Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koje mjesto će Arsenal zauzeti na kraju sezone?

1.
13
22%
Prvo
10
17%
First
36
61%

Ukupno glasova: 59

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal - Chat

Post Postao/la AA23 » 01 dec 2020, 14:19

Čitam da kao Arteta planira da igra 4-3-3 i kao da " nema " osoblje za takve stvari pa treba da čekamo da se to stvori

Ne razumijem onda logiku dovođenja ovog trenera, ovo može bilo koji trener da radi kad mu daš da dovede 11 novih igrača, jel ovo City jarane, šta sad treba da mi čekamo da on pravi ekipu 3 godine dana, da dobije sav luksuz, frajer koji nema posao u toj trenerskoj branši prije nas, ovo mi je preretardirano

Mogli smo onda dovesti Allegrija ili ne znam ti kojeg trenera i dati mu 3 godine da dovedemo šta želimo, ispade sad treba da šutimo i da se zadovoljavamo sa ovim igrama dok on ne dovede još desetoricu igrača u ovaj igrački kadar

Wenger u Ligi Prvaka sa Sanogom kao špicem izlazio i uzeo Borusiju na Emiratima, treba Artetu i Edua odma nogirati dok nije otišlo u qrac krasni

Ej ba sa ovom njegovom filozofijom da čekamo još 3-4 naredna transfer roka :rol: :rol: :rol:

Frajer nas bacio u rang niželigaša, ispade niko ne valja u ovoj ekipi jarane, svi su mu loši, pa nije ti ovo City

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 dec 2020, 14:24

Jesu svi losi realno. Sad da hoces ekipu za top 4 Ostavio bi Gabriela, Thomasa, Torreiru, Aubu Pepepa i eto 2-3 omladinca da su tu zbog veliko broja utakmica. Tacno treba 3 godine i 6 prelaznih rokova da se iskristalise. Al to ne znaci da treba Arteta ostat. Nama treba neki engleski ili Njemacki trener.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Jackk
Kontakt:

Post Postao/la Jackk » 01 dec 2020, 14:28

Imal šta za Parteya? Hoće biti spreman do prvog maja?

Gledaj ove ublehe šta baljezga a nema blage veze o čemu priča. Okej, nema kvaliteta, nema, loši igrači, okej.
Ali zašto nema želje? Zašto ti igrači izgledaju kao mrtve krave zakopane na jednom mjestu, majku ti **** da ti **** majku?!!!!!
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović

'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 dec 2020, 14:32

Ali evo ako ste primjetili koliko se ekipa ne trudi, frajer javno linčuje Pepea poslije utakmice, situacija sa Ozilom, neko će naletjeti i na ovaj intervju gdje lik govori hladno da pola ekipe nije za " njegovih " prvih 11 - ko bi imao neki moral da ti neko javno kaže da si otpad u ekipi?

Ko je ba Arteta, jel on dokazani trener ili je samo vodonoša Pepu bio u Cityu?

Nismo mi klub taj za luksuz gdje ćemo priuštiti svakog igrača, jedva smo i Parteya uzeli na kraju, da smo normalan klub, riješili bi ga na početku i dali mu predsezonu da odigra, frajer u Madridu bio do zadnjeg dana prelaznog roka, kakvo je to planiranje?

Ne da loše hendla svoje igrače, katastrofalan je u tome, nisi ba došao ovdje da ti nabadaš i tražiš šta želiš, ti trener bez ikakvog aranžmana prije nas, nisi u toj poziciji da se čupaš na igrače

Arsene Wenger nije uzeo jednog svog igrača na javni linč, a ne da je imao invalide, imao je poštara u špicu u Ligi Prvaka, i sa njim je radio šta je mogao, od Balvana Žirua je napravio kompetentnog igrača koji je ostvario mnogo stvari u karijeri

Ko veli daj stolicu njemu i Eduu, igrači su krivi, fali nam cijela nova ekipa, nije do mene, sad je još više aut što se mene tiče - tvoj je posao kao Menadžera, znači nije više ni Head Coach, da od ekipe izvlačiš maksimum, ne da stavljaš Wishlist i da nam bacaš šuplju priču da će " proces " učiniti svoje, nadam se da će letjeti prije nove godine

Ozymandias
Kontakt:

Post Postao/la Ozymandias » 01 dec 2020, 14:34

Ne moze opravdat onakav qrac od igre da ne znam sta kaze. Ko da prica o nekom treceligasu pa je nedostatak sredstava i kvalitete razlog sto nas prosjecni klubovi pune kod kuce. :rol:

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 dec 2020, 14:36

Samo da kazem ko je posle one reakcije odbrane kod drugog gola Vulsa ostao gledat utakmicu, svaka mu cast...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 01 dec 2020, 14:36

Nije ovako pljuvao ekipu ni Mourinho u momentima kad je znao da mu slijedi po ko zna koji otkaz u klubovima. Pisa se po fudbalerima redovno i logicno da ce ga bojkotovati. Kakav nekvalitet? Pa ne borimo se za titulu, ispade 13 ekipa ima jaci tim od nas.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 01 dec 2020, 14:40

Isti qrac i Emery radio kad mu je došlo 5 do 12.

