SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Pa ne mogu ljudi tipovat, a ne da neko salje parove. E moji momci__Liedson__ je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:03Svaki kapiten nek pošalje savezu tih 5-6 parova za protivnika do npr. ponedjeljka u 12:00. Ko do tada ne pošalje nek savez stavi koje hoće utakmice. Tako se neće niko moći buniti kako mu je protivnik imao lagane utakmice ili slično.
Max Allegri
Ma ovi sto prave pobune nek oni salju patove nek stimaju sebi ta kola, pustite legendi nek izabere utakmice nek sebi stavi svih 6 da pogodi da ga vidimo
- __Liedson__
- Kontakt:
Kažem za ove što se bune, meni je svejedno da prostiš zaboli me ona stvar ko će i šta će postavit svakako se svega nakotilo ovdje ni blizu više nije kao do prije par sezona što je bilo.Mig_Mig je napisao/la: ↑29 nov 2020, 23:01Pa ne mogu ljudi tipovat, a ne da neko salje parove. E moji momci__Liedson__ je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:03Svaki kapiten nek pošalje savezu tih 5-6 parova za protivnika do npr. ponedjeljka u 12:00. Ko do tada ne pošalje nek savez stavi koje hoće utakmice. Tako se neće niko moći buniti kako mu je protivnik imao lagane utakmice ili slično.
Ma vidi, legendi da mater postavljao parove, on bi je se odrekao u drugom kolu__Liedson__ je napisao/la: ↑30 nov 2020, 16:03Kažem za ove što se bune, meni je svejedno da prostiš zaboli me ona stvar ko će i šta će postavit svakako se svega nakotilo ovdje ni blizu više nije kao do prije par sezona što je bilo.Mig_Mig je napisao/la: ↑29 nov 2020, 23:01Pa ne mogu ljudi tipovat, a ne da neko salje parove. E moji momci__Liedson__ je napisao/la: ↑29 nov 2020, 19:03Svaki kapiten nek pošalje savezu tih 5-6 parova za protivnika do npr. ponedjeljka u 12:00. Ko do tada ne pošalje nek savez stavi koje hoće utakmice. Tako se neće niko moći buniti kako mu je protivnik imao lagane utakmice ili slično.
Max Allegri

**3.liga 4.kolo FK Formula - FK Bilder 0:0 SLUZBENO (Oba tima nula bodova)
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sjebaše nam ljudi sezonu a bili u borbi za Top 3
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Postavljeni su domacinski parovi
Sretno svima, osim gorazdanskoj varalici.
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
Ovo je ljudi kao neka zajebancija fol, a ustvari ovako i rade ova dva kriminalca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kakva zajebancija nastimano domacinsko kolo nama sad se puši laganolegenda reala je napisao/la: ↑01 dec 2020, 19:42Ovo je ljudi kao neka zajebancija fol, a ustvari ovako i rade ova dva kriminalca
ljudi haj da se organizujemo, ja ga citavu sezonu p...im
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
- legenda reala
- Kontakt:
zato i ispadas iz lige, jer se nisi utalio s ova dva kriminalca
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vidiš ti ovo šta nam se uradilo, zamisli još ispadnemo iz lige a zabili više golova od prvoplasiranog.
Evo da se i ja pozalim. Sta nam uradise, dok nije sekretar otisao bili smo ubjedljivo prvi, dok smo sada jedva treci. Kakav lopovluk i taj ovog sto stavlja parove.
Max Allegri
Od kako su se stvari okrenule, prvo mjesto u ligi, polufinale Kupa.
Dobar rad saveza.
Dobar rad saveza.
Deyo je nas covjek ne moze on ispastlegenda reala je napisao/la: ↑02 dec 2020, 10:34zato i ispadas iz lige, jer se nisi utalio s ova dva kriminalca![]()
Jebote dali 20 golova vise nego prve dvije ekipe i borimo se za opstanak, kad stalno na kontra strani budemo.