FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kad izadjes hrabro i muski onda nema sanse da izgubis. Koliko god da su oni bolji, mi smo nadoknadili zeljom. Mujezinovic pogubljen prvo poluvrijeme, a izmjene vrhunske. Bekric promjenio smjer utakmice, a Veseli nas jos dodatno razbudio. Svaka cast svakom igracu.
Ovi sto psuju citavu sedmicu do utakmice igracima, pljuju po svakom igracu i tjeraju sve redom, sto se sikirate onda kad dodje utakmica? Znate da smo losi, bar gledajte ravnodusno i bicete mirni. Ne traje utakmica 45 minuta i nek vam je na obraz. Vi vjerovatno i sa Grbavice izlazite u 70. kad vam rezultat ne pase.
Ovi sto psuju citavu sedmicu do utakmice igracima, pljuju po svakom igracu i tjeraju sve redom, sto se sikirate onda kad dodje utakmica? Znate da smo losi, bar gledajte ravnodusno i bicete mirni. Ne traje utakmica 45 minuta i nek vam je na obraz. Vi vjerovatno i sa Grbavice izlazite u 70. kad vam rezultat ne pase.
-
- Kontakt:
Tako je brate.MrkiMedo je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:02Kad izadjes hrabro i muski onda nema sanse da izgubis. Koliko god da su oni bolji, mi smo nadoknadili zeljom. Mujezinovic pogubljen prvo poluvrijeme, a izmjene vrhunske. Bekric promjenio smjer utakmice, a Veseli nas jos dodatno razbudio. Svaka cast svakom igracu.

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Bekricuuuuu

Bekrija klanjam ti se doktore fudbala. Miličević također izvrstan, centaršutevi su mu savršeni.
Erić,Shorty,Ikic,Miletic,Mili,Bojo,Mesa,Stila,Tuce,Zec,Luka ovo je po meni najace sto imamo
mosa lošmi stićko tit-ula!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ma standardno..
Cim ja prestanem gledat utakmici mi se pretvorimo u barselonu al' onu sa xavijem i iniestom.
Većeg malera ja još ne upoznah.
Bravo Tuce doktoree
Cim ja prestanem gledat utakmici mi se pretvorimo u barselonu al' onu sa xavijem i iniestom.
Većeg malera ja još ne upoznah.
Bravo Tuce doktoree
-
- Kontakt:
Po ko zna koji put Bekric je dokazao klasu. Jednostavno jedan od najboljih igraca u historiji nase lige. Kao veteran odigrati ovako profesionalno, jednostavno za pohvalu
Zec je bio totalno indisponiran, s pravom cu reci - direktan krivac za pogodak.

Zec je bio totalno indisponiran, s pravom cu reci - direktan krivac za pogodak.
“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Ako ništa Brko zna dušu kluba, protiv jačih ekipa deru, a ove solleti štapiće ne znaju slomit, jbg.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Dobit 2 put Zrinjskog u rasponu od mjesec dana je veliki uspijeh. Veliki, veliki uspijeh.
Pogotovo kad uzmemo u obzir koliko para su plaćeni njihovi igrači, a koliko naši.
Ja kad bih vam rek'o Bekrićevu platu ibretili bi se.
Bravo momci, bravo Veseli koji se konačno dozvao posljednje 2 utakmice. Ovakav Veselinović će da izludi svaku odbranu u ligi.
Ono što je interesantno je da su oba bivša igrača Zrinjskog zabili im golove (Miletić je bio u U19 Zrinjskom).
Svaka čast momci i samo kažem žali bože što mi nemamo finansije kao neki drugi klubovi inače bi druga priča bila. Nadam se da će se na skupštinii i to posložiti.
Sad nemojte usrat protiv Širokog ljubim vas.
Pogotovo kad uzmemo u obzir koliko para su plaćeni njihovi igrači, a koliko naši.
Ja kad bih vam rek'o Bekrićevu platu ibretili bi se.
Bravo momci, bravo Veseli koji se konačno dozvao posljednje 2 utakmice. Ovakav Veselinović će da izludi svaku odbranu u ligi.
Ono što je interesantno je da su oba bivša igrača Zrinjskog zabili im golove (Miletić je bio u U19 Zrinjskom).
Svaka čast momci i samo kažem žali bože što mi nemamo finansije kao neki drugi klubovi inače bi druga priča bila. Nadam se da će se na skupštinii i to posložiti.
Sad nemojte usrat protiv Širokog ljubim vas.
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zadnja linija mora biti
Sinisa Ikic Miletic Milicevic
Da se jos uigraju... Sjajna odbrana bez Ace... A on na klupi za rezervu
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Definitivno. Plus, dovesti jos jednog stopera za klupu. Ja Aci vise ne vjerujem ni kad igramo protiv Puračića.kolezeljovac je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:10Zadnja linija mora biti
Velik si Tuce!

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- MocMahale444
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- plavousrcu
- Kontakt:
Samo da vidim placu li navijaci praska za pranje vesa
. Bravo momci, bravo struka. Strah se uvukao u redove komsija.

Ali ljudi kako je svaku utakmicu Miletić opasan kod prekida, to je čudo jedno. Dugo nisam vidio da je neko ovoliko opasan u ovim situacijama.
Miličević kad im svoj dan ima centaršuteve ko Robertson. Baš opasna lijeva noga.
Miličević kad im svoj dan ima centaršuteve ko Robertson. Baš opasna lijeva noga.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.