Previse ocekujes od osobe koja non stop izgleda kao na slici.

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Svakako im je isplatljiviji Bellineli nego Djordjevic, greska je svakako bila dovodjenje Saleta a ambicije ti ulazak u Euroligu...bombaysaphire je napisao/la: ↑07 dec 2020, 22:24Sale Đorđević dobio otkaz u Virtusu ! Navodno zbog Bellinelia mrtvog![]()
![]()
Da ne bude obrnuto ?Ethel je napisao/la: ↑08 dec 2020, 02:00Svakako im je isplatljiviji Bellineli nego Djordjevic, greska je svakako bila dovodjenje Saleta a ambicije ti ulazak u Euroligu...bombaysaphire je napisao/la: ↑07 dec 2020, 22:24Sale Đorđević dobio otkaz u Virtusu ! Navodno zbog Bellinelia mrtvog![]()
![]()
Kako sami sebi pljunuse u facu nestvarno znacibombaysaphire je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:43Da ne bude obrnuto ?Ethel je napisao/la: ↑08 dec 2020, 02:00Svakako im je isplatljiviji Bellineli nego Djordjevic, greska je svakako bila dovodjenje Saleta a ambicije ti ulazak u Euroligu...bombaysaphire je napisao/la: ↑07 dec 2020, 22:24Sale Đorđević dobio otkaz u Virtusu ! Navodno zbog Bellinelia mrtvog![]()
![]()
Đorđević ostaje![]()
Svi igrači su otišli kod uprave i tražili da ostane, ipak to znači nešto.Ethel je napisao/la: ↑08 dec 2020, 18:55Kako sami sebi pljunuse u facu nestvarno znaci![]()
Bas zbog ovog sto je rekao @dscile mislim da ce ta saradnja lose da se pokaze i da ne donese nikakvog rezultata.
komunikacija sa njim nije moguca,to je jedini razlog.Marko Pesic ga je otjerao zbog toga,inace uopste nije imao lose rezultate.dscile je napisao/la: ↑08 dec 2020, 10:45Djordjevic je trener samo za reprezentaciju Srbije. Vidi se da u klubovima ne moze nista uraditi, iako je imao odlicne uslove i u Pao i u Virtusu. Uopste me ne cudi otkaz, uz svo postovanje prema Djordjevicu.
Reprezentacija je sasvim druga stvar jer tu igraju momci koji su odrasli na njegovim trojkama ili na pricama o njegovim trojkama. Motivacija je tu bitan faktor.
Naravno da nije moguća jer je u tome slučaju Marko htio da se petlja u vođenje ekipe .lumani je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:21komunikacija sa njim nije moguca,to je jedini razlog.Marko Pesic ga je otjerao zbog toga,inace uopste nije imao lose rezultate.dscile je napisao/la: ↑08 dec 2020, 10:45Djordjevic je trener samo za reprezentaciju Srbije. Vidi se da u klubovima ne moze nista uraditi, iako je imao odlicne uslove i u Pao i u Virtusu. Uopste me ne cudi otkaz, uz svo postovanje prema Djordjevicu.
Reprezentacija je sasvim druga stvar jer tu igraju momci koji su odrasli na njegovim trojkama ili na pricama o njegovim trojkama. Motivacija je tu bitan faktor.
bombaysaphire je napisao/la: ↑09 dec 2020, 01:44Naravno da nije moguća jer je u tome slučaju Marko htio da se petlja u vođenje ekipe .lumani je napisao/la: ↑09 dec 2020, 00:21komunikacija sa njim nije moguca,to je jedini razlog.Marko Pesic ga je otjerao zbog toga,inace uopste nije imao lose rezultate.dscile je napisao/la: ↑08 dec 2020, 10:45Djordjevic je trener samo za reprezentaciju Srbije. Vidi se da u klubovima ne moze nista uraditi, iako je imao odlicne uslove i u Pao i u Virtusu. Uopste me ne cudi otkaz, uz svo postovanje prema Djordjevicu.
Isto se desilo u Panati , mada tamo se to stalno dešava![]()
U Srbiji se tako postavio , dobio je odriješene ruke i rezultati su stigli . Sjetimo se kako je kaznio Nedovića kad je došao u hotel u 5 ujutro![]()
E sad je i uprava u Virtusu pokušala da se petlja , jer kako to da preskupi Belinelli nije dobio ni minut igre ???
Naravno Đorđević neće to dozvoliti , i normalno uprava mu daje otkaz.
Samo nisu računali da će svi igrači stati uz Đorđevića i to mi je baš drago![]()
Odmah mi Teodosić i Rudy pred očima... Je li Teodosić ikada dobio tehničku za zabacivanje glave ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.