Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Zip
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Zip » 02 dec 2020, 11:21

Shategabri je napisao/la:
02 dec 2020, 11:18
Herero je napisao/la:
02 dec 2020, 11:01
02 dec 2020, 10:49

Ili si dijaspora ili iz nekog malog mjesta gdje još misle da u Sarajevu sabljama glave sijeku.

Koji Bake, jesi upratio da je taj dobio po guzovima na zadnjim izborima?

Istovremeno ŠB bi se radije ugasio nego potpisao Bošnjaka da igra za njih? I to je ok?
Ja koliko znam u Sb je bilo i muslimana i pravoslavaca, jucer se jedan prekrstio kad je dao gol.
Ne bitno, bitan je fasizam tog istog igraca kako ga to sarajevo olako oznaci, a svoje ulice kvinsliske ponosno nosi.
Inace taj fasizam u sb nosi stotinu reklama na stadionu, dok u antifasistickoj tuzli nema sponozora kluba, na drzavnoj sisi i milioni s proracuna.
Al bitno da bosnjo digne ljiljan i govori zivjela BIH, a sto javasluk vlada i sto je na drzavnoj sisi, to je nebitno. Vi ste karcinom drzave! A za sve su vam krivi Dodik i covic, kako drug baeder rece :rol:
A skaće za cenera, garib :bih:
Igrali za NK ŠB? Ili KK? Morebit neki pravoslavac, za Bošnjaka ili kako ti kažeš muslimana ne znam da je neki bio. Daj nam po imenu, ako jeste, oprosti na mom neznanju.

Koji bošnjo, koji ljiljan, ti baš živiš u nekom prošlom vremenu...ponavljam ti, nisi upratio da je Bake sa svojom ekipom krahirao.
Za sve su krivi Bake, Dodo i Čova, realno. Sve drugo je laž :mrgreen:

Da je u cijeloj BiH kao u Sarajevu...

No dobro, tema je sport/lopta, al eto nekako upadate u oči sa tim nepisanim (ili je negdje i napisano?!) pravilom da ne mogu Bošnjaci, odnosno ne mogu oni koji su kao islamske vjere.

Druga stvar, jesi li vidio da je nekad u Sarajevu na stadionu obješen kukasti krst i tako ta obilježja?
Ma sta nacionalista zna...

Martin Vanjak nas yebavao u Skenderiji svaku utakmicu, bile su pjesme o njemu gdje se orila Skenderija dok je utakmica trajala...

Zavrsi se ista, ljudi mu aplaudiraju, i ne mogu da vjeruju sta je radio...
Nzm da li ima ijedna protivnicki igrac kojeg vise postuju Sarajlije od Martina Vanjka... kada je nasa kosarka u pitanju

To sto vam je udzbenik sta vam kazu HDZ i SNSD, to je vas manjak u glavi, nije nas...
Sutra ce njihova djeca biti glupa i neobrazovana, kao i njihovi roditelji...

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 02 dec 2020, 11:23

nekoIzMostara je napisao/la:
02 dec 2020, 11:18
02 dec 2020, 07:54
nekoIzMostara je napisao/la:
01 dec 2020, 20:48

Jel moguce ovo?
A ne vidiš desno ovog Slobodinog što je utrčao :mrgreen:
Govorim u smislu da je stajao metar ispred njega, onaj drugi slobodin je bio na drugom kraju sesnesterca, a ovaj ispred njega. Al dobro, u nas je sve moguce da se desi pa i ovo, neg na prvu mi djelovalo cudno oravo
Ma jeste šega nema šta...trebao je zaustaviti izvođenje penala i vratiti ovog iza linije...ovo je neregularno.
Koševo Zapad

