Ovako je sladje..
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- feniksptica
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Morz je jedna obicna pasija ojebina koja svako jutro mora cesat jaja lutviJohnKeynes97 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:34Ti bas ne pratis. Pa morz rek’o. Mora se u to vjerovat. **** Kim Yong Una.ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:32Hajde sve buraz, ali mi se čini da si taj post pisao sa dozom sikirancije i nervoze, ne znam zaštoMerakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:27
Pa covjece susic vam udje i preokrenu rezultat, do ovog kola nije ga nigdje bilo.. realno je za ocekivati u BL da cete past jer vam igra i forma opada sto je normalno ..![]()
Ako mogu još faktovi, činjenice...gdje, kako i po čemu si skontao da nam opada forma ?

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
To svakako

BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Hvala Bogu dragom.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Dje je to realno, rahmanovic i tatar nisu igrali vcrs. To ti je pola ekipe za ovu nasu kukuruz ligu. Vidis da borac nije u stanju sirokog pobjediti, protiv Zelje su imali srecu, protiv Sarajeva ocekujem poraz Borca. Jedina utakmica prije pauze koju Sarajevo moze odigrati nerijeseno ili izgubiti je zadnja, u Sirokom, jer mi se cini da su se stabilizovali poprilicno po pitanju igre. Ni to ne garantujem, ali mislim da je to jedina utakmica koju mogu kiksati. Dok se kod Zelje s druge strane ne zna. Vjerovatnije je da cemo od Krupe izgubiti nego od Tuzle u gostima.Merakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:27Pa covjece susic vam udje i preokrenu rezultat, do ovog kola nije ga nigdje bilo.. realno je za ocekivati u BL da cete past jer vam igra i forma opada sto je normalno ..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:14Jaoo ludila
Mogu misliti kona kad smo primili gol, i kad smo preokrenuli hahahah
Fakat ne bi volio biti u takvoj situaciji, od odusevljenja, do ocaja
Samo da jos dodam, svaka cast Bekricu, 36 godina i covjek iz tekme u tekmu vadi iz govana kone
-
- Kontakt:
Kakav siroki prije pauze?farrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:48Dje je to realno, rahmanovic i tatar nisu igrali vcrs. To ti je pola ekipe za ovu nasu kukuruz ligu. Vidis da borac nije u stanju sirokog pobjediti, protiv Zelje su imali srecu, protiv Sarajeva ocekujem poraz Borca. Jedina utakmica prije pauze koju Sarajevo moze odigrati nerijeseno ili izgubiti je zadnja, u Sirokom, jer mi se cini da su se stabilizovali poprilicno po pitanju igre. Ni to ne garantujem, ali mislim da je to jedina utakmica koju mogu kiksati. Dok se kod Zelje s druge strane ne zna. Vjerovatnije je da cemo od Krupe izgubiti nego od Tuzle u gostima.Merakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:27Pa covjece susic vam udje i preokrenu rezultat, do ovog kola nije ga nigdje bilo.. realno je za ocekivati u BL da cete past jer vam igra i forma opada sto je normalno ..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:14Jaoo ludila
Mogu misliti kona kad smo primili gol, i kad smo preokrenuli hahahah
Fakat ne bi volio biti u takvoj situaciji, od odusevljenja, do ocaja
Samo da jos dodam, svaka cast Bekricu, 36 godina i covjek iz tekme u tekmu vadi iz govana kone

Moja greska, upravu si.OsmaDolazi je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:57Kakav siroki prije pauze?farrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:48Dje je to realno, rahmanovic i tatar nisu igrali vcrs. To ti je pola ekipe za ovu nasu kukuruz ligu. Vidis da borac nije u stanju sirokog pobjediti, protiv Zelje su imali srecu, protiv Sarajeva ocekujem poraz Borca. Jedina utakmica prije pauze koju Sarajevo moze odigrati nerijeseno ili izgubiti je zadnja, u Sirokom, jer mi se cini da su se stabilizovali poprilicno po pitanju igre. Ni to ne garantujem, ali mislim da je to jedina utakmica koju mogu kiksati. Dok se kod Zelje s druge strane ne zna. Vjerovatnije je da cemo od Krupe izgubiti nego od Tuzle u gostima.Merakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:27
Pa covjece susic vam udje i preokrenu rezultat, do ovog kola nije ga nigdje bilo.. realno je za ocekivati u BL da cete past jer vam igra i forma opada sto je normalno ..
![]()
Kako god okrenes utakmica Borac - Sarajevo ce donijeti nesto dobro Zelji, kakav god rezultat bio. Od zrinjskog smo se odlijepili, pa i da Sarajevo pobijedi, mogli bi se odlijepiti od Borca. Bolesno razmisljati o tituli u ovakvoj situaciji ne bi bilo dobro. Ako se sta ukaze dobro i dodje.
-
- Kontakt:
Moj Fare ovo ti je postalo kao kladionica, nadas se,a znas da si pao...farrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:03Kako god okrenes utakmica Borac - Sarajevo ce donijeti nesto dobro Zelji, kakav god rezultat bio. Od zrinjskog smo se odlijepili, pa i da Sarajevo pobijedi, mogli bi se odlijepiti od Borca. Bolesno razmisljati o tituli u ovakvoj situaciji ne bi bilo dobro. Ako se sta ukaze dobro i dodje.

