I za haman pola jeftiniji nego Salcin.

Ne vjerujem da se opravdava cijena od pola milke eura za igraca koji je odigrao 10ak utakmica u karijeri.

Ma debilizam
Ukratko...
Ma vjerovatno uzima jer sumnjam da bi se brukao ovako za "dzabe"...mislim da neko ne shvati pogresno i da je "nas" a ovako lupa isto bih pisao
Zato sto je tri puta bolji igrac od tog Sehica. Znaci ako tako gledamo ovo je i niska cijena.
Pobogu Kaunase ,i ja mislim da je bolji igrac od Sehica,puno bolji ali ne moze pobogu vrijediti milion necega a nema ni 10 utakmica....
Cek zar ti stvarno mislis da su cijene na TM realne? Uopce onako.
Pa o tome ja pricam,Sehi treba biti 50 hiljada a Salcinu 100 hiljada,naprotiv ja ne mislim da pomaze ovim pumpanjem cijene nego vise odmaze,mada kao sto kazes svakako je tu sve nerealno i nema veze sa zivotom
Šeik kupuje klub u kojem muslimani nisu poželjni
feniksptica je napisao/la: ↑03 dec 2020, 15:05Šeik kupuje klub u kojem muslimani nisu poželjni
Da nije Siroki ?
Meni je to tuzno, zalosno... Al je to tacno.delinjo je napisao/la: ↑03 dec 2020, 13:10A ima to nesto sto ova omladina nikad nece imati,cak sa 36 izgleda "zivlje" od ovih sa 20![]()
kolezeljovac je napisao/la: ↑03 dec 2020, 15:17feniksptica je napisao/la: ↑03 dec 2020, 15:05Šeik kupuje klub u kojem muslimani nisu poželjni
Da nije Siroki ?![]()
![]()
feniksptica je napisao/la: ↑03 dec 2020, 15:05Šeik kupuje klub u kojem muslimani nisu poželjni
Da nije Siroki ?
Da nije Siroki ?
Sta bi,kod nas kad vidis Bekrica ima vise energije nego Bojo koji je haman tek poceo karijeru,majke mi to nikad necu shvatiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.