Trebaju im finansije za liječenje Van Dijka. Koriste neke sumnjive preparate.
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2020/2021
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
- Chapman1886
- Kontakt:
jel to i njega primorani slati kod vračara ko barcelona umtitija i pikea

Samo Sloboda | COYG
Povreda koljena je **** stvar.
Zašto je profesionalnim fudbalerima dopušteno promovisanje rata i oružja?

Jest ovaj Vidal fakat King.
Kad god je trebalo pogurat poguro je
Kad god je trebalo pogurat poguro je
Ovu situaciju sam baš puno puta pogledao i mislim da on ovdje nije tražio penal za konkretno zadnji udarac u zemlju nego u začetku mali kontakt (ako je bio) koji ga je izbacio iz balansa pa se spetljao.
Ali smiješno svakako.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vidal je nakon Mullera najprecjenjeniji panj zadnje decenije.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Po pitanju serviranih zicera samo je KDB ispred. Onda u epl 62 asist itd.Eriksen created more chances than anyone else in the Premier League since his debut with 571
I ovakav igrac glede statusa nije kljucni u ovoj ekipi Contea.

Strasno da Inter nije prosao grupnu fazu lp jos od '11/12.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- Chapman1886
- Kontakt:

Nadam se da su sinoc svi vidjeli kolika prevara je talijanska majmunčina što pojedini od nas tvrde vec mjesecima.
Osim što se to sinoc ni najmanje nije pokazalo.AlanSmith14 je napisao/la: ↑25 nov 2020, 21:29Ovo je jedna od onih utakmica u kojoj se navijacima kluba ciji je glavni napadac Lukaku pokaze zasto nikada nista bitno s njim u sastavu nece osvojiti.
Uvijek sam govorio da je to napadac sa redovnih 20+ golova po sezoni od kojih je 15 nebitnih.
Samo što je prošle godine protiv Barcelone i Inter igrao u B sastavu dok je Cunte sinoc imao sve najbolje minus Retard na raspolaganju.
Igrao ju je "samo" tri puta od tada.Dva puta blizu prolaza sa Spallettijem koji je imao 5 puta lošiju ekipu od ove trenutne.Ekipu koja nije bila top 3 u Serie A.
Malo sam i rekao.10 puta lošiju.
Najbolje od svega mi je da likovi koji su pisali da je Inter zadnju sa Realom odlično odigrao (a odigrao je jednako loše kao što igra cijele sezone),sad pišu da je Inter smeće od ekipe

To je Interu najveća boljka , u sredini sve sami trkaci i radilice.Nema ko poslati zavrsni pas,nema kreativnosti, a Eriksen sjedi na klupi.Asteriks je napisao/la: ↑26 nov 2020, 07:50Po pitanju serviranih zicera samo je KDB ispred. Onda u epl 62 asist itd.Eriksen created more chances than anyone else in the Premier League since his debut with 571
I ovakav igrac glede statusa nije kljucni u ovoj ekipi Contea.![]()
Obzirom kako je Nacho sinoć strpao sablasnog Lukakua u džep, utakmicu možemo opisati sa dvije veoma kratke, ali dubokoumne riječi.
Nacho Vidal.
Nacho Vidal.
CROtorious je napisao/la: ↑25 nov 2020, 21:34Ipak nece izdrzat hahaha.CROtorious je napisao/la: ↑25 nov 2020, 20:59Kad vidim ovog ruznog Vidala koji mrzi Real vise nego sto voli sebe odma mi muka. Valjda ce danas uspjet zavrsit bez crvenog kartona. Inace ako Inter ovo ne dobije u hendikepu bit ce veliko iznenadenje.

Vidal protiv Reala mora dobiti crveni karton.

Ne prica decko tal jezik jbg. Gagliardini zato parla pa to nadoknadi sta je invalid na noge i ruke.Asteriks je napisao/la: ↑26 nov 2020, 07:50Po pitanju serviranih zicera samo je KDB ispred. Onda u epl 62 asist itd.Eriksen created more chances than anyone else in the Premier League since his debut with 571
I ovakav igrac glede statusa nije kljucni u ovoj ekipi Contea.![]()
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ne moze biti gora od Olivera i sl.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Večeras očekujemo dominantnu predstavu Borussie Monchengladbach protiv posljednjeplasiranog Intera.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Večeras i zvanično počinje raspad Flickovog Bayerna.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Kakva je to situacija u Srbiji kad ovi u studiju moraju nositi maske? 

- Pensioner26
- Kontakt:
Ima li šanse Inter ukoliko večeras pobijedi i bude imao bolji međusobni omjer od Borussie, računajući da ovi izgube i od Reala zadnje kolo ??
Imaju, bio je remi u Milanu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.