON-u snimak, ovo je baš al' baš žestoko bilo, nadam se da će Raul biti ok.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Da, ja sam nacionalista
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
I krv svoju za Bosnu moju
- Chapman1886
- Kontakt:
Imal gdje usporen snimak?
Vidio sam video al ono iz direktnog prijenosa a nista se ne vidi osim da su se sudarili
Vidio sam video al ono iz direktnog prijenosa a nista se ne vidi osim da su se sudarili
Vintage Mou
Adama 
Edit opet dijete napravi skotu
Edit opet dijete napravi skotu
Pedro Neto, novi best buy nakon Jote 
20 godina
20 godina
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Emery bi do sad dobio nogu
- Chapman1886
- Kontakt:
Nekq se ne gleda trebaju da nas napalijaju maximalno, pa mi i mozemo neke Dundalke dobijati to nam je plafon ni jednu ozbiljnu ekipu ne mozemo dobiti, yebes penale ne mozemo prilike napraviti, nebi im ni ja svirao
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!