Ako ti je onaj komentar na clanak "Dudic nakon remija otkrio Velezov problem u Krupi" bio ironicnog karaktera, onda moja greska
Naravno! Samo sam zaboravio napisat "navijaci". Jedan remi i pola grada priziva smjenu a 10% zove Hasica i iskazuju kao brigu za Velez sa sumnjom u Dudica. Sto se tice Dudica ti i ja imamo potpuno isti stav, dao bih mu barem pet godina ugovor.Haroni je napisao/la: ↑01 dec 2020, 15:29Ako ti je onaj komentar na clanak "Dudic nakon remija otkrio Velezov problem u Krupi" bio ironicnog karaktera, onda moja greskaPo meni najbolje izdanje ove sezone. Cinjenica je da svak ziv protiv nas napravi barem 30 prekrsaja i prodju relativno nekaznjeno. Danas ih je bilo blize 40.
Zaboravio si me pohvaliti na pozitivi. Nema na cemumozak je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:06Jednostavno nemam rijeci.
Rekao sam da sumnjam u pobjedu, jer sam navikao na taj Tušanj, nikad lijepih vijesti sa njega.
Trenutno stanje vodi ka euforiji koju treba podhitno izbjeći.
O Dudiću je suvisno pricati. I kada pogrijesi, on je neupitan sto se mene tice.
Danas je presudio voljni momenat u igraca, koji je nedostajao u prethodne 2 utakmice.
Vraćaju se Rođeni!
nekoIzMostara je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:26Zaboravio si me pohvaliti na pozitivi. Nema na cemumozak je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:06Jednostavno nemam rijeci.
Rekao sam da sumnjam u pobjedu, jer sam navikao na taj Tušanj, nikad lijepih vijesti sa njega.
Trenutno stanje vodi ka euforiji koju treba podhitno izbjeći.
O Dudiću je suvisno pricati. I kada pogrijesi, on je neupitan sto se mene tice.
Danas je presudio voljni momenat u igraca, koji je nedostajao u prethodne 2 utakmice.
Vraćaju se Rođeni!![]()
![]()
Jel ' te stidManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 dec 2020, 12:51Na klupi ostalo par kvalitetnijih igraca nego sto imamo u prvih 11 ali su u katastrofalnoj formi. Prses ekstra igrac ali ne mogu gledat vise njegovu kurcobolju po terenu, uvijek propuh na njegovom dijelu terena, nikakvog presinga nista, defanziva 0 bodova. On ce biti dobar i koristan onog momenta kad se Hasanovic vrati u prvih 11. Radovic isto tako zadnjih par utakmica ne igra nista i vecinom je na ivici crvenog kartona.
Zbog cega bi me bilo stid? Trenutno Osmic duplo korisniji u ovakvim utakmicama od Prsesa, barem dok je Zeljkovic na stoperu i Hasanovic povrijedjen.061657451 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:04Jel ' te stidManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 dec 2020, 12:51Na klupi ostalo par kvalitetnijih igraca nego sto imamo u prvih 11 ali su u katastrofalnoj formi. Prses ekstra igrac ali ne mogu gledat vise njegovu kurcobolju po terenu, uvijek propuh na njegovom dijelu terena, nikakvog presinga nista, defanziva 0 bodova. On ce biti dobar i koristan onog momenta kad se Hasanovic vrati u prvih 11. Radovic isto tako zadnjih par utakmica ne igra nista i vecinom je na ivici crvenog kartona.
Zato što je Dudić taj koji je sa igračima svaki dan i jedino on zna zašto neko treba da bude u timu ili ne. Zna ono što mi ne znamo. Da mi znamo bolje vodili bi neki tim i bili uspješni. Ovaj internet i tehnologije su sra.nje,svako može pisati i pametovati,unositi smutnju. Dudić je pokazao da je odličan trener,naša ekipa igrački nije bolja od ovih s dna,a borimo se za Evropu. Treba pokazati poštovanja prema onome ko nas više nego uspješno vodi.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:29Zbog cega bi me bilo stid? Trenutno Osmic duplo korisniji u ovakvim utakmicama od Prsesa, barem dok je Zeljkovic na stoperu i Hasanovic povrijedjen.061657451 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:04Jel ' te stidManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 dec 2020, 12:51Na klupi ostalo par kvalitetnijih igraca nego sto imamo u prvih 11 ali su u katastrofalnoj formi. Prses ekstra igrac ali ne mogu gledat vise njegovu kurcobolju po terenu, uvijek propuh na njegovom dijelu terena, nikakvog presinga nista, defanziva 0 bodova. On ce biti dobar i koristan onog momenta kad se Hasanovic vrati u prvih 11. Radovic isto tako zadnjih par utakmica ne igra nista i vecinom je na ivici crvenog kartona.
Pa legendo upravo to sam i rekao, pogresno si me razumio061657451 je napisao/la: ↑01 dec 2020, 22:47Zato što je Dudić taj koji je sa igračima svaki dan i jedino on zna zašto neko treba da bude u timu ili ne. Zna ono što mi ne znamo. Da mi znamo bolje vodili bi neki tim i bili uspješni. Ovaj internet i tehnologije su sra.nje,svako može pisati i pametovati,unositi smutnju. Dudić je pokazao da je odličan trener,naša ekipa igrački nije bolja od ovih s dna,a borimo se za Evropu. Treba pokazati poštovanja prema onome ko nas više nego uspješno vodi.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:29Zbog cega bi me bilo stid? Trenutno Osmic duplo korisniji u ovakvim utakmicama od Prsesa, barem dok je Zeljkovic na stoperu i Hasanovic povrijedjen.
Uu to su top vijesti, nadam se da je to istina, veliki posao bi to bilofudbalfudbal je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:21Ma svi mi nekad pretjeramo da budemo iskreni ja prvi pa svi ostali, ali sigurno da je to iz ljubavi. Treba dati podršku Dudiću na polusezoni mu dovesti igrače ali klasu, pa da probamo u Evropu iako to nije nam primarni cilj.
Prica se da ce se uskoro raditi teren, sa novom podlogom, nadam se da je istina.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.