Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Na 2 tekme se trebali dati minimalno 3 komada za poluvrijeme, na kraju nismo ni pobijedili(Velez i kone).
Na 2 smo trebali izgubiti/remizirati(Tuzla, Radnik).
Sve to dodje na svoje.
Na 2 smo trebali izgubiti/remizirati(Tuzla, Radnik).
Sve to dodje na svoje.
Ovo danas je bit fudbala.Adrealin u obadvije tekme i za jedne i druge.Jos kad bi izdrzali bez pogrdnih naziva bilo bi super.
Ma ovo danas je bilo ekstra, zbog ovakvih stvari se gleda i voli fudbal.
Zadnja izmjena: Bordo23, dana/u 02 dec 2020, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Tino, Tino, Tino Susic 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Čestitke Želji na pobjedi,nadam se da su ovim smjenili ovu spodobu na našoj klupi.
Dan vrlo dobar. Ovakav preokret je pravi šampionski i vrijedi više od 3 boda.
A utakmica u Mostaru je vjerovatno otpisala Zrinjski, mišljenja sam da su oni do danas bili najveći konkurent, sa ovakvim zaostatkom nakon više od 50% prvenstva i sa žižovićem na klupi, šanse su minimalne.
Ostaje još željezničar, malo ispod, nisu previše, čisto da nas mogu dohvatiti za belegiju...
A utakmica u Mostaru je vjerovatno otpisala Zrinjski, mišljenja sam da su oni do danas bili najveći konkurent, sa ovakvim zaostatkom nakon više od 50% prvenstva i sa žižovićem na klupi, šanse su minimalne.
Ostaje još željezničar, malo ispod, nisu previše, čisto da nas mogu dohvatiti za belegiju...
-
- Kontakt:
sampras je napisao/la: ↑02 dec 2020, 21:53Dan vrlo dobar. Ovakav preokret je pravi šampionski i vrijedi više od 3 boda.

"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Pada Sarajevo u Banja luci za 4 Dana.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zao mi je sto smo mnogim ,veceras, ugasili histeriju radosti...
Hajde i nekako razumijem navijace kona,ali trebala bi hitna obici prostorije ssba...
Hajde i nekako razumijem navijace kona,ali trebala bi hitna obici prostorije ssba...
Kako ce porasti broj borcevih navijaca u nedjelju 
Pa makar i na jedan dan

Pa makar i na jedan dan

- svrakino1921
- Kontakt:
E to ti je druze razlika izmedju Sampiona i Doprvaka, Sampion za dva minuta uvali 2 gola, Doprvak za 3 minuta primi 3 komada...Kraj price
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da imamo napadača bilo bi hladno 0:3 ali šta je tu je

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Merakk1921
- Kontakt:
farrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:20Sta i da dovedes druze? Ne uigrava se ekipa tek tako preko noci.Merakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:13farrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:03Kako god okrenes utakmica Borac - Sarajevo ce donijeti nesto dobro Zelji, kakav god rezultat bio. Od zrinjskog smo se odlijepili, pa i da Sarajevo pobijedi, mogli bi se odlijepiti od Borca. Bolesno razmisljati o tituli u ovakvoj situaciji ne bi bilo dobro. Ako se sta ukaze dobro i dodje.
Slažem se u jednu ruku.. al' ostat na -5-6 , pojacati se na proljecu, sto ce Amar poznavajuci ga, uraditi sigurno, ja se nadam opet da mozemo ih preskociti.. bolji raspored imamo na proljecu, i to treba reci.. svaki pitar koji se smije i nada se lakoj tituli, vara sebe i on to vrlo dobro zna.. ovde je sve otvoreno
Druze nemoj zaboraviti da je ovo mtel plBiH , malo razmisli, da imamo po krilu 2 brza koja znaju osutat po golu, bilo bi obrnuto, to je moje misljenje i to je to, lp
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mislim da će Željo tokom pauze imati više problema koji nisu fudbalske prirode, nego ovih fudbalskih. Biće zanimljivo vidjeti kako će riješiti sve kadrovske stvari u klubu, a onda i dugove, tekuće obaveze koje nisu male sigurno, jer im od toga zavisi licenca. Doće pare od UEFAe valjda, al mislim da će morati prodati još nekog igrača, samo ja iskreno ne vidim koga jer Ikić jedini nešto vrijedi po igrama na terenu. Koliko je realno očekivati da se finansijski konsoliduješ u toku pandemije i da pojačaš ekipu boljim igračima od ovih, vidjet ćemo.farrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:20Sta i da dovedes druze? Ne uigrava se ekipa tek tako preko noci.Merakk1921 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:13farrys je napisao/la: ↑02 dec 2020, 20:03Kako god okrenes utakmica Borac - Sarajevo ce donijeti nesto dobro Zelji, kakav god rezultat bio. Od zrinjskog smo se odlijepili, pa i da Sarajevo pobijedi, mogli bi se odlijepiti od Borca. Bolesno razmisljati o tituli u ovakvoj situaciji ne bi bilo dobro. Ako se sta ukaze dobro i dodje.
Slažem se u jednu ruku.. al' ostat na -5-6 , pojacati se na proljecu, sto ce Amar poznavajuci ga, uraditi sigurno, ja se nadam opet da mozemo ih preskociti.. bolji raspored imamo na proljecu, i to treba reci.. svaki pitar koji se smije i nada se lakoj tituli, vara sebe i on to vrlo dobro zna.. ovde je sve otvoreno
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ma dobit ćete vi po pičqki od kona, zadnjih 12 utakmica u BL vi imate dvije pobjede protiv njih k'o da vam Bayern dolazi

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Trenutno korisnika/ca: bvsic, jurisicduska i 29 gostiju.