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 02 dec 2020, 11:33

Herero je napisao/la:
02 dec 2020, 08:40
Vi stanovnici etnicki najcisceg glavnog grada u europi, malo pocistite ispred svojih vrata kada uzimate te teske rijeci u usta.
Fasizam stanuje kod vas.
https://www.slobodnaevropa.org/a/kanton ... 76034.html
Zagreb i Beograd su onoj bivšoj državi bili jednonacionalne sredine, sa preko 80%-90% stanovništva, dok je Sarajevo, ali gle čuda, gdje su živjeli muslimani "kao većina", bio multietnički grad, skoro pola grada je živjelo srba. Nama se poturala priča da mi trebamo biti otvoreni za sve, multietnički, dok je njihova sredina trebala biti jednobojna. Licemjerno do bola.
Opet ista priča kao prije, mi trebamo biti multietnički, a vi lajete na balije stalno hahahahahah
Počistite svoju avliju prvo u tim manjim sredinama, odatle se najviše čuje to lajanje , ne možeš sa gunjom u grad, jedan je pokušao tako 92, pa znamo svi šta se desilo
I ne treba biti multietn., nema potrebe, vidjeli smo šta se desilo prošli put, ja jesam. Hvala ali NE.... Imate svoje centre, matice, pa bujrum, ako ti se ne sviđa u BiH i Sarajevo, pravac tamo... Držat predavanja kako moj grad treba biti nakon svega onog.... MRŠ U P. M.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 dec 2020, 11:49

Stroj1946 je napisao/la:
02 dec 2020, 11:12
Riziko je napisao/la:
02 dec 2020, 09:02
Sarajevo je multietniko, ako se uskoro doseli bar 100 000 kineza.

Inače, ako može remi u utakmici Zrinjski-Željo.
Jbga, nismo bili previše raspoloženi da vučemo za rukav srbe '95 da ostanu u Sarajevu, kad su samovoljno napustili grad na zahtjev njihovih vođa.... Ne znam koje si godište, al izgleda da nisi upućen dovoljno, koristiš se internetom, imaš priliku da sve saznaš
Štaš brate, pobjegli srbi od islamskih fundamentalista i alijinih džihad fanatika koji su srpsku nejač bacali lavovima u pionirskoj dolini.
idi ubjeđuj denchia kako nije u pravu, možda ti lakše bude, a nek nam naše srbe obrazuje RTRS, Kurir, Informer i ostali objektivni mediji
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 02 dec 2020, 12:17

SarajevoJeBordo je napisao/la:
02 dec 2020, 11:49
Stroj1946 je napisao/la:
Riziko je napisao/la:
02 dec 2020, 09:02
Sarajevo je multietniko, ako se uskoro doseli bar 100 000 kineza.

Inače, ako može remi u utakmici Zrinjski-Željo.
Jbga, nismo bili previše raspoloženi da vučemo za rukav srbe '95 da ostanu u Sarajevu, kad su samovoljno napustili grad na zahtjev njihovih vođa.... Ne znam koje si godište, al izgleda da nisi upućen dovoljno, koristiš se internetom, imaš priliku da sve saznaš
Štaš brate, pobjegli srbi od islamskih fundamentalista i alijinih džihad fanatika koji su srpsku nejač bacali lavovima u pionirskoj dolini.
idi ubjeđuj denchia kako nije u pravu, možda ti lakše bude, a nek nam naše srbe obrazuje RTRS, Kurir, Informer i ostali objektivni mediji
Zamisli šta bi bilo da povjeruju u ono da su ih njihovi istjerali iz Sarajeva :urnebes:
Koševo Zapad

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 02 dec 2020, 12:19

02 dec 2020, 12:17
Stroj1946 je napisao/la:

Zamisli šta bi bilo da povjeruju u ono da su ih njihovi istjerali iz Sarajeva :urnebes:
Od 8 do 16h mogu doći u glavni grad ako im treba šta iz neke ambasade, sve mimo toga, sunetimo na licu mjesta.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 dec 2020, 12:26

Sretno Zrinjskom danas protiv NK 9,00 KM!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 02 dec 2020, 12:31

02 dec 2020, 12:19
02 dec 2020, 12:17

Od 8 do 16h mogu doći u glavni grad ako im treba šta iz neke ambasade, sve mimo toga, sunetimo na licu mjesta.
Kad je meni jedna studentica iz Kreševa (sviđao joj se :mrgreen: ), trebalo joj godina da me upita...i to ono bojažljivo, kaže može li me nešto pitati...reko slobodno...je li istina da sabljama u Sarajevu sijeku glave...reko godinu si tu, jesi li ti nešto slično vidjela, kaže nisam, e pa onda imaš odgovor, ne moram ti ja govoriti...žalosno je da je to tako blizu Sa, a da je toliko isprana sredina...doduše ima tome 10-ak godina, danas je i internet stigao i u ta manja mjesta, ali koje ispiranje mozga :?

