Arsenal - Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- feniksptica
- Kontakt:
Re: Arsenal - Chat
Mi Toreiru i Genduzija imamo na posudbama. Ozila koji nigdje nije registrovan. Na osnovi tih ingorimacija covjek koji ne zna tim Arsenala bi zakljucio da se tu radi o timu koji predendira na titulu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Realno Guendozi i Torreira su nebitni igrači koji nista značajno ne bi poboljšali igru.
Ovdje imamo nekoliko problema a to su napadač, dvojica krilnih, bekovi i ofanzivni vezni.
Bio sam pozdravio odluku da se Volland dovede her to ipak znaci da Karteta zna šta želi.
Ovdje imamo nekoliko problema a to su napadač, dvojica krilnih, bekovi i ofanzivni vezni.
Bio sam pozdravio odluku da se Volland dovede her to ipak znaci da Karteta zna šta želi.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kakav crni volland ista kita ko i laca
sreca pa je u izbor gol mjeseca ukljucen i zenski tim
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam kad Xhaku gledam kako je spor, nevoljan neokretan, trom. Los gore los dole. Ja za njeg dodjem update a ne Toreira. Ceballos odigra jednu dobru 4 upadne u sivilo. Guenduzi je imo losih utakmica al gdje ne bi imo kad je covjek uvijek pokusavo nesto. Nit mu moze to uvijek proc s obzirom s kim igra nit je to realno s ozbzirom na godine. AL je ovdje najbitnija rijec da je on pokusavo nesto..Nas problem je trener gdje je bilo bolje dok nije proslo vrijeme da igracima usadi svoj nacin igre. Dok su jos igrali igraci nekako ''divlje'' kako su oni mislili da treba.
Kad kazu nije do njeg do igraca je..Pa kako je tek na pocetku imo par dobrih napadackih utakmica..sad ni to.
Kad kazu nije do njeg do igraca je..Pa kako je tek na pocetku imo par dobrih napadackih utakmica..sad ni to.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Torreira Gendouzi Ozil >>>>>> Xhaka Cebalos Elneny.
Ovako je najjednostavnije
Ovako je najjednostavnije
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Multiprenos. Odlicno, sto manje gledat, to bolje
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Yebo mu N kita fameliju, zasto nije mogao Balogun igrati
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Nadam se da se nećemo kvalifikovati za EL sljedeće godine, jer ovo služi samo za zamazivanje očiju.
I daje se prilika fudbalskim varalicama da postignu gol protiv Norveških mljekara i tako barem na trenutak prikriju užasno stanje od ekipe.
I daje se prilika fudbalskim varalicama da postignu gol protiv Norveških mljekara i tako barem na trenutak prikriju užasno stanje od ekipe.
⚜️~⚜️~⚜️
Ja mislio cunjeve poredali
- feniksptica
- Kontakt:
Navijaci su nam i prije korone bili manje vise cunjevi..Zadnju dobru partiju navijaci pruzili kad je bilo 1 1 protiv Tota
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Bravo Laca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.