KANTA GODINE 2020 - leorey - KOMENTARI
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
KANTA GODINE 2020 - leorey - KOMENTARI
Ožeži...
Zadnja izmjena: Virtu4l, dana/u 31 dec 2020, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Re: KANTA GODINE - 2020 - KOMENTARI
Mokes - 7b
Osoba koja je dokazala da nema karaktera, da je neobrazovana i da bi dusu prodao da ga prihvate stranci sa interneta. Jadna persona.
Husika - 5b
Medicinski slucaj.
Leorey - 3b
Naporan lik.
GOAT - 2b
Vrlo vjerovatno autistican.
Imran - 1b
Dijete.
HM : bodi,federer,rio
Osoba koja je dokazala da nema karaktera, da je neobrazovana i da bi dusu prodao da ga prihvate stranci sa interneta. Jadna persona.
Husika - 5b
Medicinski slucaj.
Leorey - 3b
Naporan lik.
GOAT - 2b
Vrlo vjerovatno autistican.
Imran - 1b
Dijete.
HM : bodi,federer,rio
Szaba si otvarao temu. Ide tripleta za tebe 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ponovo ćete u inbox moliti pola foruma da glasa za mene i registrovati nove naloge za anketu?
Divovi

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jel istina da se 90% FK Sarajevo podforuma potpisuje palcem?
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Nije palcem nego sa X
Ali i tako cemo sa odlucimo i kantu i forumasa.
Kanta se vec zna.
Idu pp svim forumasima...