I onda mi dođe s pričom Sarajevo ovakvo-onakvo...ma hajde...mi malo izvjesili kukaste krstove, a kod vas neke ulice sa ustaškim hodžama...ko je veći nacist/nacionalist...

Realno **** tu priču u ovom kontekstu, trebali bi se više baviti loptom, ali nažalost naša lopta je teško odvojiva od tih stvari.
Koševo Zapad

Vjeverica777
Kontakt:

Post Postao/la Vjeverica777 » 02 dec 2020, 12:53

Mislim,u svemu ovome cemu potreba za ovakvom raspravom na temi Premijer liga. Opet vracanje na ustase,cetnike,balije....ali eto ocito je administraciji u interesu da posvadja narod kao i političarima,ovo se moglo sve spriječiti da lijepo banujes Samprasa koji je poceo sa vrijedjanjem i gotova prica.

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 02 dec 2020, 13:13

Radovac 12km pretrcao, ko zna koji put najvise u ekipi. Nadam se da ce mu Zukanovic ispraviti cijenu na 150.020Eura, mislim da je zasluzio dvadeset eura da mu se digne cijena
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 dec 2020, 13:15

Zabijelilo na terenima PL,evo ga snijeg u Krupi.Da je jos ova tri kola izgurati zbog losijih terena.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 02 dec 2020, 13:19

miky_hz je napisao/la:
02 dec 2020, 13:15
Zabijelilo na terenima PL,evo ga snijeg u Krupi.Da je jos ova tri kola izgurati zbog losijih terena.
Sarajevo igra Radnik, Borac i Sloboda?

Zeljo - Zrinjski-?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 dec 2020, 13:26

90minut je napisao/la:
02 dec 2020, 13:19
miky_hz je napisao/la:
02 dec 2020, 13:15
Sarajevo igra Radnik, Borac i Sloboda?

Zeljo - Zrinjski-?
Zeljeznicar-Zrinjski,Siroki,Krupa
Zrinjski- Zeljeznicar,Mladost,Siroki
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 02 dec 2020, 13:34

Sad na prelaznom roku
Dovest Hirosa i Hadzica
Bili bi beton

JohnKeynes97
Kontakt:

Post Postao/la JohnKeynes97 » 02 dec 2020, 13:34

Drago mi je da je nas buduci napadac postigao gol.
PSPHM

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 02 dec 2020, 13:36

Jbn igrac Jovo
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 02 dec 2020, 13:36

svrakino1921 je napisao/la:
02 dec 2020, 13:34
Sad na prelaznom roku
Dovest Hirosa i Hadzica
Bili bi beton
Nek ponesu po loptu iz Mladosti ili po 9,00 KM nek spreme!
Bahati, bahati Željkan!
1946

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 02 dec 2020, 13:37

Dobar igrac je Jovo,nema sta :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 02 dec 2020, 13:38

joker90 je napisao/la:
02 dec 2020, 13:36
svrakino1921 je napisao/la:
02 dec 2020, 13:34
Sad na prelaznom roku
Dovest Hirosa i Hadzica
Bili bi beton
Nek ponesu po loptu iz Mladosti ili po 9,00 KM nek spreme!
I ovi zatraže 13 KM i propade transfer :crazy:
Koševo Zapad

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 02 dec 2020, 13:43

delinjo je napisao/la:
02 dec 2020, 13:37
Dobar igrac je Jovo,nema sta :D
Dokaz da nekad igrace treba traziti i po nizim ligama ,npr momak je u Borac dosao iz RS lige.I sad eto svi pametni treba ga dovesti(Sarajevo,Zeljeznicar,Zrinjski) nebitno ko od njih.Ja znam npr da je kod nas doveden iz takvog kluba i iz takmicenja nize lige da bi salve uvreda bile i za onog sto ga dovede i ko je u talu u tom transferu,klasicno ono naše,a npr sad bi svi guzice dali da ga se moze dovesti iz Borca.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.