Preračunao se, ima tu regularnih likova. Zip se svakako tu ne može naći, kao ni Rahma i forzajuve. Isto tako, Denchi je naš momak i regularan navijač, samo što ima neke svoje furke oko Handžića i tih gluposti. Jedini dušman je ledesma, što mi trenutno na um pada.ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:45Zip dusman kluba ? Sunce ti poljubim ja i on i @Alfred i @skoro i jos par od početka sezone vodimo bitku sa pojedinim maloumnicima oko Vinka, naše igre i tempiranja forme, i ti reče da je Zip dušman.
Ako je on onda sam i ja i Morto i Alfred i svi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑05 nov 2020, 02:15
20 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
-------------------17. X. "20
18 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
17 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
17 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
15 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
14 POBJEDA i 5 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
13 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
12 POBJEDA i 4 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA
8 POBJEDA MANJE. GODINU DANA BEZ PORAZA, BIT CE TITULA aBd .
Za mog druga @Sedrenik
20 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA

Za mog druga @Sedrenik

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Nikad nisam pljuvao Susica a ovo nocas je jedan od razloga. Ovi amateri koji nesto kritikuju covjek nije ni na 50 posto na nasu zalost i bilo ko se razumije u fudbal nakon svakog dodira sa loptom vidi se da je klasa iznad ove lige. Covjeku je nemoguce uzet loptu,ima dug korasmk,sut i perfektan pas on nije trkac niti DMlik je mozak koji pokrece napade i kreira igru. Rahmanovic mi je drag ali Tino je level iznad.
- ElCartel11
- Kontakt:
E ovo je Sarajevo za koje smo se borili. Yebes ono kad ih rutiniramo u prvom poluvremenu 2/3:0.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ma sta me briga imam ovaj nick...Zip je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:42Hvala brat moj, ev i ja apelujem da me odmah banuje jer klubu zelim najgoreAmca007 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:39@denchi @Rahma @forza_juve @ledesma @Zip @holyman @sonnpen @pitara @hz033 @dr. van nostard
Ovo su dusmani kluba i molim admine da ih pohitno banuju. Usta vas ebem smrdljiva, strumfovska....
@MotrtemHz molim te sankcioniso ovo i otjeraj bagru...i upisi buraz bodove, sad sam prvi na tabeli
Sarajevo doci ces mi glave..![]()

- SedrenikHz
- Kontakt:
To prijatelju, kako volim ovo pogledati.Samozdravlje je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:07Samozdravlje je napisao/la: ↑05 nov 2020, 02:15
20 POBJEDA i 3 REMIJA i PRAVAC VJECNA VATRA-------------------17. X. "20
Za mog druga @Sedrenik![]()
Ledesmu ignorisat, a denchi sta se s tobom desi, jel te Handze oblaci il zige ne znam, fuj
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- f0rest1946
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:05Utakmica Sarajevo - Radnika je imala šokantnu završnicu u kojoj su igrači Bordo tima još jednom pokazali zašto nose epitet šampiona.
Gosti iz Bijeljine su poveli u 88. minuti, činilo se da će Sarajevo upisati prvi poraz nakon dužeg vremena, ali je uslijedio veliki preokret.
Već u narednom napadu Sušić je matirao Kozića, da bi na isteku 90. minute veznjak asistirao Fanimu za veliki preokret i osvajanje punog plijena.
S ovom pobjedom Sarajevo je stiglo do 41 boda nakon 17 odigranih mečeva.
Otkako se igra skraćena Premijer liga niti jedan klub nije uspio osvojiti više od 40 bodova te do tog bodovnog učinka doći bez poraza.
Izabranici Vinka Marinovića neće imati puno vremena za predah jer ih već za vikend čeka novi meč i teško gostovanje Borcu.

