Jel' jos mislis da je Stanković bas tako tanak?
Hvala, takodje na dobrim rezultatima.
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Jel' jos mislis da je Stanković bas tako tanak?
Hvala, takodje na dobrim rezultatima.
Ne znam šta da ti kažem, ono sinoć mi je djelovalo kao kad Barcelona igra protiv nekog slabijeg kluba i izgubi. Referiram se na posjed i kontrolu utakmice, ali i Milojević je uglavnom tako ostvarivao dobre rezultate.
Bez Sanogoa, Kange i Kataia i nismo mogli drugacije, nego cvrsto nazad i na kontru..Virtu4l je napisao/la: ↑27 nov 2020, 13:31
Ne znam šta da ti kažem, ono sinoć mi je djelovalo kao kad Barcelona igra protiv nekog slabijeg kluba i izgubi. Referiram se na posjed i kontrolu utakmice, ali i Milojević je uglavnom tako ostvarivao dobre rezultate.
Ipak, rezultat je tu, sjajne pobjede i proljeće u Evropi, bilo bi kretenski kritikovati Stankovića nakon toga.

Ma u polufinalu
Mislis da bi pokvarili pozitivan skor s vama?
Kakve to veze ima sa bilo cime?
Ta slaba CSKA je prva momcad ruske ligeMM10 je napisao/la: ↑05 dec 2020, 09:15Bio bi to zanimljiv duelA i kad vidis nema mnogo klubova sa kojima bi mogla Zvezda da se nosi, nama je Dinamo po meri. Nisu oni toliki bauk, ne vidim asto bi bili, uz svo postovanje, grupa im je bila veci **** od nase, Fejenord odavno nije to sto je bio, CSKA pogotovo sto govori i zadnje mesto sa 3 boda, bez ijedne pobede. Pa oni su Zvezdu na misice izbacili, na kvarnjaka. Ajde realno, za ove austrijance nije cuo niko do pre koju godinu, njih bre ljudi menjaju sa Volfsburgom zbog imena
A znam da ce se ovaj upis skontati kao omalozavanje Dinama, a opet kazem da nema ni govora o tome, samo mislim da su malo precenjeni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.