FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- svihsedamsamuraja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
nek ovaj ostane ležat i na drugom onako, treba mu kauč donijet
Iz kišovitog Nebočaja, za Federalnu televiziju, Hasan Gabela
Susic donosi pobjedu vcrs aBd 

- BordoSarajevo
- Kontakt:
Zinedin i Handžić katastrofalni. Gdje smo mi pare bacili..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pod hitno izmjena Zizu-TSS
Zinedin je Said za siromašne, ali ovaj trenutni Said.
Qurve krenule sa izležavanjem u 35 minuti.
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Utakmica koja podsjeća na one s Husrefom prošle sezone. Očajno, nikako, ako i dobijemo to će bit na mišiće. Napad ne postoji nikako, sva četvorica ispred Đokanovića i Pejovića su katastrofalni.
Al eto, bitno je svaki dan pisat kako nam Željo nije konkurent, a oni tri boda iza nas (upisao sam nam ovdje bod jer ne vidim na koju foru možemo zabit gol). Poslije Banja Luke bismo mogli bit izjednačeni.
Al eto, bitno je svaki dan pisat kako nam Željo nije konkurent, a oni tri boda iza nas (upisao sam nam ovdje bod jer ne vidim na koju foru možemo zabit gol). Poslije Banja Luke bismo mogli bit izjednačeni.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ide valjanje od 60te minute bez sekunde aktivnog fudbala. Vinko ima 15ak minuta da izmisli nesto
NEMA NAZAD
Pa bio je lose krenuo, al se malo razbudio, opet korisni od navedenih.
Koji gube konstantno loptu, a ova dvojica tromih se ubila za termina.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:

Dominira Handze duele i kobtrolu lopte! Mogao bi rođo Narcis opet kmecati na zvanicnoj i stavljati ljutka kad ljudi Harisu rod cijeli pobroje. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Od 2 pol sa zeljom nema igre.
Susic
Zidan
Jukic
I 0 akademaca promovisano u prvih 11-15 igraca..
Ako dodas slabu procjeni haris ahmetovic
Ako se uzme da smo imali veoma veliki broj igraca koji su povrjedeni, stavlja se upitnik
Susic
Zidan
Jukic
I 0 akademaca promovisano u prvih 11-15 igraca..
Ako dodas slabu procjeni haris ahmetovic
Ako se uzme da smo imali veoma veliki broj igraca koji su povrjedeni, stavlja se upitnik
-
- Kontakt:
A bilo + 7 prije deset dana.Ako ne pobjedimo Handžića otjerati odmah nakon utakmice.skoroalen je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:48Utakmica koja podsjeća na one s Husrefom prošle sezone. Očajno, nikako, ako i dobijemo to će bit na mišiće. Napad ne postoji nikako, sva četvorica ispred Đokanovića i Pejovića su katastrofalni.
- robertkosar
- Kontakt:
Ma kakvi gurbeti bolan, bolan. Pa 90% im golova iz prekida, a kad su igrali kuci protiv ubica i radnika.mslm, sudija svaki kontakt im siljio oko 16rca. Smijesno pricati o njima.skoroalen je napisao/la: ↑02 dec 2020, 17:48Utakmica koja podsjeća na one s Husrefom prošle sezone. Očajno, nikako, ako i dobijemo to će bit na mišiće. Napad ne postoji nikako, sva četvorica ispred Đokanovića i Pejovića su katastrofalni.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- PeakyBlinders
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Handzic gori od Melunovica uzas, tjerat ga lopatom iz kluba.
Hebibovic ima pileci mozak, sve dobro uradi i spetlja se na kraju..
Andrej kida bravo Momcino
Hebibovic ima pileci mozak, sve dobro uradi i spetlja se na kraju..
Andrej kida bravo Momcino
-
- Kontakt:
Ovi vec se izlezavaju...
Najmrza su mi ekipa
Najmrza su mi ekipa
Imamo li mi ipak tako kvalitetne rezerve tj. sirinu??
Trenutno korisnika/ca: Dave, HordasFks, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 46 gostiju.