AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 23 dec 2010, 23:18

A. Galliani nominovan za najboljeg klupskog direktora!!!

Adriano Galliani je nominovan za nagradu za najboljeg klupskog direktora.
Izvršni direktor Milana Galliani nominovan je za nagradu za najboljeg klupskog direktora za 2010. godinu.
Dobitnik nagrade biće objavljen tokom godišnjeg rasporeda svetskih fudbalskih događaja koji će se održati u Dubaiu 28. i 29. decembra.
Gallijanovo uspešno poslovanje tokom leta impresioniralo je ceo svet, i naš potpredsednik koji radi u AC Milan-u već 24 godine, nominovan je za ovo laskovo priznanje.
Ostali nominovani su: Roman Abramovic - Chelsea, Miguel Angel Gil - Atletico Madrid, Uli Hoeness - Bayern Munich i Sandro Rosell - Barcelona.

JA SAM PONOSAN, SA MALIM BUDZETOM BITI NAJBOLJI JE TEŠKO 8-)
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

CURVA SUD
Kontakt:

Post Postao/la CURVA SUD » 24 dec 2010, 03:19

robovi88 je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:Constant je zadnji vezni, jel tako ? Bosingwa bi za djaba bio odlicno pojacanje ;)
Ma **** tog Costanta nema nista od njega, propali talenat.Bosingwa kad bi doso za 5milki bio bi dobar poso
Mexes-Ziegler-Bosingwa-Poli i ništa nam vise ne treba, mislim da sam skroman :lol: 8-)
Bez uvrede ali stvarno na ovom forumu ima toliko ljudi koji pojma nemaju ama bas nikakve veze sa fudbalom ,ako si pratio ovog kako ti kazes propalog talenta (momak ima 22-23 god i sumnjam da si i jednu tekmu chieva pogledao )znao bih da je momak vrh potencijal i + ljevak i ima snage za 3 utakmice ,ali ti vjerovatno znas za 4 do 5 veznih igraca ,a kad smo kod bosingve hheeh pa vjeruj mi da je abate 5 puta bolji defanzivac od ovoga a u napadu su slicni ali neka bude da je ovaj iz chelesia malo bolji a razlika u godinam hehe abate 24 ovaj 29 i plata troduplo veca .

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 24 dec 2010, 11:15

Malac je zvijer, samo zavisi kako će se razviti, samo neka idu pojedini penzioneri, seedorfa više organski ne mogu, lik nema dostojanstva da kaže dosta više ne mogu igrati na vrhunskom nivou, uglavnom
[youtube][/youtube]

skoro da je službeno.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 24 dec 2010, 16:13

CURVA SUD je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:
nevjernik je napisao/la:Constant je zadnji vezni, jel tako ? Bosingwa bi za djaba bio odlicno pojacanje ;)
Ma **** tog Costanta nema nista od njega, propali talenat.Bosingwa kad bi doso za 5milki bio bi dobar poso
Mexes-Ziegler-Bosingwa-Poli i ništa nam vise ne treba, mislim da sam skroman :lol: 8-)
Bez uvrede ali stvarno na ovom forumu ima toliko ljudi koji pojma nemaju ama bas nikakve veze sa fudbalom ,ako si pratio ovog kako ti kazes propalog talenta (momak ima 22-23 god i sumnjam da si i jednu tekmu chieva pogledao )znao bih da je momak vrh potencijal i + ljevak i ima snage za 3 utakmice ,ali ti vjerovatno znas za 4 do 5 veznih igraca ,a kad smo kod bosingve hheeh pa vjeruj mi da je abate 5 puta bolji defanzivac od ovoga a u napadu su slicni ali neka bude da je ovaj iz chelesia malo bolji a razlika u godinam hehe abate 24 ovaj 29 i plata troduplo veca .
Zigoni, Darmian ;)
sve neki talenti a ustvari da izvineš ****, a to za Bosingwu, Bosingwa je jači i iskusniji i sigruno bi prije bio on u prvoj nego Abate

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 24 dec 2010, 17:44

MILAN će radije zadržati Ronaldinha do kraja sezone u klubu, pa makar ga i ne koristio, nego isplatiti mu odštetu za prijevremeni odlazak.