Ali i tako cemo sa odlucimo i kantu i forumasa.
Kanta se vec zna.
Idu pp svim forumasima...
A što se tiče glasanja, baš rijetko glasam na kanti godine, ali leoreyu sam morao dati bodove. Nikad niko u istoriji foruma nije zaslužio taj trofej kao on ove godine.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
mokes - 7b
Kada bi nikad dotaknuta, nikad obrijana vagina imala prste i pristup internetu, pisala bi pod imenom mokes na sportsport.ba forumu. Sve karakteristike koje cijenim kod ljudi: čvrst, ili bilo kakav karakter zapravo, iskrenost, smisao za humor, transparentnost, apsolutno niti jedna jedina nije ni u najmanjoj mjeri prisutna. Prisutan je na milion različitih tema, a ni na jednoj ne pravi nikakav doprinos, a ne možeš ga se riješit, nešto kao buhe ili gliste kod uličnih mačaka i pasa. Ljudski avakado.
Kada bi nikad dotaknuta, nikad obrijana vagina imala prste i pristup internetu, pisala bi pod imenom mokes na sportsport.ba forumu. Sve karakteristike koje cijenim kod ljudi: čvrst, ili bilo kakav karakter zapravo, iskrenost, smisao za humor, transparentnost, apsolutno niti jedna jedina nije ni u najmanjoj mjeri prisutna. Prisutan je na milion različitih tema, a ni na jednoj ne pravi nikakav doprinos, a ne možeš ga se riješit, nešto kao buhe ili gliste kod uličnih mačaka i pasa. Ljudski avakado.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Mokes - 7b
Šta reći za Mokesa. Nekad u prošlosti mi je djelovao kao pristojan forumaš, međutim ispostaviće se da on ustvari nije ništa više nego obični poltron vladajućih struktura foruma. On je onaj tip učenika u školi koji će podsjetiti nastavnika na zadaću od prošlog časa iako je svjestan da 90% njegovih kolega iz razreda istu nije uradilo.
Husika - 5b
Serviser bijele tehnike kojem je neko jednakih kognitivnih sposobnosti rekao da je pametan i on se onda ufurao da stvarno zna nešto o životu.
leorey - 3b
Nema se ovdje šta reći.
bodi123 - 2b
Arogantan.
Zonked - 1b
Troll koji to nije.
HM: GOAT, ArtVandelay, Ortega, avenija, Džoni
Šta reći za Mokesa. Nekad u prošlosti mi je djelovao kao pristojan forumaš, međutim ispostaviće se da on ustvari nije ništa više nego obični poltron vladajućih struktura foruma. On je onaj tip učenika u školi koji će podsjetiti nastavnika na zadaću od prošlog časa iako je svjestan da 90% njegovih kolega iz razreda istu nije uradilo.
Husika - 5b
Serviser bijele tehnike kojem je neko jednakih kognitivnih sposobnosti rekao da je pametan i on se onda ufurao da stvarno zna nešto o životu.
leorey - 3b
Nema se ovdje šta reći.
bodi123 - 2b
Arogantan.
Zonked - 1b
Troll koji to nije.
HM: GOAT, ArtVandelay, Ortega, avenija, Džoni
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mala ispravka, tip učenika koji će se ulizivat i smarat pametnije učenike danima da mu daju da prepiše zadaću, a onda će podsjetit nastavnika na istu.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑30 nov 2020, 21:56Mokes - 7b
Mancini - 7 bodova
Konj vrste dorat.
leorey - 5 bodova
Svaka rijec je suvišna.
GOAT - 3 boda
Smorčina.
Ortega - 2 boda
Četnik.
marconato - 1 bod
Malo manji četnik.
Konj vrste dorat.
leorey - 5 bodova
Svaka rijec je suvišna.
GOAT - 3 boda
Smorčina.
Ortega - 2 boda
Četnik.
marconato - 1 bod
Malo manji četnik.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
SiamoNoi - 7 bodova
Jednostavno napaćeni i dokazani debil na kubik .
Pichka od čovjeka , prava hinja .
Beko - 5 bodova
Teški kompleksaš , koji živi u lažima ...
Izmišlja događaje i situacije , psihički bolesnik .
Wandelanoite - 3 boda
Teško razočarenje , qrčio se kao veliki mangup da će doći u Sarajevo da prebije Evandera ...
Kada je Evander ostavio broj telefona , a ovaj lažni mangup vidio sliku na Viberu jednostavno se ugasio .
Mancini - 2 boda
Ne znam ko njega štiti na ovome forumu , zbog njega su otjerani Oske i Helčo .
Zbog toga što ne zna čije je pismo ćirilica .
Alem - 1 bod
Teška ubleha , lažov na kvadrat .
Ostao dužan 100 eura GOAT-u , ljudska sramota prodao obraz za 100 eura ...
Jednostavno napaćeni i dokazani debil na kubik .
Pichka od čovjeka , prava hinja .
Beko - 5 bodova
Teški kompleksaš , koji živi u lažima ...
Izmišlja događaje i situacije , psihički bolesnik .
Wandelanoite - 3 boda
Teško razočarenje , qrčio se kao veliki mangup da će doći u Sarajevo da prebije Evandera ...
Kada je Evander ostavio broj telefona , a ovaj lažni mangup vidio sliku na Viberu jednostavno se ugasio .
Mancini - 2 boda
Ne znam ko njega štiti na ovome forumu , zbog njega su otjerani Oske i Helčo .
Zbog toga što ne zna čije je pismo ćirilica .
Alem - 1 bod
Teška ubleha , lažov na kvadrat .
Ostao dužan 100 eura GOAT-u , ljudska sramota prodao obraz za 100 eura ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Razmišljam ko je najveći retard među silnim retardima. Da li glasati za psihološki slučaj imena Imran, kompleksiranu neznalicu leoreya, vojvodu Ortegu, kloca Wandeloineta, visočkog Teslu, dijete Olimpika..
