Dođeš da trolaš i onda pitaš čemu reakcija?
Ma sto je najgore povuce ostale... totalno lik bez manira... Mucki provokator... napravio je šprdačinu od teme... svaki dan pravi predstave i samo mu je to cilj... a najvise ispastamo mi,znaci oni koje vole iskreno Olimpic,mi pravi navijaci,koji smo od usta odvajali placali karte na stadionu da pratimo nas ponos... a on surfa sa sečije i vrijeđa naše vukove... Bezobraznik bezobrazni,bez osnovne kulture...
Ne laži!rishovski je napisao/la: ↑02 dec 2020, 16:48Ma sto je najgore povuce ostale... totalno lik bez manira... Mucki provokator... napravio je šprdačinu od teme... svaki dan pravi predstave i samo mu je to cilj... a najvise ispastamo mi,znaci oni koje vole iskreno Olimpic,mi pravi navijaci,koji smo od usta odvajali placali karte na stadionu da pratimo nas ponos... a on surfa sa sečije i vrijeđa naše vukove... Bezobraznik bezobrazni,bez osnovne kulture...
Pa bi. Zato je kazna jednoj ekipi kad trener dobije crveni.Mancini je napisao/la: ↑02 dec 2020, 16:06Treba znati postići barem jedan gol, ekipi koja je najviše golova primila.miky_hz je napisao/la: ↑02 dec 2020, 15:56Sta je sa Petrovicem,ko da iz Angole dolaze papiri,tri kola covjek na tribinama sjedi![]()
Danas realizacija zakazala,i gostujuci trener je priznao da Olimpik nije po igri trebao izgubiti.
Nemanja Miljanović: Treba biti sasvim pošten, mi smo imali sreće i Olimpik nije zaslužio ovaj poraz
I da je Petrović sjedio na klupi kao da bi se nešto promijenilo.
Ko je nasrnuo na klub? Kako ne možeš shvatiti da nijedan od ovih lica nije simpatizer kluba i da su došli da trolaju ovdje? Zašto služi opšta tema? Čovjek me uporedi sa cukom i to je tebi normalno?Mokroguz je napisao/la: ↑02 dec 2020, 16:54@Mancini Nije uvreda ako si nasrnuo na klub i onda te on podrzi u tome. Ako te ovako lahko moze prcati, onda je vise do tebe nego do njega.Pa bi. Zato je kazna jednoj ekipi kad trener dobije crveni.
Petrovic zna svoj posao raditi i odlicno je da smo ga doveli. Steta sto neko koci papire. Ovo danas ne mozemo mu zamjeriti i mislim da bi gol bio u onom barazu napada u jednom trenutku da je koncentracija bila potpuna. Ima jos dosta da se igra, pobjeda protiv TC je dalo nade, i trebamo se strpiti.
Kao i protiv Krupe koju nisu nikada pobijedil, i protiv Mladosti su nastavili negativni niz. U i osmoj utakmici nisu uspjeli pobijediti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.