NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 20:49

JOJJ CUTLERA I KNOXA :) TD 24:24

duga lopta mozda 50 yardi za TD :)..ja sam rekao da mi najlakse sa tih pozicija postizemo TD, dok iz blizine pravimo greske ebiga i nikako ne mogu biti pametan kako nam to uspjeva
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 20:57

HESTER JE LUD :)... DOSAO JE DO LOPTE, I OBILAZI JETSE OBILAZI OBILAZI i ipak je zaustavljen nekako :)... sad anije imao block, ali opet ih je zaobisao i uzeo oko 40 yarsi dosta za nas da barem napravimo FG :).... eh ovo je odbrana koja nije dozvolila nista Jewtsima u ovom napadu i poceli su napadati Sancheza koji je po meni trebao dobiti i penalty za ono sot je uraido... svjesno on baca u aut loptu i to ofirno ebiga jer je trebao biti oboren
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 26 dec 2010, 21:00

Salty, je li to potpuni preokret u Chicagu?
"Float like a butterfly, sting like a bee"

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 21:01

TOOO CUTLER :) CUTLER JJE TITO ... BACA 35 YARDI TD ZA HESTERA... BEARSI PONOVO IMAJU PREDNOST OD 21:24 :).... sta znaci odbrana kada pocne igrati i koliko onda offense igra bolje .... sad smo mi z apar minuta postigli 2 TD, bas kao sto si Jetsi nama uradili u drugom periodu
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 21:04

Taktičar je napisao/la:Salty, je li to potpuni preokret u Chicagu?
ma jarane Hester nas je doveo u ovu poziciju... covjek ba bez blocka trci 40 yardi i obilazi ih iz nemoguce situacije :)... ebiga Cutler za Hestera lagano baca za novi TD......Ovaj offens eline me pravo iznenadio danas...jos nisu obarali Cutlera sto je veliko iznenadjenje, jer Jetsi ipak napadaju na QB i to su njihove odlike....sad samo treba nastaviti ovako u odbrani i nedozvoliti da nam suvise lahko baca one lopte Sanchez, koji baca kratke lopte, koje nas unistise barem do sada
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amEl_rooB
Kontakt:

Post Postao/la amEl_rooB » 26 dec 2010, 21:04

Ne pratim bas uvijek ovaj sport al nekako su mi najdrazi St Louis Rams-i ;)
cuo sam da imaju sanse za play off,nadam se da hoce.
Igubili su ovu zadnju,bice bolje :D
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45

Chelsea FC

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 21:06

Sanchez TD sada je 31:31... ebiga i jedna i druga odbrana losi haman danas, a svi su predvidjali, da bude malo poena u ovoj utkamici, ali ipak 62 poena u utkamici :)...bice ova utkamica zanimljiva do samog kraja ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 26 dec 2010, 21:07

SaltCityAttack je napisao/la:
Taktičar je napisao/la:Salty, je li to potpuni preokret u Chicagu?
ma jarane Hester nas je doveo u ovu poziciju... covjek ba bez blocka trci 40 yardi i obilazi ih iz nemoguce situacije :)... ebiga Cutler za Hestera lagano baca za novi TD......Ovaj offens eline me pravo iznenadio danas...jos nisu obarali Cutlera sto je veliko iznenadjenje, jer Jetsi ipak napadaju na QB i to su njihove odlike....sad samo treba nastaviti ovako u odbrani i nedozvoliti da nam suvise lahko baca one lopte Sanchez, koji baca kratke lopte, koje nas unistise barem do sada
Ali eto Jetsi odmah opet izjednačiše. Kako to bi tako brzo? Secondary, pretpostavljam?

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 26 dec 2010, 21:09

amEl_rooB je napisao/la:Ne pratim bas uvijek ovaj sport al nekako su mi najdrazi St Louis Rams-i ;)
cuo sam da imaju sanse za play off,nadam se da hoce.
Igubili su ovu zadnju,bice bolje :D
Puno im ovisi od današnje tekme.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 21:10

ma secondary ebiga, ali i otrcali su jendu oko 15 yardi ovi, jer su napraivli dobar blok.... evo Hester ponovo 40 yardi otrca :)...on ako ne otrci TD, onda barem mora 40 otrcati :)... evo nas na polovini odmah ebiga :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 26 dec 2010, 21:12

Ravens 20-10 nakon 3. četvrtine. Teško i gutavo, ali rezultat je za sada siguran. Odbrana se odlično drži.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 21:14

JOJJJ CUTLERA JEST LUDDDDDDDDDDDD :)... brate ovo mu je najbolja utakmica majkemi...pa kakvi samo ludi pasovi ovo nije normalno... ponovo 40 yardi TD za Knoxa :)..... joj offense odlican, ali nam odbrana slaba ebiga... vazda nam se ne moze potrefiti da jedni i drugi budu dobri, jer jedni moraju zakazati, a to je odbrana danas protiv relativno slabog napada Jetsa, koji ebiga danas igrjau odlicno 38:31 je sada za Bearse

Koliko puta cu reci, da su nam reciveri najbrzi i najbolji na ove duge pasove :)...unikatni je rekao d aima ljeka za njih, ali ipak zaista nemaju, kao i mi za Sancheza koji kratkim pasovima nas ubi, a zna da bi na duze pasove nasi bolje reagovali, zato i ne pokusavam
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 26 dec 2010, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 26 dec 2010, 21:16

