Platit cu ti ja kafu, ne okrece se rezultat u zadnjim minutama svaki dan

Platit cu ti ja kafu, ne okrece se rezultat u zadnjim minutama svaki dan
akisarajevo92 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 18:59
Pola botova pola neispunjenih debila koji jedva čekaju kikseve jer njihove struje nisu u klubu...tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:07Gleaj navijaca i ****, nadam se da su ovo samo indijanci u manjini...prvo mjesto, ekipa grom, igraju se s konkurencijom i gledaj komentara![]()
![]()
100% si upravu muka mi je to bila čitati.tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:07Gleaj navijaca i ****, nadam se da su ovo samo indijanci u manjini...prvo mjesto, ekipa grom, igraju se s konkurencijom i gledaj komentara![]()
![]()
Mostar je Mostar.SudoHusika je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:13Slika i prilika zadnje 2 godine i najveća razlika, uz novac naravno, je taj omjer dobijenih utakmica kući pitica. Naravno da se čovjek ponada, ali sjajnu pobjedu u Zapadnom Mostaru mi apsolutno ništa ne može pokvariti. Ali ništa.
Idi psuj Bogove mrtve usta igracima prvo..kako imas obraza ista pisat vise nakon toga neandertalac
tata ti je neadretalac znastutankamon1905 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:16Idi psuj Bogove mrtve usta igracima prvo..kako imas obraza ista pisat vise nakon toga neandertalac
E to se zove DEPRESIJA...SudoHusika je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:13Slika i prilika zadnje 2 godine i najveća razlika, uz novac naravno, je taj omjer dobijenih utakmica kući pitica. Naravno da se čovjek ponada, ali sjajnu pobjedu u Zapadnom Mostaru mi apsolutno ništa ne može pokvariti. Ali ništa.
tutankamon1905 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:07Gleaj navijaca i ****, nadam se da su ovo samo indijanci u manjini...prvo mjesto, ekipa grom, igraju se s konkurencijom i gledaj komentara![]()
![]()
Naravno da mu neće pokvariti, kad su dobili glavnog konkurenta za drugo mjesto i izlazak u Evropu. Čestitam im...Vanja8 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:18E to se zove DEPRESIJA...SudoHusika je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:13Slika i prilika zadnje 2 godine i najveća razlika, uz novac naravno, je taj omjer dobijenih utakmica kući pitica. Naravno da se čovjek ponada, ali sjajnu pobjedu u Zapadnom Mostaru mi apsolutno ništa ne može pokvariti. Ali ništa.![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Google Adsense [Bot], rishovski, VolimoSarajevo i 16 gostiju.