NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

marseille_unique
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la marseille_unique » 26 dec 2010, 01:12

Ti si bas govorio i svi ostali da jetsi nema sanse da mogu do sb
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 26 dec 2010, 01:17

marseille_unique je napisao/la:Ti si bas govorio i svi ostali da jetsi nema sanse da mogu do sb
Pa nema sanse, ako jetsi dodju do finala conf poseri mi se na glavu.

Btw: Fukare dominiraju na ovom podforumu !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 01:35

marseille_unique je napisao/la:Ti si bas govorio i svi ostali da jetsi nema sanse da mogu do sb
nismo mi govorili da ne mogu, ali smo rekli da su Patriotsi bolji i da ce uzeti diviziju...niko ovdje nije rekao da Jetsi ne mogu do play offa i super bowlla, ali da smo govorili da Patriotsi ipak su jos uvjek bolja ekipa to stoji i sad to tvrdim ebiga ..eh to sto ti ne zelis da se slozis sa tim to je nesto drugo....pa znalo se da ce Jetsi biti prvi konkurenti za wild card , ako ne uzme diviziju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 dec 2010, 01:37

nije jos nista sigurno moramo dobiti sutra vas prvo
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2010, 01:45

Ajd idite u Atlanu i snimite klip prepucavanje jetsi-bearsi i knicksi-bullsi :D :D :D :D

Unikatni, sta radis u Americi, koji posao? Kako si se snashao, kako ode (znam da je posljednjih 5-6 godina pravo zeznuto dobiti vizu za Ameriku, osim one turisticke na mjesec dana)
nema potpisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 dec 2010, 01:54

duga duga prica ne idem ja u atlantu jer ce igrati sbe igraci iz druge postave mislim iz premier lige
Tuzlanski_Malisa

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 26 dec 2010, 01:57

marseille_unique je napisao/la:duga duga prica ne idem ja u atlantu jer ce igrati sbe igraci iz druge postave mislim iz premier lige
ajd kad budes imao vremena ispricaj nam

ma ne zna se jos ko ce igrati, ti iz premier lige igraju drugi turnir u americi, a ovo je oficijalni datum za prijateljske i klubovi su duzni pustiti igrace, samo je sad problem dalek put :roll:
nema potpisa

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 dec 2010, 01:57

ovdje svi su naravno nezadovoljni 49ersima gdje ja ziviom iako jso uviejk imaju sanse za play off i svi se nadaju tome ali vecina samo zeli da ne idu u play offu kako bi dosao novi trener i kako bi poceli stvarati novu ekipu prica se da bi ih mogao preuzeti jon gruden inace trenutni analiticar sa monday night footballa, ako to urade bioce dobro za njih jer to je jedan po meni unikantan trener
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 02:21

pa ako ce doci moj tuzlak u Atlantu snimit cemo klip da prepucavanjem na toj relaciji svakako :)..nebi to proslo a da se ne zabiljezi ebiga :)....ma Jetsi su vjerovatno bolji od Bearsa, ali nisu od Patriotsa, ali njemu je gore kad kazem da su Patriotsi bolji, tako da se on naljuti ono pravo :)...ma sala nastranu, ali mislim da su Jetsi nesto bolji u odnosu na Bearse , jer nama skripi na tih par pozicija gdje nas upravo ekipe sa dobrim odbranama mogu unakazit...uglavnom nista se to nezna, jer ipak Bearsi su uzeli NFC NORTH po mnogima bila je jedna od najacih divizija prije pocetka sezone i do sada Bearsi u takvoj diviziji imaju 6:0 sto je za respekt ebiga i naravno to su ekipe koje ce igrati play off i imaju rekord 10:4 naravno...svakako nadam se pobjedi Bearsa u nedelju i tom eventualnom pobjedom Bearsi bi mozda tad i izbili u prvi plan za osvajanje NFC koferencije,jer tad bi vjerovanto junaci bili igraci iz offense line, jer ovo im je veliki test , s obzirom da Jetsi imaju dobru odbranu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 dec 2010, 02:52

svwe su to profesionalci i svako svakog moze pobijediti , povrede i osta;li faktori mogu da odluce o dosta tome, tako da se nadam sutra pobijedi a i ako ne pobiejdimo imamo billse u zadnjem kolu tako da mi trebali uci u play off a jos nije gotovo ni da budemo prvi u nasoj diviziji ko kaze da patsi ne mogu izgubiti dvije do kraja
Tuzlanski_Malisa

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 02:56

evo dobar video :) Desean Jackson prodaje dresove...mnogi su ga naravno prepoznali i da nije samo obicni prodavac :)

http://nfl.fanhouse.com/2010/12/25/dese ... or00000023
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 26 dec 2010, 05:07, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 26 dec 2010, 04:34

dobar klip ali odo da provjerim jos jedan ovaj klip sa woodhead
Tuzlanski_Malisa

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 26 dec 2010, 09:26

marseille_unique, ne kontam što ti smeta što vam je QB Meksikanac. To je kao kad bi neko rekao da mu smeta što mu je RB u ekipi bjelac, jer to, kao što ti kažeš, ne ide jedno sa drugim. Hoću reći, prilično je to neargumentovan razlog, a pomalo i neukusan. Ali naravno, ipak imaš puno pravo na svoje mišljenje. Osim toga ja sam od početka sezone pridavao veliku važnost Jetsima ove sezone i prognozirao uzimanje divizije, ali Patriotsi su jednostavno iznenadili pozitivno sve i svakoga i zasluženo će imati najbolji omjer u cijeloj ligi.

