FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da Radnik nije zabio, tačno bi ostalo 0-0. Kakva tekma. Nadoknadila je stres za sve rutinske pobjede.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Spreman Sušić je tata, babuka, Buda, bog za cijelu PL.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
OJ LJUDI DRAGI
KAKVO MIJESANJE OSJECAJA, OD YEBAVANJA SVIMA OD A DO Ž, PA SVE DO TOGA DA SAM UZEO CASU SA STOLA I POLIO SE, IDALJE SAM SAV MOKAR
SUSICUUUUUUUUUUUUUUU

KAKVO MIJESANJE OSJECAJA, OD YEBAVANJA SVIMA OD A DO Ž, PA SVE DO TOGA DA SAM UZEO CASU SA STOLA I POLIO SE, IDALJE SAM SAV MOKAR
SUSICUUUUUUUUUUUUUUU

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- LegendKiller
- Kontakt:
Kada ste prije nakucali ovoliko postova, hoću da vidim kakvih je psovki bilo posle 0-1, morao sam 20 strana vratiti nazad.
Fali napadač to je evidentno. Hare ne može biti prvi izbor u ozbiljnoj ekipi.
Iduću nema Pejovica, a možda je i dobro da odmori jednu bio je loš U zadnje vrijeme.
Misterija je šta onaj Jukić radi u klubu, mada veća je misterija kako se on uopće može nazvati profesionalnim fudbalerom!
Iduću nema Pejovica, a možda je i dobro da odmori jednu bio je loš U zadnje vrijeme.
Misterija je šta onaj Jukić radi u klubu, mada veća je misterija kako se on uopće može nazvati profesionalnim fudbalerom!
- Burberry46
- Kontakt:
KOLIKO ZAVRŠI PI*ČKEEEEEEEE HAHAHHAHHAHA 
Je'bo sam covidu sve kad sam skočio

Je'bo sam covidu sve kad sam skočio

BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- ThrillerHz
- Kontakt:
Ja sam ban zaradio, samo cekam admina da vidiLegendKiller je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:02Kada ste prije nakucali ovoliko postova, hoću da vidim kakvih je psovki bilo posle 0-1, morao sam 20 strana vratiti nazad.

1946~
- f0rest1946
- Kontakt:
Tino doktoreeeeeeeeeeeeee, i Fanimo se odlicno ubacio bravo Mambo naša.
Sreca pa se panj Handzic nije ubacio , fulio bih 100%
Sreca pa se panj Handzic nije ubacio , fulio bih 100%
Samo da se hoce Debeli povrijediti, da i zvanicno nemamo klasicnog napadaca. On nije ni za Druge lige. Jukica i Mustedanagica smo mnogi prizivali, vcrs su za mene samo teret na platnom spisku FKS.
Aaaj toooooo. Ne pamtim kad sam ovako proslavio pobjeduuuu. Nije mi dobro bilo. 

Da nije neznalice na klupi, danas bi im utrpali 5 komada i bilo bi +10..
Al kako god slatka pobjeda, imajuci u vidu da su se maleni ponadali, e evo im ki*a!
Al kako god slatka pobjeda, imajuci u vidu da su se maleni ponadali, e evo im ki*a!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Vazda sa njima na Koševu drama, dobro je. Još odradit dva kola, pa za proljeće dobro skontat šta i kako.
Bravo momci!
Melji R'ajvo!

Bravo momci!
Melji R'ajvo!

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Jeste mi dobro?
Da li vas je Susic obradovao mozda?
Hvala sto me prozivate za Susica

Ponosan sam na sebe jer mu nisam nijednu losu rijec rekao kada je njemu bilo "tesko" zbog tih sitnih povreda u dresu FKS
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ista verzija Aladina Šišića. Brzina najveći adut, sve ostalo nemaju. Najgori su takvi fudbalski neinteligentni i neobrazovani igrači, na čehri vidiš da je glup.LegendKiller je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:02Kada ste prije nakucali ovoliko postova, hoću da vidim kakvih je psovki bilo posle 0-1, morao sam 20 strana vratiti nazad.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Iduce kolo vezni red Andrej i Tino, san snova, a vracaju se Rahman i Tatar. Ovjera jesenje titulu u BL aBd!
-
- Kontakt:
Realno jest, ja se nadam iskreno da cemo ga napokon docekati na 100% ali i dalje ne vjerujem u to... usao je kad je usao protiv jedne od najgorih i najnespremnijih ekipa i uradio to sto je uradio... **** smo mi bez Amara realno i Krletu svaka cast za vcrs
Trenutno korisnika/ca: kogmagie46 i 44 gosta.