Sukus je to napisanog u talijanskim medijima koji podsjećaju da je Ronaldinho dogovorio osobne uvjete suradnje s matičnim Gremijem koji ga očekuje već u siječnju. Do tog transfera, ipak, može doći tek ukoliko Milan i Ronaldinho dogovore svoje uvjete raskida ugovora, a budući da je Brazilac za San Siro vezan do kraja sezone očekuje i da ga Milan isplati u slučaju prijevremenog prekida suradnje.

Njima, s druge strane, to ne pada na pamet. Potpredsjednik kluba Adriano Galliani, javljaju mediji upoznati s pregovorima koji su u tijeku, nije spreman na takav način okončanja suradnje i radije bi gledao Ronaldinha na klupi i plaćao mu dogovoreno u slučaju da se netko od prvotimaca "rossonera" ozlijedi u drugom dijelu sezone. Tu bi onda i proslavljeni Brazilac dobio više prilika za svoju minutažu.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 dec 2010, 17:52

čuj da milan njemu još plati odštetu da bi on mogao potpisati za drugi klub i tamo uzimati još novca??
pametan mu je neko to smislio :lol: samo naravno da je bolje onda milanu kad mu već mora plaćati po važećem ugovoru platu da on ostane tu i ako se ko ozljedi da uđe koji minut, a bolje ronaldinju da ode negdje gdje će igrati jer alegri očito na njega ne računa.
sad se pojavila neka šema, naravno opet sa đenovom :lol: da ovog konstanta pošalju njima na posudbu i još nešto para za criscita.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 24 dec 2010, 18:07

tony-mortale je napisao/la:čuj da milan njemu još plati odštetu da bi on mogao potpisati za drugi klub i tamo uzimati još novca??
pametan mu je neko to smislio :lol: samo naravno da je bolje onda milanu kad mu već mora plaćati po važećem ugovoru platu da on ostane tu i ako se ko ozljedi da uđe koji minut, a bolje ronaldinju da ode negdje gdje će igrati jer alegri očito na njega ne računa.
sad se pojavila neka šema, naravno opet sa đenovom :lol: da ovog konstanta pošalju njima na posudbu i još nešto para za criscita.
Jbte, ovaj Preziosi kao da je Berlusconijev ortak ili pobratim. :mrgreen:

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 24 dec 2010, 18:21

ma pisao ja o tome ranije dosta, ovo 100% nisu čista posla, toliko igrača u zajedničkom vlasništvu, toliko po posudbama iz jednog u drugi klub, pa onda jedan kupi igrača i odma ga proslijedi u drugi, sad ovi rade obrnuto, mućka je neka očigledno, al preveliki su to igrači da bi sad neko išao čačkati

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 25 dec 2010, 10:43

Prema Goal.comu
Najbolji Štoper : 1.THIAGO SILVA 2.Vidić 3.Hummels 8-)
Najbolji Golman : 1.Neuer 2.Diego Lopez 3.Mandanda
Najbolji Vezni : 1.Iniesta 2.Bale 3.Hernanes
Najbolji Napadač : 1.Messi 2.Ronaldo 3.IBRAHIMOVIĆ !!! 8-)
Najbolji Mladi Nogometaš : 1.Bale 2.Pastore 3.Kagawa
Najbolji Trener : 1.Edi Reja 2.Jurgen Klopp 3.Ferguson
NAJBOLJI IGRAČ : 1.Messi 2.Iniesta 3.Ronaldo
Najveći FLOP : 1.Poulsen 2.Milito 3.Benzema

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 26 dec 2010, 19:01

Jeste se nešto ušutili :shock: :? :?
Milan hoce Montoliva al mi nemamo para za njega ...
Ronaldinho izgleda da ce ostati s nama do kraja sezone, iako je trazio 3,2m odstete :o