Inače Arizona pobijedi Dallas u zadnjim sekundama na FG. Sumnjam da je iko od nas pogodio taj ishod.
"Float like a butterfly, sting like a bee"

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 26 dec 2010, 12:57

Kako Dallas usra tekmu, samo tako, prvo Kitna baci dva INT TD returna, a onda naprave TD na 1.41 do kraja, useru exstra point, i odu na 2 razlike, da bi 5 sekundi do kraja Feely pogodio mali ugao od gola sa 47 yd...

Danas puno intersantnih tekmi.. Pocevsi od Bears - Jets, onda meni vazna Redskins - Jaguars, pa od 22:05 meni najvaznija Raiders - Colts, stvarno ce biti tesko, Oakland je lud, ako ih dobijemo 99,9 % smo u POu !, u istom terminu igraju Giantsi protiv Packersa, pobjednik dobija wc... i u ponedjeljak u 02:20 u derbiju divizije Atlanta - New Orleans...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 26 dec 2010, 14:30

Producenti američke tv serije CSI:Miami objavili su da će u jednoj epizodi, koja će biti snimana na proljeće, glumiti Tom Brady i to sam sebe. Nagađa se da će glumiti svjedoka ubojstva kojega ubojica lovi. Službene potvrde od strane igrača još nema
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 26 dec 2010, 16:53

EdinTM87 je napisao/la:
sandiegochargers je napisao/la:ja ne bih da prognoziram.
Kako hoces. Znaci ima nas 10. Ako BlueBoy ne prognozira bit ces 9. Odlicno, lakse mi je racunat bodove.

I jedna poruka za randy_mossa, takticara i saltya.

Bit ce vam k'o 2006. :mrgreen: a mozda u wc rundi pometemo i unikatove jetse :lol:
Uh, kad se sjetim 2006. Bolan je to bio poraz u doigravanju od Coltsa. Skroz zaslužen, ali bolan jer su Ravensi završili regularni dio sezone sa 13-3 i očekivalo se da mogu zaustaviti napad Coltsa koji je do tada izgledao nezaustavljiv. Ipak, nije ih se moglo zaustaviti u toj mjeri da se dobije tekma, a napad predvođen tadašnjim QB-om Bollerom nije uspio napraviti ništa konstruktivno. Mala utjeha nam je bila to što ih ni niko drugi nije uspio zaustaviti :(

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 18:54

ja sam spreman samo da se javim :)....ima li mi unikatnog danas ovdje?

Danas igraju Jetsi koji igraju bolje u gostima, nego kuce i Bearsi koji imaju na gostovanju 6;1 i kuci 3:3 rekord :)... zanimljivo, jer obadvije ekipe ove sezone bolje igraju na gostovanju, sto je onda po tom pitanju danas + za Jetse, ali to ne mora da znaci :)...vrijeme je dosta pogodno za igru i ne tako hladno kao inace i nema puno vjetra...ocekujem dobru utakmicu

Smiju li Jetsi ispucavat do Hestera? :)...ako nema Hester sansu, onda ce imati Daniel Manning :)...inace nisu ni ovi ispucavlai prosle sedmice, pa je dosao nekako do lopte:)...prije onog TD svako njihovo ispucavanje bilo je skroz u cosak i dalje od Hestera, ali opet lik dodje dva puta do lopte ebiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 26 dec 2010, 19:11

Ja ću u ovom prvom terminu pratiti Browns-Ravens. Mala priča za neupućene: Cleveland bukvalno mrzi Ravense. Današnji Baltimore Ravens su do 1995. bili Cleveland Browns i te godine je vlasnik kluba preselio cijeli klub u Baltimore. Godinu kasnije su nastali novi, današnji Cleveland Browns. Cleveland današnjim Ravensima još nije zaboravio odlazak i zato je atmosfera na stadionu kada Ravensi gostuju dodatno užarena.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 19:13

jestel sad vidjeli st aje chicago?... lijepo vrijeme i sve,kad odjednom vjetar i snijeg :)... samo odjednom poce vjetar cccccc... to je Chicago, jer se u 5 minuta promjeni vrijeme :).... kako Gold sutnu lopotu ruzno u pm, ja neznam jeli ono do vjetra bilo, ali vazno je da je ipak 3:0 za nas ... malo je falilo da Davis prodje ebiga za 1 down, mozda smo mogli i do TD ebiga ... st aje tu je sad se nadam da ce odbrana biti na nivou kakvom igraju inac ekada treba...znajuci da oni znaju zakazati u prvom periodu, nebi me iznenadilo da i zakazu, ali se u njih uzdam naravno i oni su nam najveca sansa danas
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 19:16

Taktičar je napisao/la:Ja ću u ovom prvom terminu pratiti Browns-Ravens. Mala priča za neupućene: Cleveland bukvalno mrzi Ravense. Današnji Baltimore Ravens su do 1995. bili Cleveland Browns i te godine je vlasnik kluba preselio cijeli klub u Baltimore. Godinu kasnije su nastali novi, današnji Cleveland Browns. Cleveland današnjim Ravensima još nije zaboravio odlazak i zato je atmosfera na stadionu kada Ravensi gostuju dodatno užarena.

i Cardinalsi su bili Chicago tim i cak su ja mislim uzeli taj jedan super bowll dok su bili Chicago ekipa... tad je Chicago imao dvije ekipe ebiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.