I da izgubimo protiv Borca, nedo bog ali protiv ove ekipe i Vinka se ne smije pljuvati niti psovati .
Jos da nema Handzica bilo bi ovo +10 sada.
- robertkosar
- Kontakt:
Samozdravlje !!! Ziv i zdrav mi bio puno lijepih godina u nafaci i veselju

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
ZIP je pravi navijac Kluba njega ne stavljaj gdje mu nije mjestorobertkosar je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:47Zip dusman kluba ? Sunce ti poljubim ja i on i @Alfred i @skoro i jos par od početka sezone vodimo bitku sa pojedinim maloumnicima oko Vinka, naše igre i tempiranja forme, i ti reče da je Zip dušman.

[/quote]
Hvala braco...
Imat cu u vidu kad budem mogao da vas uhljebim u klub

- forza_juve
- Kontakt:
Ne zamjerim mu toliko. Nisam puno aktivan sto od posla sto od familije, zena djeca tako je to u zivotu ali citam svaki post kako kuci tako i na posluAlfredNobel je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:07Preračunao se, ima tu regularnih likova. Zip se svakako tu ne može naći, kao ni Rahma i forzajuve. Isto tako, Denchi je naš momak i regularan navijač, samo što ima neke svoje furke oko Handžića i tih gluposti. Jedini dušman je ledesma, što mi trenutno na um pada.ajdohordas je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:45Zip dusman kluba ? Sunce ti poljubim ja i on i @Alfred i @skoro i jos par od početka sezone vodimo bitku sa pojedinim maloumnicima oko Vinka, naše igre i tempiranja forme, i ti reče da je Zip dušman.
Ali brate nisam nikada psovao, jesam kritikovao ali psovao ne.
Zna se ko psuje ovdje i ko zeli najgore igracima i treneru a to je par nickova. Denchi zayebava oko Handze i to mu ide dobro pa se ostali upecaju.
Ako smo dobri onda cu to reci a ako smo losi logicno da cu kritikovat jer za Boga milog ne mogu pohvaliti ako je nesto lose.
Bitna pobjeda pred tesko gostovanje i nastavak sezone.
Dovest napadaca da se privede ovo prvenstvo kraju na mirniji nacin jer steta je ovo ispustiti a ulog je veliki.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
Na tronu može biti samo jedan
- BordoSarajevo
- Kontakt:
@skoro, kakve probleme ima Zinedin? Eto, krenuo od početka, katastrofalan, nemoćan, prespor, nezainteresovan, mlitav, bez želje.. Trebao je biti zamjenjen i prije a ne na poluvremenu.
Dobio dijete, treba da lebdi, leti, grize, da puca od snage, želje, volje a kod njeg sve obratno.
Igrač koji je bio dobar u juniorima, kao i milion primjera, nakon tog se gubi i neća ga bit nigdje. Krivo mi je što nas je koštao skupo i što smo umjesto njega mogli imati kapitalca a imamo ki.tu mlitavu.
Dobio dijete, treba da lebdi, leti, grize, da puca od snage, želje, volje a kod njeg sve obratno.
Igrač koji je bio dobar u juniorima, kao i milion primjera, nakon tog se gubi i neća ga bit nigdje. Krivo mi je što nas je koštao skupo i što smo umjesto njega mogli imati kapitalca a imamo ki.tu mlitavu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Vanja8 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:11Ma sta me briga imam ovaj nick...Zip je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:42Hvala brat moj, ev i ja apelujem da me odmah banuje jer klubu zelim najgoreAmca007 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:39@denchi @Rahma @forza_juve @ledesma @Zip @holyman @sonnpen @pitara @hz033 @dr. van nostard
Ovo su dusmani kluba i molim admine da ih pohitno banuju. Usta vas ebem smrdljiva, strumfovska....
@MotrtemHz molim te sankcioniso ovo i otjeraj bagru...i upisi buraz bodove, sad sam prvi na tabeli
Sarajevo doci ces mi glave..![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Hvala prijateljurobertkosar je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:12Samozdravlje !!! Ziv i zdrav mi bio puno lijepih godina u nafaci i veselju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Znam nema svrhe nesto lijepo reci o Handzicu, ali HANDZIC PODOSTA DOPRINJEO U OBA NASA GOLA.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Samo fali spic, strasno nam fali
- robertkosar
- Kontakt:
Hvala braco...Zip je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:14ZIP je pravi navijac Kluba njega ne stavljaj gdje mu nije mjestorobertkosar je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:47Zip dusman kluba ? Sunce ti poljubim ja i on i @Alfred i @skoro i jos par od početka sezone vodimo bitku sa pojedinim maloumnicima oko Vinka, naše igre i tempiranja forme, i ti reče da je Zip dušman.
Ako je on onda sam i ja i Morto i Alfred i svi.![]()
Imat cu u vidu kad budem mogao da vas uhljebim u klub

