Taman se bio fino uklopio i povrijedio se, jbga ono mu je bila prva utakmica jos sa Zvonicem u tandemu a vi nas natamburali na kontre momackidelinjo je napisao/la: ↑02 dec 2020, 14:49daManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑02 dec 2020, 14:44Ko je Rus? Mislis na Konstantina sto je igrao stopera sa Zvonicem prvo kolo na Grbavici protiv Zelje?![]()
Sve osim X ce biti iznenadjenje za mene. Sarajevo je najjace trenutno u ligi, mi smo dobri kuci. Mislim da Borac nece srljati naprijed s obzirom da smo uzeli 3 boda protiv Krupe a i Sarajevo u gostima nije bas nesto agilno niti pogadja puno
Nije samo Bekric igrao u drugom pol, najbolji jest pojedinac al svi su u drugom dobro odigrali i zasluzeno pobjedilibodi123 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 16:33Amar, igrači i svi u klubu Bekriću da popuše. Koja je već ovo utakmica zaredom da brat čupa iz nemoguće situacije.
Nema Zrinjski veznog reda, Zlomislić, Enin i Trebotić su prespori da bi zajedno funkcionisali, čak ni dvojica ne trebaju startati a kamoli skupa svi. Pored toga Ibanez je bivši igrač, a za ovaj očigledan višak kilograma bi meni letio iz kluba već u januaru prvim čarterom.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, riki46 i 35 gostiju.