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 dec 2010, 14:43

Fantonio Antonio Cassano u Milanellu 8-) 8-)
slika slika
slika

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 27 dec 2010, 15:08

Pa zašto mediji ne pričaju o njegovom prelasku, na Goal. comu uopće ga nema među novim Milanovim igračima.. :?
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 27 dec 2010, 15:18

Toxicity je napisao/la:Pa zašto mediji ne pričaju o njegovom prelasku, na Goal. comu uopće ga nema među novim Milanovim igračima.. :?
Jbga, nisu primali plate, pa strajkuju verovatno na Goal.comu. Recesija je cudo. :D

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 27 dec 2010, 15:24

Toxicity je napisao/la:Pa zašto mediji ne pričaju o njegovom prelasku, na Goal. comu uopće ga nema među novim Milanovim igračima.. :?
Iako nije potpisao ugovor, sa dozvolom Sampdorije, Antonio Kasano odlazi sa Milanom u Dubai.

Italijanski klub će do početka naredne nedelje trenirati u UAE, a zakazali su prijateljski meč sa Al Ahlijem.
Utakmica će biti odigrana u nedelju, kada se očekuje da "Fantantonio" debituje u dresu rosonera.

"Kasano je stigao, pozdravio se u Milanelu sa klupskim drugovima koji su se okupili zbog odlaska na turneju", piše na zvaničnom sajtu kluba.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 dec 2010, 16:16

ma ne pišu ništa jer još zvanično nije počeo prelazni rok, al eto dozvolila mu sampdorija i otišao je s ekipom milana u dubai na neki mini zimski trening kamp, odigraće 2.1. i utakmicu protiv al ahlija(mislim da canavaro tu sad igra).
to je nešto u dogovoru s novim sponzorom fly emiratesom, a i nek se malo sklone s ovih minusa :D
6. januara gostovanje u cagliariju vjerovatno će casano i igrati jer je ibra suspendovan zbog kartona (kako glupo je dobio ovaj zadnji proiv rome :roll: )

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 27 dec 2010, 19:19

Slika govori 1000 riječi :D 8-) 8-)
slika

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 27 dec 2010, 19:25

hehehe, dobra, samo što nije njega niko sabljom otjerao na tu dasku već se on sam na nju zaletio svojim nezalaganjem.
dosta portala objavilo da robinjo nije došao u dubaji, ali jest 100%, samo što nije istim letom kao ostala 3 brazilca pa odma mediji hoće neku aferu od ničega da naprave :roll: .
i dinjo s bratom stigao danas u dubai, hoće li se išta dogovoriti oko njegovog povratka u brazil ostaje da se vidi

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 dec 2010, 12:17

Prica se da je Milan potpisao (ili skoro pa potpisao) Lamelu iz River Plate. Cena oko 12mE.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 28 dec 2010, 13:54

http://www.goal.com/en/poll/4883/goalco ... so/results
glasajte za Ibrahimovica, sramota, Krasić vodi :| :(
MaGiCa je napisao/la:Prica se da je Milan potpisao (ili skoro pa potpisao) Lamelu iz River Plate. Cena oko 12mE.
gdje si to procito ? :? u svakom slučaju bio bi "PREODLICNO" pojačanje

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 28 dec 2010, 15:08

robovi88 je napisao/la:http://www.goal.com/en/poll/4883/goalco ... so/results
glasajte za Ibrahimovica, sramota, Krasić vodi :| :(
MaGiCa je napisao/la:Prica se da je Milan potpisao (ili skoro pa potpisao) Lamelu iz River Plate. Cena oko 12mE.
gdje si to procito ? :? u svakom slučaju bio bi "PREODLICNO" pojačanje
Kakav Krasic, kakav Ibrahimovic?

Glasao za El Matadora.

A ovo za Lamelu

http://www.calciomercato.com/rassegna-s ... ela-688612

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.