SaltCityAttack je napisao/la:JOJJJ CUTLERA JEST LUDDDDDDDDDDDD :)... brate ovo mu je najbolja utakmica majkemi...pa kakvi samo ludi pasovi ovo nije normalno... ponovo 40 yardi TD za Knoxa :)..... joj offense odlican, ali nam odbrana slaba ebiga... vazda nam se ne moze potrefiti da jedni i drugi budu dobri, jer jedni moraju zakazati, a to je odbrana danas protiv relativno slabog napada Jetsa, koji ebiga danas igrjau odlicno 38:31 je sada za Bearse
Sudar odbrana koje važe za jake, a rezultat već sada liči na shoot out :)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 21:20

jarane znas li sta me iznenadilo?... offense line protiv Jetsa... vjeruj mi care da jos ovi Cutleru nisu ni bili blizu da ga obore... jesu doduse jednom ga oborili, ali je tu on napraivo gresku jer nije bacio loptu kao Sanchez koji je bacio u aut i to ono ofirno ebiga....znaci tad offense line zaist anije bio kriv, vec Cutler i reciveri koji se nisu mogli otvoriti

edit;

jarane odbrana nikako da pocne igrati dobro :(... neznam sta je ovo... jos ih ovakve nisam gledao, ali jednostavno ubise nas kratki pasovi ne mozemo nista...trebamo Peppersa da napada , jer ovako ja vise ne mogu da gledam ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 26 dec 2010, 21:31

SaltCityAttack je napisao/la:jarane znas li sta me iznenadilo?... offense line protiv Jetsa... vjeruj mi care da jos ovi Cutleru nisu ni bili blizu da ga obore... jesu doduse jednom ga oborili, ali je tu on napraivo gresku jer nije bacio loptu kao Sanchez koji je bacio u aut i to ono ofirno ebiga....znaci tad offense line zaist anije bio kriv, vec Cutler i reciveri koji se nisu mogli otvoriti

edit;

jarane odbrana nikako da pocne igrati dobro :(... neznam sta je ovo... jos ih ovakve nisam gledao, ali jednostavno ubise nas kratki pasovi ne mozemo nista...trebamo Peppersa da napada , jer ovako ja vise ne mogu da gledam ebiga
Kako čujem ni jedni ni drugi ne mogu doći blizu protivničkog QB. Ovi onda jednostavno imaju dovoljno vremena za bacanje, pa se i rezultat zato kreće tako brzo. Znači danas vam ne funkcionira ono što inače funkcionira, a obrnuto se može reći da O line iznenađujuće dobro radi svoj posao.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 21:31

odbranili smo se sada i taj kratki pas :)... hvala bogu tako samo mogu reci, jer danas skoro svaki svoj napad su iskoristili bearsi i Jetsi i sad su uspjeli moram reci "SAMO" postici FG... danas se govorilo, kako ce sve zavisiti od odbrane i jedne i druge ekipe, koje imaju jedne od boljih u NFL, ali danas su te odbrane skroz zakazale....vise su bolni ovi kratki pasowi, nego li pasowi Cutlera, koji su po 40-50 yardi bili ebiga... mislim realno gledajuci muka me gledat, kada ti QB baca 5, 10 yardi i to 2 i 3 down uzimaju poziciju za moguci TD ... nadam se da cemo sada i mi barem FG postici, jer me ova odbrana nikako nije obradovala danas, tako da ce do kraja biti neizvjesno......

Ja cu poslije ugasiti ovo i ako ne budem tu, a Jetsi dobiju ovu utkamicu, onda cestitajte u moje ime unikatnom, a docu ja poslije ponovo..jer zena mora nesto za fax zavrsiti , pa necu biti u mogucnosti biti na forumu do kraja ove utakmice
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 21:36

samo da sad ne izgubimo loptu na 10 yardi ebiga i da barem FG postignemo, jer mi smo u ovim slucajevima kriticni skroz :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Taktičar
Kontakt:

Post Postao/la Taktičar » 26 dec 2010, 21:36

Ed Reed interception! 10. njegov INT protiv Brownsa! Fenomenalan je ovaj čovjek!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 21:38

ebote mi profulasmo i FG :(... et koji smo pehovi i sad cemo izgubit utakmicu .. ej ne mogu vjerovat da je odavdje profulao taj FG :(
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 26 dec 2010, 21:47

joj nemogu da vjerujem :(... pa kako opet na taj 3down kratki pasovi u pmmmmmm ... ebote mi obaramo Sancheza i on neznam kako baca onu loptu, a ono sudije su trebale dati mu penalty ebiga....stvarno ubio nas je ovaj 3down i Sanchez i skidam mu kapu sto se tice ove utakmice

edit:

ponovo 3down i napokon smo se odbranili i to zamal nije Tilman pokupio loptu :)....valjda sada uzmemo dosta vremena , ali tesko cemo odavdje napraviti neke poene sa 10 yardi na nasoj polovini, ali vazno je da smo se odbranili.... da smo sada pogodili onaj FG dobili bi utkamicu.... valjda Jetsi nece imati srece ovaj put u posljenjim minutama i doci do preokreta :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.