Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
morel mayor ovako ko dzeko hvala lp
Zabi ga Dzeko @Pale Jedi go.n@ hvala lp
Pogodila ga lopta nije uopste puco nego ubacaj bio ali lopta dobila cudnu putanju.
- kontrasviju
- Kontakt:
jel tebi stvarno toliko dosadno u zivotu pa ti ovo predstavlja zadovoljstvo?
brate, ko god da si, kakve god da su ti namjere, nije duhovito, vjeruj.
sra ti po svakoj temi i cekati da se neko zakaci na neki od upisa je bolesno.
imas valjda i nekih drugih sajtova gdje se mozes dopisivati s rajom, kojoj je dosadno kao tebi.
A sta je to tebi dosadno nigdje veze si meni moralises a pises neke analize to sto se ne slazemo ne valjam ti hvala lpbabino je napisao/la: ↑03 dec 2020, 22:49jel tebi stvarno toliko dosadno u zivotu pa ti ovo predstavlja zadovoljstvo?
brate, ko god da si, kakve god da su ti namjere, nije duhovito, vjeruj.
sra ti po svakoj temi i cekati da se neko zakaci na neki od upisa je bolesno.
imas valjda i nekih drugih sajtova gdje se mozes dopisivati s rajom, kojoj je dosadno kao tebi.
debil si lp
Djeko je staro gvozdje za Kine i Zelje dobar evo dosao spanski Major zakuco ga za zemlju a i Roma furala onog Scika klocic veliki nije ni cudo sto je Dzeko bio prvi napadac hvala lp
banujte ovo smeće, uništava sve teme, otjeraće i ovo malo dobrih forumaša.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
dobrih forumasa xD
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Evo ja nemam nista protiv tebe, ali bih ti takvu samarčinu opalio da bi ti usi zvonile dok si živ. Ostatak zivota bi proveo u sklonistu misleći da stalno cujes sirenu za zračnu opasnost... Nista lično, iz čistog zadovoljstva, hvala, lp.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Haha pusti ga, ne zivciraj se dzaba.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ja mislim da je on zaljubljen u Dzeku samo nesmije da kaze.Oslobodi se tvoji osjecaji su najbitniji i nikog nece ostavit ravnodusnim.To je sasvim normalna pojava.
Trenutno korisnika/ca: 231983, Beduin, GoldenLilies, Kaunas, lisander, MiranGlasnic, napapijri1987 i 61 gost.