AlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:09Zamolio bih svu normalnu raju da više ne citira i ne daje nikakvu pažnju ovom pacijentu @ledesmi. Samo ignorišite, jer ovako balvan samo dobija povoda za svoje umobolne gluposti.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
AlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:09Zamolio bih svu normalnu raju da više ne citira i ne daje nikakvu pažnju ovom pacijentu @ledesmi. Samo ignorišite, jer ovako balvan samo dobija povoda za svoje umobolne gluposti.
Tata mata lige ba. Pa ja sam se iznenadio kad smo ga doveli. Lik je majstorcina sa loptom. Njemu ne mozes loptu uzeti bez faula, a svaki pas stize 100% u noge.
collector je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:18Mozel se psovati i lajati na klub picke jedne, **** li vas usta sve... Nek me Morten banuje na par dana, ovaj mu je halal... Jeste li jedva dočekali da vam klub gubi, za koji kao navijate, pa da likujete i serete i to poslije godinu dana...
Nabijem vas sve koji ste tako pisali... Ziv i zdrav Vinko, Susic i komplet klub bio...
Ne samo Mostara, već i derbija, pa i čist poništen gol u prvom dijelu koji bi tekmu odveo u skroz drugom pravcu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.