Playstation 4/5
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Playstation 4
Pa logicno, to i pricam. Pametnije sacekati par mjeseci i uzeti po regularnoj cijeni kao i ovi sto su pre order, nego davati svercerima pare za koje mozes uzeti zvijer pc.
Ima li neko raspolozen da mi odgovori na nekoliko pitanja, prvi put sam nabavio konzolu pa imam puno nejasnoca?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Pitaj sta te zanima
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Dual Sense- Playstation button pritisnes i upali se TV i Soundbar. Kakva perverzija, sta su uradili. 
Wifi 6.0 dere guzove isto. Brza mi konekcija na Wifi na PS5 nego na lanu na PC
50 GB skine za 20 minuta.

Wifi 6.0 dere guzove isto. Brza mi konekcija na Wifi na PS5 nego na lanu na PC

50 GB skine za 20 minuta.

27.10.2020
Stigla roba
Trenutno stanje, biće i veće. Čekam božić, valjda bude petica na stanju, da i taj trash bez igara uzmem.
Cyberpunk 2077 izlazi 2021 za PS5 upgrade verzija i kazu da ce population density biti veci skoro 100X od onog na PS4. 

27.10.2020
Meni reče brat da je vidio u radnji par PS5 na stanu i da su na prodaji, 1099KM i 899KM, zato se i čudim komentarima ljudi što su preorder i na čekanju su 

Čuj laže me
Ovo je u Tehnoshopu.

Ovo je u Tehnoshopu.
Ne postoji PS5 u Bosni i Hercegovini, sve rasprodato, Tehnoshopu i ostalim salje Santa Domenica koji je jedini official uvoznik za Sony za Bosnu i Hercegovinu, koliko oni podjele, toliko prodavnice dobiju. Ako Santa Domenica kaze da nema nista do ljeta 2021, onda nema.
Postoji mogucnost da se uzme vani naravno sa velikom carinom. Procesljat temu Playstation 5 na Klixu gdje ti ljudi iz prve ruke govore isto.
Drugi val pre-ordera (oni sto su narucili u oktobru mozda, ali samo mozda dobiju do kraja godine). Slobodne prodaje NEMA.
27.10.2020
Pa znam da šalje, možda raja nije izvalila pare kada je trebalo, uslijed pandemije. Nije mala stvar dati 1100KM u državi koji u privatnom sektoru ima platu od par stoja.
Meni se svakako ne žuri.
Usput, nikad jeftiniji 4k smart tv, taman za petice.
Meni se svakako ne žuri.
Usput, nikad jeftiniji 4k smart tv, taman za petice.
Javi to onda ljudima koji kesiraju po 2.5 milje na piku za tu konzolu. Ozbiljno, mozes dobre pare da uzmes. Posalji mi link da narucim da uvalim za duplo.
https://www.olx.ba/artikal/40604290/pla ... na-stanju/
Konzole nisu dobili ni ljudi koji su licno pre-order uradili u Santa Domenica ako je kasnije od 25.09, zbog toga takva potraznja. Sony je debelo usr.ao sa pre-orderima.
27.10.2020
Šta misliš da konzola možda nema neku grešku ili je došlo do greške u proizvodnji pa se Sony obrukao? Valjda su znali na osnovi preorder-a da je potražnja jako velika.
Nikad veca potraznja nije bila za nekom stvari. Imas na yt linkove gdje ljudi recimo u UK cekaju satima na Amazonu da bi bilo rasprodato dok kliknes check out u korpi.
Prodali su u prvih 12 sati konzola ko PS4 u 12 sedmica. Upravo je dosta ljudi, pogotovo vani ustedilo novca za vrijeme lockdown jer su slabije izlazili i trosili. Direktor Sonya je sam rekao da nikad ne bi vise radio release nove konzole za vrijeme pandemije.
Za greske ne znam, ja nisam imao do sada problema nikakvih.
27.10.2020
Meni je malo nerazumljiva ovolika potraznja za peticom. Nit je to ugladjen softver nit ima igara koje ce pokazati moc nove konzole. I plus sto igre kostaju 80 dolara sto je fakat velika sramota
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kako skinuti patch sa transferima i dresovima na Pes 2021? Nisam to nikad radio na PS4. Ne znam ni jel moguce? A ovako je bas bezveze ovaj update 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Pa potraznja je sto nakon X godina konacno i na konzoli imas mogucnost da igras u 60 fps a svako ko je probao 30fps i 60fps znaju koja je to razlika. I to igras u 4k, a moci ce ubrzo i u 120, Call of Duty vec recimo moze. Ima par igara za PS5 vec i one su na americkom storu i dalje 69 dolara.
27.10.2020
Prvo nadji koji ćeš i imaš uputstvo kad ga budeš skidao
Uglavnom folder, ne mogu se sjetiti sad kako ide ali piše, tacnog naziva napraviš na USB, u taj folder ti ide patch što skines, pa u igri edit pa import i ideš takmičenja pa timove
Nista strasno

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Znaci skidas ga na PCu i onda raspakovanog ubacujes na PS. Hvalaa ti puno.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ma ja skines na pc pa na USB pa onda sa tog usba u pesu ga instalirasMago je napisao/la: ↑05 dec 2020, 23:01Znaci skidas ga na PCu i onda raspakovanog ubacujes na PS. Hvalaa ti puno.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: AmirBvB, Hrammm1921, jasmin10, Rosicky i 13 gostiju.