Protiv mesara mesarski,protiv gospode gospodski uvijek bilo

Aj sad vozdrica
Dobro ti to misliš
Ja ne znam o cemu ljudi pricaju uopste. Ovo danas se nije trebalo igrat. Vlado je to samo fino upakovao i vjerovatno izvukao nesto para na kladari.
Slihtaju se savezu i sudijskoj organizaciji.
Sloboda i mi napravili veliki korak ka opstanku. Najmlađe dvije ekipe u ligi i gotovo sa najtanjim budžetima ali sasvim dovoljno da budu iznad ove zone davljenika. Mislim da je 9 bodova velika razlika s obzirom na kvalitet ovih ekipa ispod.
Kakve vam koristi. Nažalost, bio jednom jedan Borac. Klub Banjalučana, Krajišnika. Danas samo politički projekat jedne stranke.worchester je napisao/la: ↑02 dec 2020, 15:33Protiv mesara mesarski,protiv gospode gospodski uvijek bilo
Aj sad vozdrica
Hahha a jbg,sad si pod utiskom rezultata pa te razumijem.Merakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 15:51Bog te cuo, mi smo karne i prvo i drugo i peto i sesto
Malo objektivnosti molim, nemoj da si zlocko
samo su ih protiv nas prvo kolo upalili u prvommiky_hz je napisao/la: ↑02 dec 2020, 15:53Hahha a jbg,sad si pod utiskom rezultata pa te razumijem.Merakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 15:51Bog te cuo, mi smo karne i prvo i drugo i peto i sesto![]()
Al generalno uvijek prvo podbacite,il prvi primite gol pa se cupate,il je nesto tvrdo pa drugo prelomite.Bit ce da malo kasnije palite motore,olako udjete u utakmicu ili sta vec.
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 42 gosta.