"We need to suffer. And we need to fight."
A niko ne stavi obog Seamena sa teme Arsenala, čovjek lud totalno...
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
mokes 7 bodova-postoji mnogo rijeci da ga se opise al jedna je najbolja-pi..čka
leorey 5 bodova-naporan lik preko svake granice
justin 3 boda-tryhard troll
goat 2 boda-tryhard troll 2
siamonoi 1 bod-dosadan lik
leorey 5 bodova-naporan lik preko svake granice
justin 3 boda-tryhard troll
goat 2 boda-tryhard troll 2
siamonoi 1 bod-dosadan lik
SiamoNoi 7b:
Rijetko ostrašćen lik, licemjer, lažov, već opisan iznad tako da sa sigurnošću mogu reći da nije do mene i da drugi imaju sličan stav. O njemu sam pisao dovoljno na svim temama jer malo malo ima potrebu da ga se primijeti. Već ga i interisti mrškaju s teme tako da.
BuffonGigi 5b:
Težak slučaj. Tip o kojem čitamo u novinama vjerovatno u naslovima tipa 'porodicno nasilje', 'pobili se zbog međe' i sl. Apsolutno bez takta, fitilj u minusu, ne prihvata druge i odmah ide na lični nivo, vrijeđanje, itd.
Milanist 3b:
Ostrašćen, hinjav, laže, prostu rečenicu ne može shvatiti i umjesto toga iskonstruiše i interpretira istu potpuno drugačije od napisanog, stvara virtuelne neprijatelje, poistovjećuje se s milanom te shvata sve lično kao da je u najmanju ruku osnovao klub. Provocira pa se napravi lud, ono, tip koji napravi kavgu pa prvi dođe da pita ko je započeo.
Ima još, ali dovoljno. U raspravama čak BuffonGigi izgleda pristojno u odnosu na njega, a to je podvig.
Husika 2b
Nisam imao puno kontakta s dotičnim, ali po viđenom, a obzirom da covid dominira kao tema ove godine, daleko daleko najviše zaslužuje titulu. Nivo deluzije, teorija zavjera, tvrdoglavosti i nerazumijevanja svega što nije kako je on zamislio kakvog nisam vidio nikad. Ako je to moja percepcija na forumu mogu tek zamisliti kako je njemu bliskim ljudima. Nema od mene najviše bodova jer kažem, dat ću iste ovim što se češće srećemo.
Leorey 1b
Bilo je između njega i torresa/beduina/edox, ali imao je dobru kampanju, bio je vrijedan, od covida i vakcine, satnice i iPhonea. Uvik kontra.
Morao je dobiti bod. Još ne zaboravljam kako sam ga nokautirao na 'atletico je poziciju po poziciju bolji od Juventusa' iz 2019.
Honourable mentions: beduin, edox, torres, chapman aka curry jer smori lik, boixos zbog trollanja, topnik1 i brokula jer baš puno trollaju, puma, mig_mig iako se popravio, ali nedovoljno da izmakne
Rijetko ostrašćen lik, licemjer, lažov, već opisan iznad tako da sa sigurnošću mogu reći da nije do mene i da drugi imaju sličan stav. O njemu sam pisao dovoljno na svim temama jer malo malo ima potrebu da ga se primijeti. Već ga i interisti mrškaju s teme tako da.
BuffonGigi 5b:
Težak slučaj. Tip o kojem čitamo u novinama vjerovatno u naslovima tipa 'porodicno nasilje', 'pobili se zbog međe' i sl. Apsolutno bez takta, fitilj u minusu, ne prihvata druge i odmah ide na lični nivo, vrijeđanje, itd.
Milanist 3b:
Ostrašćen, hinjav, laže, prostu rečenicu ne može shvatiti i umjesto toga iskonstruiše i interpretira istu potpuno drugačije od napisanog, stvara virtuelne neprijatelje, poistovjećuje se s milanom te shvata sve lično kao da je u najmanju ruku osnovao klub. Provocira pa se napravi lud, ono, tip koji napravi kavgu pa prvi dođe da pita ko je započeo.
Ima još, ali dovoljno. U raspravama čak BuffonGigi izgleda pristojno u odnosu na njega, a to je podvig.
Husika 2b
Nisam imao puno kontakta s dotičnim, ali po viđenom, a obzirom da covid dominira kao tema ove godine, daleko daleko najviše zaslužuje titulu. Nivo deluzije, teorija zavjera, tvrdoglavosti i nerazumijevanja svega što nije kako je on zamislio kakvog nisam vidio nikad. Ako je to moja percepcija na forumu mogu tek zamisliti kako je njemu bliskim ljudima. Nema od mene najviše bodova jer kažem, dat ću iste ovim što se češće srećemo.
Leorey 1b
Bilo je između njega i torresa/beduina/edox, ali imao je dobru kampanju, bio je vrijedan, od covida i vakcine, satnice i iPhonea. Uvik kontra.
Morao je dobiti bod. Još ne zaboravljam kako sam ga nokautirao na 'atletico je poziciju po poziciju bolji od Juventusa' iz 2019.

Honourable mentions: beduin, edox, torres, chapman aka curry jer smori lik, boixos zbog trollanja, topnik1 i brokula jer baš puno trollaju, puma, mig_mig iako se popravio, ali nedovoljno da izmakne

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
7 virto jer se kofrci odmah u drugom postu a zna da ne valja
Dalje cu kako mi ko naumpadne

Dalje cu kako mi ko naumpadne

Jbt zar ima 5 godina od cuvenog i nikad zavrsenog okrsaja pileta i solinasa 

Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.