Olimpik Sarajevo
Re: Olimpik Sarajevo
Nemam ništa protiv Olimpika, ali da budem iskren ova utakmica je prodano.
Vjerovatno ce i biti X

Kad je bilo obrnuto 23 Augusta, oni su nam govorili da je sve regularno.
A ovo procijeni sam:

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Drugi jest bio penal, ali prvi nije trebalo biti. Sve u svemu bi bilo za mene drago ako Olimpik ostane da zato Radnik i Krupa ispadaju. Imaju šance protiv Mladost DK kod kuce da pobijedi i zadnju utakmicu protiv Radnika. Radnik ce vjerovatno sijedecu utakmicu izgubiti od Sarajeva i Krupa sve ostale...
Ma šta će Tuzli bodovi.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Gledam utakmicu. Ja neke hevte rekoh treba dovesti Puzigacu - predomislio sam se, ne treba. 

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
X najbolji rezultat.
Slušati ili čitati gluposti koje pišu(govore) oba navijača i "uprava" FC Kalimero je gubljenje vremena. Uzeli ste ih neka plaću.
Slušati ili čitati gluposti koje pišu(govore) oba navijača i "uprava" FC Kalimero je gubljenje vremena. Uzeli ste ih neka plaću.
Sjajno
Pobjeda u srijedu bi bila zlata vrijedna

Pobjeda u srijedu bi bila zlata vrijedna
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Opet smo zadnji ali zbog razlike.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
-
- Kontakt:
Cestitke ekipi, najavio sam ja ovo mojim povratkom u upravu. Pozdrac iz hotela Staccato Prijedor za sve prave Vucove.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Mora se priznati menadžeru u pokušaju da je baš uporan. Obrisali su mu možda 20 postova ali on i dalje trola i laže. Jednostavno osoba bez stida i odgoja.
Naprijed i puno srece protiv Mladost DK!
Jučerašnja pobjeda je bila druga u četiri odigrane utakmice protiv Tuzla Cityja. Gol razlika je 8:7 u korist Olimpika.
Da li je Slavko Petrovic sjedio na klupi Olimpica protiv Tuzle ?
Nije. Na tribini je bio.
Samo da cestitam unaprijed na nova 3 boda,na zalaganju i sve pohvale stožeru... opstanak je blizu... cujemo se poslije utakmice..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Osmi prvenstveni susret Olimpika i Mladosti(DK). U dosadašnjih sedam Olimpik nije nijednom pobijedio, tri puta je bilo neriješeno, a Mladost(DK) je četiri puta pobijedila. Gol razlika je 7:14.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 03 dec 2020, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
Ova odbrana u Olimpiku je katastrofa. Skoro svaku utakmicu do sada su primili prvi gol na utakmici. 

Olimpik: Hadžić, Milović, Ojdanić, Muminović, Osmanović, Karić, Perišić, Hadžanović, Lekanić, Dujmović, Šišić.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Ublehe nesposobne! Neznalice koje su zalutale u ovaj rang takmičenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.