Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Kvalifikacije za Eurobasket 2021
Odlično završismo poluvrijeme, nego nisam u toku u zadnje vrijeme kada su košarkaške prilike u pitanju, ako se plasiramo hoće li Nurkić i Musa priključit na prvesntvu? Pretpostavljam da ih klubovi nisu pustili sada?
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
To je zbog nase odbrane. Momci su jako aktivni. Imam dojam da se istrose u odbrani pa su malo smotani u napadu, ali eto.Merakk1921 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:50Sreca nam je sto ovi za poluvrijeme 11 izgubljenih lopti imaju, nemaju ideje nikakve, hajde koncentracija i zavrsit ovo
+12 je odlicno.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
apsolutno se slazemlegenda reala je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:51Nije nego da čujem sta selektor priča, kakve mu upute daje, ovo je nasa repka i ne bi nam trebali uskracivati to, ok su reklame kad igraju neke strane ekipe sl nase domace ne bi trebalo
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
mladen jojić
-
- Kontakt:
Jednostavno nemoj gledati , idi na NBA snimke i to gledaj . Znamo da si navikao na taj nivo , neka nas ovdje što volimo gledati kako se patimo .BernardBarnjak je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:48Nadljudska snaga je potrebna da se odgleda ova utakmica do kraja.
Iskreno, zanimljivija je bila izmedju iraka i libanona
Ruandu i juzni sudan da ne spominjem...
Imali smo 14-15 ofanzivnih skokova , Latvijci 0

Odlično zagrađivanje , svaka čast

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Kakvi se sve debili nakote na ovoj temi kad se igraju ove kvalifikacijske utakmice...
Kamenjas je najmladji, a ubjedljivo najinteligentniji i najracionalniji kosarkas u nasoj ekipi. Bravo momak, samo tako nastavi!

Kamenjas je najmladji, a ubjedljivo najinteligentniji i najracionalniji kosarkas u nasoj ekipi. Bravo momak, samo tako nastavi!

A sada treca cetvrtina 

-
- Kontakt:
Al slobodna bacanja ...
Ovdje ne budu reklame:delinjo je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:52apsolutno se slazemlegenda reala je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:51Nije nego da čujem sta selektor priča, kakve mu upute daje, ovo je nasa repka i ne bi nam trebali uskracivati to, ok su reklame kad igraju neke strane ekipe sl nase domace ne bi trebalo
Hoce imace pravo nastupa,kao i svi ostali europski igraci za svoje repke.
A sada nije do klubova,Nurkic je tu u Sarajevo,samo je spor izmedju Fibe i NBa lige neki i niti jedan NBA igrac sad u ovome terminu kvala nema pravo nastupa za repku,inace Portland je dao zeleno svijetlo Nurkicu da igra
-
- Kontakt:
+1
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Vala niko ne voli gledati patnju, ali volim sto se momci bore i sto grizu u odbrani.Zato i imamo sansu da dobijemo bilo koga u ovom sistemu takmicenja.bombaysaphire je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:52Jednostavno nemoj gledati , idi na NBA snimke i to gledaj . Znamo da si navikao na taj nivo , neka nas ovdje što volimo gledati kako se patimo .BernardBarnjak je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:48Nadljudska snaga je potrebna da se odgleda ova utakmica do kraja.
Imali smo 14-15 ofanzivnih skokova , Latvijci 0![]()
Odlično zagrađivanje , svaka čast![]()
Neke stvari kada se napisu, ne trebaju se shvatati tako bukvalno. Poenta je u tome da bi sa tih 210+ cm (u odnosu na 206 koliko je otprilike visok) imao puno vece sanse da napravi bolju karijeru. Ne znam cemu toliko smijanje, kao da kroz NBA nije proslo itekakvih panjeva.
Oni koji su pisali na tu temu ovdje na pdf-u znaju sta sam mislio.
Kakva je ovo pjesma francuska na poluvremenu ?
it's football day
- JohnCleese
- Kontakt:
Meni je nestvarno da mi konstantno igramo odbranu sa ovoliko energije.
Pa i polovinu napada kretali smo agresivno vec u ranoj fazi.
Moderna kosarka, meljemo protivnika fizikalijama.
Pa i polovinu napada kretali smo agresivno vec u ranoj fazi.
Moderna kosarka, meljemo protivnika fizikalijama.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
bombaysaphire je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:52Jednostavno nemoj gledati , idi na NBA snimke i to gledaj . Znamo da si navikao na taj nivo , neka nas ovdje što volimo gledati kako se patimo .BernardBarnjak je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:48Nadljudska snaga je potrebna da se odgleda ova utakmica do kraja.
Imali smo 14-15 ofanzivnih skokova , Latvijci 0![]()
Odlično zagrađivanje , svaka čast![]()
Ma nisam nista lose mislio. Evo gledam i ja iako je NFL u toku. Bore se momci svaka cast, to je najvaznije.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ma mislim da nije tebe ismijavao nego je na simpatican nacin to docarao ,to je bilo smijesnoFederer17 je napisao/la: ↑29 nov 2020, 21:56Neke stvari kada se napisu, ne trebaju se shvatati tako bukvalno. Poenta je u tome da bi sa tih 210+ cm (u odnosu na 206 koliko je otprilike visok) imao puno vece sanse da napravi bolju karijeru. Ne znam cemu toliko smijanje, kao da kroz NBA nije proslo itekakvih panjeva.
Oni koji su pisali na tu temu ovdje na pdf-u znaju sta sam mislio.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.