Svi su kvalitet, mi nismo, svi drugi valjaju, mi ne valjamo. Svaka ekipa je dobra osim nas, ne razumijem šta je to falilo Wengeru koji je sa onom ekipom nakon odlaska Van Persija igrao Ligu Prvaka, mislim nije Wenger odradio dobro ovaj kraj karijere u Arsenalu, ali je frajer čupao maksimum iz tri puta gorih igrača.

Nek mi neko dokaže da je Šamak bolji od Lacazettea, ili da je Frimpong bolji od Ceballosa, ovo je komično šta čitamo i šta doživljavamo

Leeds, Villa, Wolverhampton, zgazili nas ljudi igrom u svim segmentima, dva mjeseca postavljamo iste grafikone iz različitih mečeva jer se ništa ne mijenja

Spika bila kad je FA Kup, e idemo zajedno, možemo, sad kad je zapelo, e ekipa ne valja, nisam ja kriv, ma ajde goni se

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 01 dec 2020, 14:46

Sredina bi bila pet puta bolja da se debil nije izivljavao na igracima. Partey, Torreira i Ozil su top 4 sredina. Na klupi imas Genduzija, Ceballosa i siptara po potrebi

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 dec 2020, 14:51

Nema kluba koji bi Torreiru i Čupu poslo na posudbe a ostavio Xhaku..nema profesionalnog kluba na svijetu ko bi to uradio sem nas. Pogotovo nakog onog bacanja dresa ..jos kapiten bio. Mi nismo klub vise. Bolje reci firma gdje je gazda promijenio pravac vise prema novcu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 01 dec 2020, 15:22

David_Ornstein
: 'There will of course be some pressure building on Mikel Arteta externally but internally I think he has total backing and Arsenal will want to give it time. They won't want to become a club that chops and changes managers.'

David Ornstein: Arsenal's January priorities are a creative midfielder and a right sided centre-back.

:thumbup: za CB
Pld W D L
38 26 12 0

Sarsfield
Kontakt:

Post Postao/la Sarsfield » 01 dec 2020, 15:25

Jos nije dobio/dao otkaz?????????

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 dec 2020, 15:36

Arteta ce u Arsenalu biti barem desetak godina
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 01 dec 2020, 15:42

Ne kazem da stalno treba lincovati, ali treba da zna sta mu je posao, ko god da sjedi na toj klupi. On je placen da ovaj tim pobjedjuje, a ne da sa Flaminijem izmislja formule i razvija biznis neki. Kad nema pritiska i kad si vec merhametli klub, raspisi neku lutriju brate dragi, neka se ljudi prijave, pa koga izvuces, neka vodi tim i nek se bar neko od navijaca financijski osigura.

Ja mislim da za Artetu trenutno niko ne igra osim novajlija i onog mutavog Luiza koji iako nekad zesca rupa, ipak ide glavom na kopacku.

Nema ovde nikakvog jasnog projekta nazalost.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 01 dec 2020, 15:50

Ekipa je previše osrednja, nema kvaliteta za top 6.

Druge ekipe nas pretiču, preveliki wage bill, Ozil i Aubameyang čine više od pola miliona sedmično.

Sve u svemu smiješna ekipa, nažalost.

Što je najsmješnije Ozil će na kraju kao i Ramsey za džaba otić.

Treba se riješiti : Xhake, Willock, Nelson, AMN, Aubameyang, Kolašinac, Cedric, Mari. Previše olupine ima, dodao bi i Pepe na ovu listu.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 01 dec 2020, 17:37

Previše nekvaliteta se nakupilo u ekipi, a zbog dugog niza godina bez nekog velikog rezultata, jasno je da su navijači nestrpljivi. Od Artete se očekivalo da uzme čarobni štapić i da pretvori za jedan prelazni rok Arsenal u top 4 ekipu, što nije bilo realno za očekivati. Ne prođe utakmica a da ovdje na forumu konstantno ne pljujemo jedne te iste igrače. Jasno je kao dan da ti likovi nemaju fudbalski kvalitet za Arsenal, ali su se lošom politikom unazad 6-7 godina učahurili tu. Smatram zaista da se treba dati prilika do kraja sezone da se vidi gdje ćemo stići. Za mene je prvenstveno nekvalitet igrača presudan za ovakva katastrofalna izdanja.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 dec 2020, 17:58

Wba nema kvalitet. Fulam nema kvalitet. Pola ekipa su losije od nas. 4 ekipe su s nama tu negdje a 5 su bolje. A svi se vise bore od nas...
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Sarsfield
Kontakt:

Post Postao/la Sarsfield » 01 dec 2020, 18:02

Arteta jos uvijek nije napustio klupu? Sta ceka????

Brokula
Kontakt:

Post Postao/la Brokula » 01 dec 2020, 18:07

Kako onda objasnjavate da smo ne tako davno pod istim Artetom izgledali mnogo stabilnije na terenu?
Ne pricam o rezultatima, bodovima nego samo o strukturi i stabilnosti na terenu. Nesto se definitivno promijenilo u zadnje vrijeme
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 01 dec 2020, 18:14

I manho je na pocetku izgledo dobro s Oletom. To su ti pozitivni sokovi sto se spominju uz gotovo svakog trenera. Dok Arteta nije jos usplio imlementirati svoj stil i kako to on zeli i dobro je izgledalo.
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.