Treba jhebat mater svima iz kluba sto ne protestuju, niko nista jbt ukrashe gol
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ono što je evidentno u igri Sarajeva da veći broj igrača totalno ignoriše Fanima, ne znam da li su drugi primijetili, ali kad god sam gledao utakmice Sarajevo, svaki put sam imao isti dojam.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
jooj Mustedanagića majkoo dragaaa, kakva je ovo ubleha? sta je ovo? koliko je para ovo?
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 02 dec 2020, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zadnja izmjena: hordasDoboj, dana/u 02 dec 2020, 17:27, ukupno mijenjano 1 put.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin