Dobro necemo pretjerivati, drag mi je Žironja previše, jedini možda koji je uspio ovo i koji je jedan od najzahvalnijih igrača.Ali njihov najbolji napadač daleko je Henry.
Champions League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Champions League 2020/2021
Jos malo i skinut ce ga Giroud.Pensioner26 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 00:33Dobro necemo pretjerivati, drag mi je Žironja previše, jedini možda koji je uspio ovo i koji je jedan od najzahvalnijih igrača.Ali njihov najbolji napadač daleko je Henry.
Osvojio SP.
Jos EP i definitivno je najbolji.

Pa dobro, nije bolji od Henrya ali tu je u vrhu. Top 5.
Vjerovatno najjbolji napadač na svijetu kad igra utakmice gdje je rezultat u drugom planu
Kad se sjetim utakmice protiv Monaca u dresu Arsenala, zaboravim sve dobro što je uradio u karijeri. Jedna od najjgorih utakmica jednog napadača koju sam gledao.
Vjerovatno najjbolji napadač na svijetu kad igra utakmice gdje je rezultat u drugom planu

Kad se sjetim utakmice protiv Monaca u dresu Arsenala, zaboravim sve dobro što je uradio u karijeri. Jedna od najjgorih utakmica jednog napadača koju sam gledao.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Kakve gluposti. Giroud je prosjek napadac uvijek bio i ostat ce.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ne seri. Drži ti se matorke koju ganjaš, okani se pracenja fudbala.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Definitivno najbolji Francuski napadac ikada.
Veliki Ziromudonja.
Veliki Ziromudonja.
Sve ti je jasno koliko je fudbal "pao" pa se jedan panj Giroud (34) smatra jednim od najboljih napadača u svijetu ili ga se poredi sa jednim velikanom kakav je bio Henry. Mnogo smo se puta uvjerili da statistika zna prevariti i da ne govori baš sve kako stvari stoje.
Žiru legenda
jedan od najpodcijenjenijih igraca.
Brat sa 34 kuke pokazuje više na terenu od pretplacenih šminkera, koji su mlađi od njega 5-6 godina. Prvi njegov zalizani zemljak iz Barce.
Ima negdje ona tema Podcijenjeni igraci, on bi trebao biti tamo na svakoj stranici
Nekad sam smatrao da su Pedro ili Payet definicija podcijenjenog igraca, ne to je Žiru.

Brat sa 34 kuke pokazuje više na terenu od pretplacenih šminkera, koji su mlađi od njega 5-6 godina. Prvi njegov zalizani zemljak iz Barce.
Ima negdje ona tema Podcijenjeni igraci, on bi trebao biti tamo na svakoj stranici

Nekad sam smatrao da su Pedro ili Payet definicija podcijenjenog igraca, ne to je Žiru.
Lol mislim da je poenta postova da je covjek podcijenjen, ne da je bolji od Henrya i slicno.Celtic je napisao/la: ↑03 dec 2020, 08:37Sve ti je jasno koliko je fudbal "pao" pa se jedan panj Giroud (34) smatra jednim od najboljih napadača u svijetu ili ga se poredi sa jednim velikanom kakav je bio Henry. Mnogo smo se puta uvjerili da statistika zna prevariti i da ne govori baš sve kako stvari stoje.
Stas nervozan aleksa
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Nije bolji ni od Benzeme, a tek od Henrya da ne pricamo, ali jeste podcijenjen.darker10 je napisao/la: ↑03 dec 2020, 08:54Lol mislim da je poenta postova da je covjek podcijenjen, ne da je bolji od Henrya i slicno.Celtic je napisao/la: ↑03 dec 2020, 08:37Sve ti je jasno koliko je fudbal "pao" pa se jedan panj Giroud (34) smatra jednim od najboljih napadača u svijetu ili ga se poredi sa jednim velikanom kakav je bio Henry. Mnogo smo se puta uvjerili da statistika zna prevariti i da ne govori baš sve kako stvari stoje.
I danas neki gledaju na njega kao na nekog panja, a lik radi dosta dobrih stvari na terenu i pored davanja golova. Ne bi bio tu gdje jeste da nije klasa.
To je to. Covjek odradjuje posao i za Chelsea (kad igra) i za Francuze.
Možda je samo moja percepcija takva, ali djeluje mi da čovjek igra bolje zadnje 2 godine nego što je igrao u Arsenalu tj, da je u poznim godinama baš sazrio (logično) i naučio da igra za tim. Ne da je bio loš u tome, ali nekako izgleda zrelije, a vjerovatno je doprinijela tome i uloga na terenu gdje nisu sve oči i pritisak na njemu. Svakako da je i igrao u Arsenalu koji luta godinama pa mu to nije specijalno pomoglo, ali opet je ostvario karijeru u skladu sa fudbalskim talentom.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nije rijetkost kod igraca koji se ne oslanjaju na brzinu da postanu bolji sa godinama. A on je i tek sa 25 zaigrao u Ligue 1. Prije toga bio u manjim francuskim klubovima.Pogba je napisao/la: ↑03 dec 2020, 10:20Možda je samo moja percepcija takva, ali djeluje mi da čovjek igra bolje zadnje 2 godine nego što je igrao u Arsenalu tj, da je u poznim godinama baš sazrio (logično) i naučio da igra za tim. Ne da je bio loš u tome, ali nekako izgleda zrelije, a vjerovatno je doprinijela tome i uloga na terenu gdje nisu sve oči i pritisak na njemu. Svakako da je i igrao u Arsenalu koji luta godinama pa mu to nije specijalno pomoglo, ali opet je ostvario karijeru u skladu sa fudbalskim talentom.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne znam sta je cudno kada kazes da je Girocopter bolji napadac od Henrya.Da ne pricamo o sexipilu koji ispoljava.Frajer je kamagra
Volio bi da nam ona provala od coelha jos jednom pojasni kako to lagana grupa moze biti bitan faktor u osvajanju LP? Razmak izmedju grupe i osmine je preko dva mjeseca, znaci lagana grupa u LP ti vise ima uticaj na ligu nego na knock out fazu jer ti laksi protivnici omoguce da obezbjedis plasman dalje i da jednu ili dvije tekme odmaras igrace za ligu. Za ligu sampiona totalno nebitno, favoriti ce skoro uvijek proci dalje tako da je to nebitno a u osmini te dobre ekipe mogu zapasti i u sesiru drugoplasiranih.
Giroud je igrac koji ima dosta stvari koje radi na terenu a da su vrhunske ali u onoj najbitnijoj za napadaca je panj i to mu je uvijek bio najveci hendikep. Ja vjerujem da on ne bi bio takav panj u Arsenalu da j eimao pored sebe Suareza, njegova karijera bi bila mnogo bolja, on je savrsen igrac za tog drugog napadaca, ali kada se ko Wenger oslonis na njega kao glavnu golgetersku opciju, osudjen si na propast. To je dokazao u francuskoj dje je radio odlican posao za Griezmana i Mbapea koji su pokupili slavu, Benzema bi zabio vise od 0 golova na svjetskom ali cinjenica je da francuska sa njim ne bi bila svjetski prvak.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nesto ko Mandzukic. Odlicna druga opcija u napadu pored neke zvijezdejapa je napisao/la: ↑03 dec 2020, 19:25Giroud je igrac koji ima dosta stvari koje radi na terenu a da su vrhunske ali u onoj najbitnijoj za napadaca je panj i to mu je uvijek bio najveci hendikep. Ja vjerujem da on ne bi bio takav panj u Arsenalu da j eimao pored sebe Suareza, njegova karijera bi bila mnogo bolja, on je savrsen igrac za tog drugog napadaca, ali kada se ko Wenger oslonis na njega kao glavnu golgetersku opciju, osudjen si na propast. To je dokazao u francuskoj dje je radio odlican posao za Griezmana i Mbapea koji su pokupili slavu, Benzema bi zabio vise od 0 golova na svjetskom ali cinjenica je da francuska sa njim ne bi bila svjetski prvak.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.