FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Shategabri
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam koliko je to realno jer ga već traže druge ekipe a morali bi i platiti
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma ponudit im 150-200k € i nekog igraca. Isplatilo bi se to dugorocno. Mlad je i dobar igrac.
PSPHM
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jašta.. Nadošao Zakarić malo uz Lukića i Ziljkića, pa ga odmah treba dovesti. Lik prošlu sezonu bio očajan, Salčin kao prirodni veznjak ga stavio u džep u onoj prošlosezonskoj tekmi u Banja Luci, kao i u ovoj sezoni. Tako da ti ta teorija i ona krajnja rečenica "e jesam vam rekao", baš i ne stoji. Mogao si čekati još sezonu i reći "ee šta vam rekao prije tri sezone, evo ga sad kida, izvinite se."
Prestanite da od svakog igrača koji se malo probudi i odigra par dobrih partija pravite neke teorije kako ga trebamo pokupiti.
Mogao sam i ja reći nakon one tekme Ziljkića protiv nas, dok je još igrao u Slobodi (koja mu je najbolja u karijeri) da ga treba dovesti, kao što je bruku raje pisalo. Kasnije ga nije bilo par sezona, evo sada igra solidno. Trebaju sad svi reći "ehh eto šta smo vam rekli prije tri godine, ali džaba."
Smiješno.
Prestanite da od svakog igrača koji se malo probudi i odigra par dobrih partija pravite neke teorije kako ga trebamo pokupiti.
Mogao sam i ja reći nakon one tekme Ziljkića protiv nas, dok je još igrao u Slobodi (koja mu je najbolja u karijeri) da ga treba dovesti, kao što je bruku raje pisalo. Kasnije ga nije bilo par sezona, evo sada igra solidno. Trebaju sad svi reći "ehh eto šta smo vam rekli prije tri godine, ali džaba."
Smiješno.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 02 dec 2020, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kasno kasno,sto ga nisi zelio kad je u Krupi bio prije Borca
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
17 utakmica, 10 golova i 3 asistencije ove sezoneJohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 14:50Ma ponudit im 150-200k € i nekog igraca. Isplatilo bi se to dugorocno. Mlad je i dobar igrac.
Treba pokušati, pa šta bude. Ako traže previše onda se okrenuti N.Hadžiću.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Najteze u zivotu je biti REALAN.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ma isplati se on itekako. Posebno jer i nije spor toliko. Moze dobro pratiti Tatara i Fanima.MortemHz je napisao/la: ↑02 dec 2020, 14:5217 utakmica, 10 golova i 3 asistencije ove sezoneJohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 14:50Ma ponudit im 150-200k € i nekog igraca. Isplatilo bi se to dugorocno. Mlad je i dobar igrac.
PSPHM
Jasno mi je da ga je teško sad dovesti, pogotovo jer ga i drugi klubovi zele, ali bi ga ipak volio vidjeti kod nas
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kakav Lukic, propo bi kod nas ko kauc. Samo klasu ala Benko dovesti, nista mlado i nedokazano.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Yebo vas Lukić. Nit je realan nit se isplati za takvog igrača dat i 50 000KM a kamoli ta neka obeštećenja što pišete od 150-200 hiljada bilo čega.
Prije svega, za to obeštećenje možeš dovest slobodnog napadača, strašnog CV-a, dokazanog i iskusnijeg.
Lukić jest fino igrao zadnje utakmice, dao je i solidan broj golova, krenulo ga. Do prije 6-7 utakmica je bio nevidljiv, izgubio prvu postavu, javno Jagodić kritikovao napadače. Sumnjam da bi se uopšte kod nas i snašao. I da je slobodan, dobro bi razmislio bil ga doveo ili ne, znači džaba da ga možemo dovest, ne bih žurio.
Nama treba dokazaniji, kvalitetniji, iskusniji napadač.
Prije svega, za to obeštećenje možeš dovest slobodnog napadača, strašnog CV-a, dokazanog i iskusnijeg.
Lukić jest fino igrao zadnje utakmice, dao je i solidan broj golova, krenulo ga. Do prije 6-7 utakmica je bio nevidljiv, izgubio prvu postavu, javno Jagodić kritikovao napadače. Sumnjam da bi se uopšte kod nas i snašao. I da je slobodan, dobro bi razmislio bil ga doveo ili ne, znači džaba da ga možemo dovest, ne bih žurio.
Nama treba dokazaniji, kvalitetniji, iskusniji napadač.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vjerovatno kombinacija klase i mlađeg napadačamuhamedhulk je napisao/la: ↑02 dec 2020, 14:59Kakav Lukic, propo bi kod nas ko kauc. Samo klasu ala Benko dovesti, nista mlado i nedokazano.
Hvala Bogu pa niste na mjestu Hadzije, yebo li vas lukic dosadni
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zaj.ebajem se, nikog ne peckam, samo sam realan. Puno nas je ovdje, znači u taj koš i sebe i tebe i sve nas stavljam, pisalo dosta negativnih komentara u vezi Zakarića a dizali smo Sušića i iznad nebesa, ja prvi. Treba bit realan i poklopit se ušima, Zakarić sad strašno igra u Borcu a naš Sušić nas sve više i više razočarava al nemam obraza nikog zbog njega kritikovat kad sam bio u ekstazi kad su ga doveli.AlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 14:51Jašta.. Nadošao Zakarić malo uz Lukića i Ziljkića, pa ga odmah treba dovesti. Lik prošlu sezonu bio očajan, Salčin kao prirodni veznjak ga stavio u džep u onoj prošlosezonskoj tekmi u Banja Luci, kao i u ovoj sezoni. Tako da ti ta teorija i ona krajnja rečenica "e jesam vam rekao", baš i ne stoji. Mogao si čekati još sezonu i reći "ee šta vam rekao prije tri sezone, evo ga sad kida, izvinite se."
Smiješno.
Yebe mi se za Zakarićem i Borcem iskreno, nisu nam konkurenti.
FK Sarajevo
I da hoce u Mostaru jedan X
@Mortem, sta se desava s nagradnom igrom, je li budzet skresan ili si digao ruke 
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve je normalno samo kasnim par kola sa rezultatima ali je svakako bilo neriješenih rezultata pa je sve pod kontrolom.
AlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 14:14Hahahahahahahhahahah
Dodao im tamo i lopte u izborniku..
Kažu da se svezao kloca, samo njega uređivao dan i noć, jedva ga odvojili od računara.
@Samozdravlje volio bih vidjet Hadžića u bordo dresu, al kao drugog špica. Nek uči još malo od nekog razbijača, i biće hljeba od njega.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nek dobije Zrinja, to nam najviše odgovara. +8 u odnosu na Želju i +9 u odnosu na njih, najbolje balansovano.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 113 gostiju.