FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
KOVACEVIC
HEBIBOVIC DUPOVAC MILIČEVIĆ PIDRO
DJOKANOVIC SALCIN
TATAR SUSIC VELKOSKI
RAHMANOVIC
HEBIBOVIC DUPOVAC MILIČEVIĆ PIDRO
DJOKANOVIC SALCIN
TATAR SUSIC VELKOSKI
RAHMANOVIC
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- AlfredNobel
- Kontakt:
Zamolio bih svu normalnu raju da više ne citira i ne daje nikakvu pažnju ovom pacijentu @ledesmi. Samo ignorišite, jer ovako balvan samo dobija povoda za svoje umobolne gluposti.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- Kockoglavi
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
I Dencija takodjer, dvije najvece kante na ovom forumuAlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:09Zamolio bih svu normalnu raju da više ne citira i ne daje nikakvu pažnju ovom pacijentu @ledesmi. Samo ignorišite, jer ovako balvan samo dobija povoda za svoje umobolne gluposti.

Al kako sam skočio, prepao ukućane drama
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- robertkosar
- Kontakt:
bas takof0rest1946 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:10I Dencija takodjer, dvije najvece kante na ovom forumuAlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:09Zamolio bih svu normalnu raju da više ne citira i ne daje nikakvu pažnju ovom pacijentu @ledesmi. Samo ignorišite, jer ovako balvan samo dobija povoda za svoje umobolne gluposti.![]()
![]()

U novi boj ...
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Jedna u milion utakmica! Kakav karakter! Nije danas bilo dobro, ali im čovjek nema šta reći na kraju. Sušić je najveća klasa u ovoj ligi, ubjedljivo. Samo da ga zdravlje posluži.
Inače, u zadnje vrijeme nas kolju sudije, a to prolazi ispod radara. U Tuzli nepostojeći ofsajd Fanimu u veoma obećavajućoj šansi i vjerovatni gol. Protiv Olimpica poništen čist gol Haretu, u Mostaru nije sviran penal, a mogao je i dva. I sada poništen gol Handžiću. Treba se nešto uraditi povodom toga.
Svaka čast momcima i Vinku!
Inače, u zadnje vrijeme nas kolju sudije, a to prolazi ispod radara. U Tuzli nepostojeći ofsajd Fanimu u veoma obećavajućoj šansi i vjerovatni gol. Protiv Olimpica poništen čist gol Haretu, u Mostaru nije sviran penal, a mogao je i dva. I sada poništen gol Handžiću. Treba se nešto uraditi povodom toga.
Svaka čast momcima i Vinku!

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Upravo takoAlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:09Zamolio bih svu normalnu raju da više ne citira i ne daje nikakvu pažnju ovom pacijentu @ledesmi. Samo ignorišite, jer ovako balvan samo dobija povoda za svoje umobolne gluposti.

- AlfredNobel
- Kontakt:
Slažem se. Nekad bio zanimljiv i ulazio sam i sam u neku bespotrebnu raspravu oko Handžića, ali pokazuje da nije daleko od dotičnog. Ne znam koji mu je cilj, ali daleko je to više od neke zanimljivosti.f0rest1946 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:10I Dencija takodjer, dvije najvece kante na ovom forumuAlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:09Zamolio bih svu normalnu raju da više ne citira i ne daje nikakvu pažnju ovom pacijentu @ledesmi. Samo ignorišite, jer ovako balvan samo dobija povoda za svoje umobolne gluposti.![]()
![]()
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 02 dec 2020, 19:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Minus tri godine života al ne žalim.
Poludio sam kad ga zabi Fanimo.
Poludio sam kad ga zabi Fanimo.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Doslovno fali ideja, čovjek zna posao. Nije do njega hoce li igrat. Isto kao i za Handžića. Sad napravi za 15 minuta više nego Pejovic za polusezonu, pa ce za vikend na klupu. Nemamo mi igre, to je jedan veliki problem. Samo ostaje to u sjeni jer smo individualno jaki dovoljno u odnosu na ostatak lige da držimo prvo mjesto, u par tekmi je barem bilo želje. Od derbija je sve to nešto na zor. Nema promjene u formaciji ma nista, sve nešto tvrdoglavo, bezidejno... samo još fali neki kiks da bude iskomentarisan sa "šta je, tu je".
@joker sudija te zaeba u prognozi
Pa red je jedna tekma da bude ovako,previse smo opusteno gledali svaki susret...
Malo nas protresose,a mene umal' srce ne otrese...
Malo nas protresose,a mene umal' srce ne otrese...
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ni meni vala ne gine. Sreca samo sto ima ono ogranicenje nakon jednog posta, jer napisah nesto o afektu o jednom covjekuThrillerHz je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:04Ja sam ban zaradio, samo cekam admina da vidiLegendKiller je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:02Kada ste prije nakucali ovoliko postova, hoću da vidim kakvih je psovki bilo posle 0-1, morao sam 20 strana vratiti nazad.
Fali napadač to je evidentno. Hare ne može biti prvi izbor u ozbiljnoj ekipi.
Iduću nema Pejovica, a možda je i dobro da odmori jednu bio je loš U zadnje vrijeme.
Misterija je šta onaj Jukić radi u klubu, mada veća je misterija kako se on uopće može nazvati profesionalnim fudbalerom!![]()
![]()
PSPHM
Ovi mangupcici sto me spominju, zamolit cu vas da me zaobiđete, i da budete tamo gdje ste bili kod 0:1.. pusa pusaa
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Drago mi je da će Pejovic jednu da odmori, nije to vise isti igrac kao u prvoj utakmici protiv Radnika, Najlošiji danas definitivno Jukić
12. igrač kluba iz Titove 38b
- Kockoglavi
- Kontakt: