Ma sta nacionalista zna...Shategabri je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:18Igrali za NK ŠB? Ili KK? Morebit neki pravoslavac, za Bošnjaka ili kako ti kažeš muslimana ne znam da je neki bio. Daj nam po imenu, ako jeste, oprosti na mom neznanju.Herero je napisao/la: ↑02 dec 2020, 11:01Ja koliko znam u Sb je bilo i muslimana i pravoslavaca, jucer se jedan prekrstio kad je dao gol.Shategabri je napisao/la: ↑02 dec 2020, 10:49
Ili si dijaspora ili iz nekog malog mjesta gdje još misle da u Sarajevu sabljama glave sijeku.
Koji Bake, jesi upratio da je taj dobio po guzovima na zadnjim izborima?
Istovremeno ŠB bi se radije ugasio nego potpisao Bošnjaka da igra za njih? I to je ok?
Ne bitno, bitan je fasizam tog istog igraca kako ga to sarajevo olako oznaci, a svoje ulice kvinsliske ponosno nosi.
Inace taj fasizam u sb nosi stotinu reklama na stadionu, dok u antifasistickoj tuzli nema sponozora kluba, na drzavnoj sisi i milioni s proracuna.
Al bitno da bosnjo digne ljiljan i govori zivjela BIH, a sto javasluk vlada i sto je na drzavnoj sisi, to je nebitno. Vi ste karcinom drzave! A za sve su vam krivi Dodik i covic, kako drug baeder rece![]()
A skaće za cenera, garib![]()
Koji bošnjo, koji ljiljan, ti baš živiš u nekom prošlom vremenu...ponavljam ti, nisi upratio da je Bake sa svojom ekipom krahirao.
Za sve su krivi Bake, Dodo i Čova, realno. Sve drugo je laž![]()
Da je u cijeloj BiH kao u Sarajevu...
No dobro, tema je sport/lopta, al eto nekako upadate u oči sa tim nepisanim (ili je negdje i napisano?!) pravilom da ne mogu Bošnjaci, odnosno ne mogu oni koji su kao islamske vjere.
Druga stvar, jesi li vidio da je nekad u Sarajevu na stadionu obješen kukasti krst i tako ta obilježja?
Martin Vanjak nas yebavao u Skenderiji svaku utakmicu, bile su pjesme o njemu gdje se orila Skenderija dok je utakmica trajala...
Zavrsi se ista, ljudi mu aplaudiraju, i ne mogu da vjeruju sta je radio...
Nzm da li ima ijedna protivnicki igrac kojeg vise postuju Sarajlije od Martina Vanjka... kada je nasa kosarka u pitanju
To sto vam je udzbenik sta vam kazu HDZ i SNSD, to je vas manjak u glavi, nije nas...
Sutra ce njihova djeca biti glupa i neobrazovana, kao i njihovi roditelji...