Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Tek mi je sad ušlo u glavu zar ne bi sudija trebao stajati u čošku ove slike da bi imao bolji pregled kao što svi rade?
- feniksptica
- Kontakt:
Široki siloviti ide prema drugom mjestu kako je i ranije bilo najavljeno
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
To ti je ta filozofija, a ne geografija. I ovakvi dodju nekome pricati o casti i postenju. Nekima obraz sluzi samo da im samar puknesSviuodbranu je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:53U gostima, sa direktnim konkurentom.
Nebitno, da li to opravdava ko sada Zeljeznicar i Osima za ociglednu namjestaljku...Svaka cast.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- robertkosar
- Kontakt:
Kakve ovo spodobe od sudija salju da sudi u fasisticko gnjezdo boze sacuvaj 

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- feniksptica
- Kontakt:
I dalje manje sudijskih gresaka nego u engleskoj PL
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Kako ti Željo može biti kriv kada ti nisi u stanju izgubiti, časno, sa jednim golom razlike protiv konkurenta, taman na mjesecu igrao a ne u gostima?Miljacka je napisao/la: ↑01 dec 2020, 18:08To ti je ta filozofija, a ne geografija. I ovakvi dodju nekome pricati o casti i postenju. Nekima obraz sluzi samo da im samar puknesSviuodbranu je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:53U gostima, sa direktnim konkurentom.
Nebitno, da li to opravdava ko sada Zeljeznicar i Osima za ociglednu namjestaljku...Svaka cast.![]()
Željezničar za život cijeli!
- feniksptica
- Kontakt:
Pa i vi za gubitak titule krivite nas sto smo vas pobijedili. Sto vi niste casno protiv konkurenta ne izgubili ??
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Ja ne, nikada u životu. Nije mi čak sporan ni taj derbi jer je derbi posebna utakmica, i samo je lud trener/predsjednik mogao zamisliti da bi tom utakmicom mogao osvojiti titulu. Mi smo izgubili titulu utakmicu prije derbija - Krupa. Nisi bio u stanju dobiti Krupu: "sam pao, sam se ubio."feniksptica je napisao/la: ↑01 dec 2020, 18:11Pa i vi za gubitak titule krivite nas sto smo vas pobijedili. Sto vi niste casno protiv konkurenta ne izgubili ??
Željezničar za život cijeli!
Sto je najgore, satro im davljenik Leotar tad prekinuo niz bez poraza od ne znam ni ja koliko utakmica. Bukvic mucenik se slomio sklanjajuci se. I kao sve 5, opravdano. Ko ih ne zna skupo bi ih platio. Vico je za njih TV u koloru.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- feniksptica
- Kontakt:
Sloboda da je odradila svoj posao mogo je Zeljo pustit i ofirnije. Znaci sto se toga tice sami su sebi krivi, ako su se i doveli u zadnjem kolu da ovise od drugih. Al zelju treba kriviti jednostavno sto je pustio utakmicu..mimo svega
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ako neko gleda Englesku PL sa VARom ovo nase je mila majka, sta tamo rade...
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
15.05.2016
Sarajevo - Olimpik 1:3
Olimpik pobjedom osigurao opstanak, Borac ispada u drugu ligu

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Ovi iz Solana cyti skidose gace prije ivan sedla

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- svrakino1921
- Kontakt:
A zasto nije bilo 3:0 za SlavijuSviuodbranu je napisao/la: ↑01 dec 2020, 17:53U gostima, sa direktnim konkurentom.
Nebitno, da li to opravdava ko sada Zeljeznicar i Osima za ociglednu namjestaljku...Svaka cast.
2:0 i slusali sta ce bit u Trebinju
Svaka vama cast
Pregledao sam milion utakmica,sto nasih,sto bilo kakvih ali nikada bas nikada nisam vidio da sudija stoji na onom mjestu kod penala.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Smijem li ja citirati Vase Visocanstvo, nadam se da sam skupio dovoljan broj dana na forumu?
Sve stoji ovo sto je @dejavu stavio, ali ja nigdje nisam cirkuzao na ovo, dok ti pun sebe pises kako je Sloboda samo trebala dobiti dva razlike. U tome je razlika izmedju mene i tebe, nas i vas.

Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nije sloboda trebala dobiti 2 razlikeMiljacka je napisao/la: ↑01 dec 2020, 18:37Smijem li ja citirati Vase Visocanstvo, nadam se da sam skupio dovoljan broj dana na forumu?
Sve stoji ovo sto je @dejavu stavio, ali ja nigdje nisam cirkuzao na ovo, dok ti pun sebe pises kako je Sloboda samo trebala dobiti dva razlike. U tome je razlika izmedju mene i tebe, nas i vas.![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- feniksptica
- Kontakt:
Sreca sto SLoboda ne igra stalno u gostima u Hercegovini..stalno bi ispadali
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: mnon46, OsmanhodzicBuco, prijeratni mangup, Vanja8 i 36 gostiju.