Bombaj je pravi drot,da se nesto zakrvim sa njim on bi nasao i izvukao moje maloljetnicke greske.
Fotografski drot
Više mi se nešto ovako sviđa , ne znam jesi li gledao .
aha
ali nije mi jasno kako zapamtis sve
Jeste mi pamćenje fotografsko , ima scena prije 20 i kusur godina u bobu se sve sjećam, svaka scena ljudi se jebu kada im pričam.
Sa druge strane , desi mi se veze nema šta je jučer bilo , kao i prije godinu-dvije kao da mi je izbrisano iz sjećanja
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Gospodin čovjek i forumski veteran. Zaslužuje da konačno odnese nagradu ove godine.
Gefufna - 5b
Također veliki gospodin i pozitivna persona. Neka mu ovi bodovi budu utjeha da lakše preboli odlazak Pjanića iz redova Stare dame.
Justin - 3b
Vrsni poznavalac fudbala. Užitak je čitati njegove postove.
jolicnikola - 2b
Jedan od najzanimljivijih i najjačih forumaša. Podforumu Diskusije pridaje jednu sasvim novu dimenziju.
coelho41 - 1b
Pripadnik Gej Lobi Inc. grane foruma i važan čimbenik u raspravama na temama vezanim za inostrani fudbal.
HM: svi članovi Gej Lobi Inc., Blejzer10, messilla, sljivo, Rajaz, Virtual...
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Na ove ljude je izbor pao, redoslijed i ne znači mnogo jer svi su zaslužili ne 7 bodova već 107 bodova. @šljivo vrhunski forumaš, uvijek ima argumente za ono što govori, @bodi123 doktor tenisa, uvijek imaš nešto za naučiti od njega za tenis sigurno je i na drugim forumima isti princip ali ga na teniskim temama najviše čitam, @tm01hzne prijatelj i na forumu i van foruma, uvijek tačni i precizni podaci, a i prolazi kroz jednu vrlo tešku situaciju, @Captain4 i on prolazi kroz tešku situaciju, napravio je strašnu stvar sa kviskotekom a i navija za Leclerc-a, @shminka kao i bodi, doktor tenisa ali sad manje piše, tagođer prijatelj van foruma. Ima ih još koji zaslužuju bodove, to što nisu na ovoj listi ne znači da nisu zaslužili bodove: Ghuraba, federer, AA23, alex1981, SamoZdravlje, Donnie Darko, Marsal, hm59, Galion,... još ih mnogo ne mogu mi sad svi naumpast, sa nekima se ne slažem u svemu ali ne mijenja na činjenici da su vrhunski forumaši i da govore sa argumentima.
razocaran sam
Da ne pišemo tamo, ubit će nas Kapiten Znam da sam mnoge zaboravio a zaslužili su te bodove, pogotovo ti ko NiP-ovac i navijač najvećeg
Na ove ljude je izbor pao, redoslijed i ne znači mnogo jer svi su zaslužili ne 7 bodova već 107 bodova. @šljivo vrhunski forumaš, uvijek ima argumente za ono što govori, @bodi123 doktor tenisa, uvijek imaš nešto za naučiti od njega za tenis sigurno je i na drugim forumima isti princip ali ga na teniskim temama najviše čitam, @tm01hzne prijatelj i na forumu i van foruma, uvijek tačni i precizni podaci, a i prolazi kroz jednu vrlo tešku situaciju, @Captain4 i on prolazi kroz tešku situaciju, napravio je strašnu stvar sa kviskotekom a i navija za Leclerc-a, @shminka kao i bodi, doktor tenisa ali sad manje piše, tagođer prijatelj van foruma. Ima ih još koji zaslužuju bodove, to što nisu na ovoj listi ne znači da nisu zaslužili bodove: Ghuraba, federer, AA23, alex1981, SamoZdravlje, Donnie Darko, Marsal, hm59, Galion,... još ih mnogo ne mogu mi sad svi naumpast, sa nekima se ne slažem u svemu ali ne mijenja na činjenici da su vrhunski forumaši i da govore sa argumentima.
razocaran sam
Da ne pišemo tamo, ubit će nas Kapiten Znam da sam mnoge zaboravio a zaslužili su te bodove, pogotovo ti ko NiP-ovac i navijač najvećeg
Ma znam ja da si ti u duši zeleni jer voliš Dinu pa si mi zato drag.
Moj Delinjo jesi vidio koga sve nabroji , Delinja nema ...
Sad se vadi na neke bezuspješne fore , neka Unofficial ne ide ..
Brata Delinja si duboko povrijedio
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Ma s tobom se mora biti dobar, nikad ne znaš šta si pisao prije 3, 4, 10 godina pa ćeš ti to naći odmah.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
Ma s tobom se mora biti dobar, nikad ne znaš šta si pisao prije 3, 4, 10 godina pa ćeš ti to naći odmah.
Jaka oca mi , mudro zboriš
Sve mi baca da ćeš biti političar , imaš "to"
Hadžija ćeš biti sigurno
Treba pogurat Clutcha da upadne. Vrijeme je da osvoji.
Strasan strucnjak sto se tice kosarke, poslije njega Ghuraba i to je to, ostalo su sve strucnjaci koji ne razumiju kosarku sve se svodi na neke napredne statistike i sl.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Treba pogurat Clutcha da upadne. Vrijeme je da osvoji.
Strasan strucnjak sto se tice kosarke, poslije njega Ghuraba i to je to, ostalo su sve strucnjaci koji ne razumiju kosarku sve se svodi na neke napredne statistike i sl.
Dobar je Ghuraba samo zna nekad sa vjerom da smara. I nije uvijek objektivan.