- JohnKeynes97
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Samo da se zahvalim Celiku na Luki Mileticu
Hvala
Hvala
Ja se nisam nadao i kad je bilo 0:1. Jednostavno Sarajevo, cak i pod Husrefovom palicom je, kada imalo postoji sansa da pobjede ili remiziraju nakon zaostatka, to su i uradili. To se desava vec dvije godine. Prepoznatljivo iz nekakvih suteva lopte se odbijaju evo vec drugu godinu i takve prepoznatljive golove Sarajevo daje vec drugu sezonu, pa kad vec ide, sto ne bi i veceras? A kad das jedan das i drugi to je nasa liga. **** ga, zasluzeni je. Sto bi Osim rekao nije vam niko nista poklonio.Vanja8 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:07Moj Fare ovo ti je postalo kao kladionica, nadas se,a znas da si pao...farrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:03Kako god okrenes utakmica Borac - Sarajevo ce donijeti nesto dobro Zelji, kakav god rezultat bio. Od zrinjskog smo se odlijepili, pa i da Sarajevo pobijedi, mogli bi se odlijepiti od Borca. Bolesno razmisljati o tituli u ovakvoj situaciji ne bi bilo dobro. Ako se sta ukaze dobro i dodje.![]()
- Merakk1921
- Kontakt:
farrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:03Kako god okrenes utakmica Borac - Sarajevo ce donijeti nesto dobro Zelji, kakav god rezultat bio. Od zrinjskog smo se odlijepili, pa i da Sarajevo pobijedi, mogli bi se odlijepiti od Borca. Bolesno razmisljati o tituli u ovakvoj situaciji ne bi bilo dobro. Ako se sta ukaze dobro i dodje.
Slažem se u jednu ruku.. al' ostat na -5-6 , pojacati se na proljecu, sto ce Amar poznavajuci ga, uraditi sigurno, ja se nadam opet da mozemo ih preskociti.. bolji raspored imamo na proljecu, i to treba reci.. svaki pitar koji se smije i nada se lakoj tituli, vara sebe i on to vrlo dobro zna.. ovde je sve otvoreno
- feniksptica
- Kontakt:
Tjeramo Zelju da igra iznad svojih mogucnosti..
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- svrakino1921
- Kontakt:
Ma dobro
Danas je bila sansa da Sarajevo kiksa
Al realno ljudi su najjaci
Nije igrao Tatar i Rahmanovic
Handzo je dao regularan gol
Sto neko napisa gore
Da nije ponisten gol islo bi to rutinski
Danas je bila sansa da Sarajevo kiksa
Al realno ljudi su najjaci
Nije igrao Tatar i Rahmanovic
Handzo je dao regularan gol
Sto neko napisa gore
Da nije ponisten gol islo bi to rutinski
Zao mi je sto nema Celika u ligi. To je ekipa koja je pocesto uzimala makar bod u Zenici Sarajevu, svake sezone. Ma u kakvom bijednom sastavu da su.
Zadnja izmjena: farrys, dana/u 02 dec 2020, 20:19, ukupno mijenjano 1 put.
farrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:12Ja se nisam nadao i kad je bilo 0:1. Jednostavno Sarajevo, cak i pod Husrefovom palicom je, kada imalo postoji sansa da pobjede ili remiziraju nakon zaostatka, to su i uradili. To se desava vec dvije godine. Prepoznatljivo iz nekakvih suteva lopte se odbijaju evo vec drugu godinu i takve prepoznatljive golove Sarajevo daje vec drugu sezonu, pa kad vec ide, sto ne bi i veceras? A kad das jedan das i drugi to je nasa liga. **** ga, zasluzeni je. Sto bi Osim rekao nije vam niko nista poklonio.Vanja8 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:07Moj Fare ovo ti je postalo kao kladionica, nadas se,a znas da si pao...farrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:03Kako god okrenes utakmica Borac - Sarajevo ce donijeti nesto dobro Zelji, kakav god rezultat bio. Od zrinjskog smo se odlijepili, pa i da Sarajevo pobijedi, mogli bi se odlijepiti od Borca. Bolesno razmisljati o tituli u ovakvoj situaciji ne bi bilo dobro. Ako se sta ukaze dobro i dodje.![]()

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, mnon46, supervizor, Vanja8 i 26 gostiju.