Ne znam dal se sprdas
Al ubitacno tacno
Gola istina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ne znam dal se sprdas
Sta i da dovedes druze? Ne uigrava se ekipa tek tako preko noci.Merakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:13farrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:03Kako god okrenes utakmica Borac - Sarajevo ce donijeti nesto dobro Zelji, kakav god rezultat bio. Od zrinjskog smo se odlijepili, pa i da Sarajevo pobijedi, mogli bi se odlijepiti od Borca. Bolesno razmisljati o tituli u ovakvoj situaciji ne bi bilo dobro. Ako se sta ukaze dobro i dodje.
Slažem se u jednu ruku.. al' ostat na -5-6 , pojacati se na proljecu, sto ce Amar poznavajuci ga, uraditi sigurno, ja se nadam opet da mozemo ih preskociti.. bolji raspored imamo na proljecu, i to treba reci.. svaki pitar koji se smije i nada se lakoj tituli, vara sebe i on to vrlo dobro zna.. ovde je sve otvoreno

Hah jest vala i u jednu ruku mi drago sto ih nema upravo zbog tih bodova a s druge strane mi je zao jer sam uvijek volio u Zenicu otici, dobar ambijent i dobre zenicke pic mic.
Sjesti i plakatiSiroki zrinjski sarajevo u gostima - 7 bodova
Krupa mladost sloboda kuci - 1 bod
 i zamoliti Savez da igramo samo u gostima.
  i zamoliti Savez da igramo samo u gostima. 

Makar su nas natjerali da se podobro odvojimo od konkurencije za Evropu. Mozda je i istina kada kazu da bez jakog Sarajeva nema jakog Zelje, i obratno...
Tako jefarrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:28Makar su nas natjerali da se podobro odvojimo od konkurencije za Evropu. Mozda je i istina kada kazu da bez jakog Sarajeva nema jakog Zelje, i obratno...
Pjene i daljesvrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:23Pitari
Sta je sa bratom Denchijem
Dao je amidzic gol danas regularan
Sad sto je ponisten
Sta cemo

A vala i pored svega to bi bilo iznenadjenje. Ta ekipa nikada nije uzela niti bod na Grbavici.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:33Tako je
Jaci su od nas
Mi samo mozemo do titule
Uz ludu srecu
Yebiga mi cemo sa Olimpicom na Grbavici odigrat x
Pa gdje si brateDenchi je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:33Pjene i daljesvrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:23Pitari
Sad sto je ponisten
Sta cemo

Jestfarrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:34A vala i pored svega to bi bilo iznenadjenje. Ta ekipa nikada nije uzela niti bod na Grbavici.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:33Tako je
Jaci su od nas
Mi samo mozemo do titule
Uz ludu srecu
Eto od tolikih silnih poraza, zaboravih na taj jedan X.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:38Jestfarrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:34A vala i pored svega to bi bilo iznenadjenje. Ta ekipa nikada nije uzela niti bod na Grbavici.svrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:33
Tako je
Jaci su od nas
Mi samo mozemo do titule
Uz ludu srecu
Bilo 0:0

Razmazena deristasvrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:36Pa gdje si brateDenchi je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:33Pjene i daljesvrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:23Pitari
Sad sto je ponisten
Sta cemo

Jesil se to zavadio sa svojima
Sta je rec
Dobar je Handzo
No sikiriki
Bit ce to sve ok.
Bit ce ok.Denchi je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:47Razmazena deristasvrakino1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:36Pa gdje si brate
Jesil se to zavadio sa svojima
Sta je rec
Dobar je Handzo
No sikiriki
Bit ce to sve ok.
Frajer se tuce sa Subertom i Novakovicem 93 minute sam a ovi kae glupane, a asistiro za pobjedu
Normalno da nije za prvih 11 ali daleko od toga da je los toliko....jbg zinula guza, titule ovo ono...Ronalda bi otjerali

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.