Merakk1921 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 16:27
Miljacka je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:47
Merakk1921 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 15:16
O cemu se ovde raspravlja tito te ebo, ko je koga izbacio.. a svi klubovi su nam karne, kad se ne mozes nosit sa Celticom ili sa Izraelcima, a tog Celtica bi Dinamo npr 3:0 bez problema, Osijek takodjer, Izraelcima bi 5 zabili i jedni i drugi, a mi ne mozemo egal biti, ogromna je razlika i igracki i takticki i psihicki kako god hocete.. shvatite da smo karne i to ti je to..
cijela liga nam nema nekog pojedinca koji bi mogao u kombinaciji biti u Dinamu ili Osijeku .. nastavite se raspravljati ko je koga izbacio hahah
Ma j.ebo ovu ligu
U svoje ti ime to, meni licno najzanimljivija liga i nikad u zivotu mi nije bilo ljepse navijati za Sarajevo.
Tvoji su pokrenuli pricu o "gigantu" Ferencvarosu, nakon sto sam ja napisao da mi je najdraza utakmica remi sa Atalantom, ujedno jedina utakmica u kojoj je neki bh. klub donio remi sa gostovanja nekoj ekipi iz liga petica. Kome su druge lige bolje, ima SK12345 i nek' uziva, ja licno jedva cekam da me puste na stadion i taj osjecaj mi ne moze zamijeniti 10 Bayerna i najjacih liga na svijetu, a zeljeznicar jeste karna i u tome se slazemo 100%
E glupsona, pa i ja volim ligu i jedva cekam publiku na stadione, ali to ne mjenja cinjenicu da smo karna svi kolektivno, nemoj sebe da lazes, daj mi jedno ime koji moze igrati u 3 najbolje ekipe HRV? Pa cijela liga nam nema igraca koji moze biti u kombinaciji Dinama il Osijeka.
Ja mislim da tebe nigdje nisam uvrijedio, kakav ruralac.
Jovo Lukić, Amar Rahmanović, Andrej Đokanović su samo neki koji bi se sigurno uklopili, mozda ne u Dinamo, ali u ostale ekipe da. Da ne nabrajam sada, ali tvrdim da ima kvaliteta. Samo mi je mukica od tog dizanja svih drugih, a spustanja nas. To sto je zeljeznicar ku.rac vec godinama ne znaci da je i liga zakurac, nego samo da lopovi i kriminalci vise nemaju moc kakvu su nekad imali. Mi da smo imali malo srece u zrijebu play offa tj. da nismo izvukli najtezeg moguceg protivnika igrali bi grupe EL ove godine. A ti misli sta god hoces, svakako nemam namjeru da tjeram tmurni oblak nad tvojom glavom i da se ubjedjujem s tobom sto se tice nase lige nego cak naprotiv, zelim ti da sto duze potraje jer je po tebi mjerna jedinica kvaliteta nase lige zeljeznicar.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu