https://fkzeljeznicar.ba/foto-plavi-otp ... kog/44051/
Otisli. Pise da ce svratit u Konjic, firma Igman Konjic ce ih ugostiti.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nismo se povezivali, nego krenula priča kad smo igrali prijateljsku pa raja počela pričati da bi bilo dobro ga dovesti. imao je naku drskost u igri, dok mu Sipa nije zaprijetio šamarom
Koliko znam nije se provlačilo po portalima, ali ovako neoficijelno je bilo priče da ga Amar želi dovesti. Navodno nakon onog meča prošle sezone kad smo s Krupom igrali prijateljsku na Grbavici, a Jovo nam čini mi se 2 gola uvalio.
braco je napisao/la: ↑01 dec 2020, 13:49Koliko znam nije se provlačilo po portalima, ali ovako neoficijelno je bilo priče da ga Amar želi dovesti. Navodno nakon onog meča prošle sezone kad smo s Krupom igrali prijateljsku na Grbavici, a Jovo nam čini mi se 2 gola uvalio.
Inače na mom skauting radaru se Jovo ukazao u februaru 2018. godine kad je još u Doboju igrao, ali nažalost u klubu nemaju sluha za moje preporuke![]()
![]()
Znači Almir Bekić ide na štopera.Progovorio je Žižović i o stanju u timu.
"Sutra sigurno neće biti Barbarića. Svi ostali treniraju, skoro kompletna ekipa je na raspolaganju iako ih ima nekoliko koji nisu u optimalnoj fizičkoj formi zbog ozljeda i koronu. Na papiru smo kompletni, ali nam u praksi fali njih troje, četvero zbog zdravstvenog stanja. Filipović će biti u kombinaciji, Tičinović je tu. Svi treniraju, odlučit ćemo nakon treninga." - kazao je Žižović.
Eto nam prilike.... Ermin, Lendric, Juricic, Stila svi mogu napraviti nesto...braco je napisao/la: ↑01 dec 2020, 16:09Znači Almir Bekić ide na štopera.Progovorio je Žižović i o stanju u timu.
"Sutra sigurno neće biti Barbarića. Svi ostali treniraju, skoro kompletna ekipa je na raspolaganju iako ih ima nekoliko koji nisu u optimalnoj fizičkoj formi zbog ozljeda i koronu. Na papiru smo kompletni, ali nam u praksi fali njih troje, četvero zbog zdravstvenog stanja. Filipović će biti u kombinaciji, Tičinović je tu. Svi treniraju, odlučit ćemo nakon treninga." - kazao je Žižović.
Zaboravio si ono svoje pred utakmicu
Počeo sam sumnjati u tu metodu nakon Slobode. Prije MDK je nisam koristio i dobili smo.
Ni po tom pitanju nemamo kontinuitet
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921 i 39 gostiju.