[/quote]
Hvala ti veliki brate ali ne treba uhljebio sam se davno imam sve elhamdullilah

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Emire Hadzicu sad u Banjaluci nikad nisi bio blizi dobrom napadacu. ZaFataj Jovu Lukica i dovedi ga odmah. "Mali" je fenomenalan napadac.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Polako malo oko nekih stvari... Nije sve sport i nije za foruma..Zinedin je imao problema oko djeteta. Tacka na tu temu.BordoSarajevo je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:15@skoro, kakve probleme ima Zinedin? Eto, krenuo od početka, katastrofalan, nemoćan, prespor, nezainteresovan, mlitav, bez želje.. Trebao je biti zamjenjen i prije a ne na poluvremenu.
Pametnom dosta.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Malo da spustimo loptu i da se ne lažemo - ovo je danas izrazito loše odigrana utakmica.
Zinedin - igrač manje.
Žao mi je što ovo pišem, ali par igrača stvarno ne mogu nositi dres Sarajeva i ne smije se prelaziti preko toga zbog dobrog rezultata koji smo na kraju ostvarili.
Mora se hitno gledati da se dovede jedan dobar napadač, jer Handžić je nažalost beskorisna masa, čovjek ne zna zagraditi loptu, ima 190cm i skoro 100kg, a ne može dobiti niti jedan zračni duel, nevjerovatan je...
Neka nam je Bog na pomoći bez Ace Pejovića u Banjaluci.
Zinedin - igrač manje.
Žao mi je što ovo pišem, ali par igrača stvarno ne mogu nositi dres Sarajeva i ne smije se prelaziti preko toga zbog dobrog rezultata koji smo na kraju ostvarili.
Mora se hitno gledati da se dovede jedan dobar napadač, jer Handžić je nažalost beskorisna masa, čovjek ne zna zagraditi loptu, ima 190cm i skoro 100kg, a ne može dobiti niti jedan zračni duel, nevjerovatan je...
Neka nam je Bog na pomoći bez Ace Pejovića u Banjaluci.
Zadnja izmjena: KrajisnikBosnjak, dana/u 02 dec 2020, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Hvala ti veliki brate ali ne treba uhljebio sam se davno imam sve elhamdullilahrobertkosar je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:17Hvala braco...Zip je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:14ZIP je pravi navijac Kluba njega ne stavljaj gdje mu nije mjestorobertkosar je napisao/la: ↑02 dec 2020, 19:47Zip dusman kluba ? Sunce ti poljubim ja i on i @Alfred i @skoro i jos par od početka sezone vodimo bitku sa pojedinim maloumnicima oko Vinka, naše igre i tempiranja forme, i ti reče da je Zip dušman.
Ako je on onda sam i ja i Morto i Alfred i svi.![]()
Imat cu u vidu kad budem mogao da vas uhljebim u klub![]()

[/quote]
Vise onda @ajdohordasu ostane

Trenutno korisnika/ca: MaroonWhite1946, NazorUso, nedimmmm1337, Tarapi, Vanja8 i 42 gosta.