FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zasto bi lozio raju, zasto bi napisao neku laz, ako je dobio info iz kluba tjt, mada mn smrdi da je N.H. jer nije igrao proslo kolo
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 01 dec 2020, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ne lazem nikoga, nego imitiram ovih par”genijalaca” sto svakih 15-20 dana dodju i bace bombu kako imaju ekskluzivnu info da dolazi pojacanje.JavierBosnia je napisao/la: ↑01 dec 2020, 16:12I sta ti mislis koga lazes, nas ili sebe?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:51Do nedjelje dolazi novi napadac. 99% sigurno i provjerena informacija, ali ne smije reci od koga. Mogu vam samo teci da sam info dobio iz kluba.
PSPHM
- feniksptica
- Kontakt:
Jedva cekam januar da se krenu bacat bombe..nema ljepseg perioda. I onda posle kad ne dovedemo sta treba psovat Hadziji
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JavierBosnia
- Kontakt:
Gori ste vi sto se na sve palite i vjerujeteamypitar je napisao/la: ↑01 dec 2020, 16:23Meni je kao forumas ozbiljan i ne vidim razlog da loži raju bez veze. Malo mi je nelogican termin sad za dovodjenje igraca, al eto sacekacemo i nedjelju.JavierBosnia je napisao/la: ↑01 dec 2020, 16:12I sta ti mislis koga lazes, nas ili sebe?JohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:51Do nedjelje dolazi novi napadac. 99% sigurno i provjerena informacija, ali ne smije reci od koga. Mogu vam samo teci da sam info dobio iz kluba.
Nema ovdje izbiljnih, a tek onih sto kazu dolazi igrac, imam info, to vam smijem reci, al ne smijem reci ko je
Djecija posla
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Treba kakvog pjevača angažovat, još ni jedan nije razočarao. Darko Lazić, Aco Pejović, Djani...nastavi niz
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- feniksptica
- Kontakt:
Mrtva trka izmedju insajdera i Harisa u promasajima
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako nam dodje fudbaler kvalitete ekvivalentne onoj Zijaha u glumi glat mozemo napadati i titulu u evropi
-
Ahmoveliki
- Kontakt:
Nemamo mi vremena čekati Lukića. Treba nam instant neko ko će ubrizgati veliki kvalitet u ekipu i isporučiti dovoljno da ne moramo strepiti za titulu.
Lukić je još mlad, i dalje igra toplo-hladno te kod nas može isključivo kao druga opcija, a ne vjerujem da bi to prihvatio. Doduše nit bi ga Borac pustio nama jer planiraju zaraditi na njemu, tako da sve pada u vodu.
Meni je najbolja i možda realna opcija dolazak jačeg stranca te eventualni povratak Hadžića koji bi zauzeo Handžićevo mjesto.
Lukić je još mlad, i dalje igra toplo-hladno te kod nas može isključivo kao druga opcija, a ne vjerujem da bi to prihvatio. Doduše nit bi ga Borac pustio nama jer planiraju zaraditi na njemu, tako da sve pada u vodu.
Meni je najbolja i možda realna opcija dolazak jačeg stranca te eventualni povratak Hadžića koji bi zauzeo Handžićevo mjesto.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mislim da necemo dovesti napadaca prije zimske pauze.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Ma trolla lik, šta vam je. Famozni post @kanarinca kako napadač dolazi do nedjelje. Prođe od tad 20 nedjelja, a napadač ne dođe nama, kažu da ga je kod Hadžića (igra riječima slučajna) satr'o voz.
Još da se neko upeca da su pojačanja zapela na granici i jbg onda.
Još da se neko upeca da su pojačanja zapela na granici i jbg onda.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- robertkosar
- Kontakt:
Ciji je izvor ??? Da nije alipasin izvorJohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:51Do nedjelje dolazi novi napadac. 99% sigurno i provjerena informacija, ali ne smije reci od koga. Mogu vam samo teci da sam info dobio iz kluba.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- AlfredNobel
- Kontakt:
Koga sve to zanima, zna se kome se treba javiti u PP i pitati. Sve ovo ostalo što se vrti po temi je presipanje iz šupljeg u prazno, priča neka 'taj i taj će doći, ali nemojte me ništa više pitati jer će propasti ako kažem'. 
Isto neki dan neko što reče da je mali Nedim završen posao..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ako vec Besim ide, treba dovesti Ikica iz Zelje. Nas pojacat, njihA oslabiti.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 dec 2020, 18:13Koga sve to zanima, zna se kome se treba javiti u PP i pitati. Sve ovo ostalo što se vrti po temi je presipanje iz šupljeg u prazno, priča neka 'taj i taj će doći, ali nemojte me ništa više pitati jer će propasti ako kažem'.
PSPHM
- AlfredNobel
- Kontakt:
Tobe, živ bio idi na prepucavanja pa se tamo zajebavajJohnKeynes97 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 18:17Ako vec Besim ide, treba dovesti Ikica iz Zelje. Nas pojacat, njihA oslabiti.AlfredNobel je napisao/la: ↑01 dec 2020, 18:13Koga sve to zanima, zna se kome se treba javiti u PP i pitati. Sve ovo ostalo što se vrti po temi je presipanje iz šupljeg u prazno, priča neka 'taj i taj će doći, ali nemojte me ništa više pitati jer će propasti ako kažem'.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- robertkosar
- Kontakt:
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Glupost je dovoditi ikako napadača, teško ih je naći sad. Samo treba pojačati odbranu i Handžić može ostati prvi špic.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 18 gostiju.