Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Champions League 2020/2021
Porastao IQ na 160 makar. 

Profesionalizam Bahe nula bodova. Psg je tacno zasluzio da ispadne s ovakvom puckastom igrom s igracem vise. Fred je zasluzio red jos u prvom, al kako ga englezi prikazase iz drugog ugla da je ko biva offside.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Sta se osvrcete na Bahu, čovjek je izgorio kao baklja.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
-
- Kontakt:
@Mokes
PSG bi bio prvi u slucaju 2 remija jer imaju bolji medjusobni omjer od Leipziga i Uniteda. Ali ionako ce pobijediti pa nije ni bitna ta matematika za njih.
Edit: Ipak je gol razlika prva izgleda.
PSG bi bio prvi u slucaju 2 remija jer imaju bolji medjusobni omjer od Leipziga i Uniteda. Ali ionako ce pobijediti pa nije ni bitna ta matematika za njih.
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 02 dec 2020, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Nema hljeba od onog Martiala.
Prođoše francuski klošari sa maloumnim Juniorom
Prođoše francuski klošari sa maloumnim Juniorom

Najveca razocarenja za mene Marseille i Zenit.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- LlullSergio
- Kontakt:
Nisam siguran da su prvi u slucaju dva remija. Jer pravi se tabela od ta 3 tima. Onda United je prvi jer ima 7 bodova, PSG ima 6,a Leipzig 4 boda. PSG u slucaju da bude imao isti broj bodova kao Lepzig ili United, znaci po 12 onda su oni prvi jer imaju bolji medjusobni i od jednih i od drugih.Bundesliga je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:02@Mokes
trebo ga iskljucit u prvom poluvremenu
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
-
- Kontakt:
Da, u pravu si. Bas sam maloprije vidio da se pravi tabela od tri tima. Svejedno PSG ce proci, vjerovatno kao prvi osim ako United dobije Leipziga.LlullSergio je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:09Nisam siguran da su prvi u slucaju dva remija. Jer pravi se tabela od ta 3 tima. Onda United je prvi jer ima 7 bodova, PSG ima 6,a Leipzig 4 boda. PSG u slucaju da bude imao isti broj bodova kao Lepzig ili United, znaci po 12 onda su oni prvi jer imaju bolji medjusobni i od jednih i od drugih.
PSG ako pobjedi je prvi, bez obzira na rezultat druge utakmice. Jedini scenario gdje ispadaju je da izgube i da u drugoj utakmici bude X. Komično će biti za United ako ispadnu zbog poraza od Basaksehira.Bundesliga je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:15Da, u pravu si. Bas sam maloprije vidio da se pravi tabela od tri tima. Svejedno PSG ce proci, vjerovatno kao prvi osim ako United dobije Leipziga.LlullSergio je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:09Nisam siguran da su prvi u slucaju dva remija. Jer pravi se tabela od ta 3 tima. Onda United je prvi jer ima 7 bodova, PSG ima 6,a Leipzig 4 boda. PSG u slucaju da bude imao isti broj bodova kao Lepzig ili United, znaci po 12 onda su oni prvi jer imaju bolji medjusobni i od jednih i od drugih.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- LlullSergio
- Kontakt:
Ako United i PSG dobiju PSG je prvi.Bundesliga je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:15Da, u pravu si. Bas sam maloprije vidio da se pravi tabela od tri tima. Svejedno PSG ce proci, vjerovatno kao prvi osim ako United dobije Leipziga.LlullSergio je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:09Nisam siguran da su prvi u slucaju dva remija. Jer pravi se tabela od ta 3 tima. Onda United je prvi jer ima 7 bodova, PSG ima 6,a Leipzig 4 boda. PSG u slucaju da bude imao isti broj bodova kao Lepzig ili United, znaci po 12 onda su oni prvi jer imaju bolji medjusobni i od jednih i od drugih.
Ima bolji medjusobni, oni njih 3-1 u Engleskoj dobili,a United 2-1 u Parizu. A obe ekipe ce po 12 bodova imati.
-
- Kontakt:
Da, zato mi je sad i bilo cudno da je United ispred a izgubili 1:3 a tamo dobili 1:2. Ali to je zbog ovog threewayaLlullSergio je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:19Ako United i PSG dobiju PSG je prvi.
Ima bolji medjusobni, oni njih 3-1 u Engleskoj dobili,a United 2-1 u Parizu. A obe ekipe ce po 12 bodova imati.

Sigurno:
Barcelona - Juventus
City - Porto
Chelsea - Sevilla
4 direktna duela za prolaz:
Liverpool - Atalanta/Ajax
Bayern - Atletico/Salzburg
Dortmund - Lazio/Brugge
PSG - United/Leipzig
Svako:
Real/Inter/Gladbach/Shakhtar
Barcelona - Juventus
City - Porto
Chelsea - Sevilla
4 direktna duela za prolaz:
Liverpool - Atalanta/Ajax
Bayern - Atletico/Salzburg
Dortmund - Lazio/Brugge
PSG - United/Leipzig
Svako:
Real/Inter/Gladbach/Shakhtar
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Koliko se Pirlo pljuje a čovjek sa onako katastrofalnom ekipom uspio izboriti knock out fazu LP.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Beduin
- Kontakt:
Ma dobro, mozda je i mogao tad zaraditi iskljucenje, ali ne mora se kasnije po svaku cijenu iskljuciti taj igrac. Ne kazem da je neopravdano, ali je po mom misljenju bare-bare ovaj drugi zuti karton s obzirom na vaznost utakmice i rezultat u tom momentu, da je pogledao VAR i sam prosudio da ipak treba ici vani, onda OK, razumio bih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Jeste, pored Ferenca i desetkovanog Kijeva ne znam kako je uspio.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑02 dec 2020, 23:54Koliko se Pirlo pljuje a čovjek sa onako katastrofalnom ekipom uspio izboriti knock out fazu LP.

Druze i Bajevic bi sa ovim Juvetom pod ovim okolnostima prosao istu grupu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Steta nekako za njega,jako dobar napadac i prvenstveno jako zahvalan igrac.Za svaki klub bi mogao igrati, steta sto nije napravio neku zapazeniju karijeru.Mogao je ali se nije dalo
Keep calm and say out loud MIA SAN MIA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.